נתב VDSL חדש בישראל

• פותח הנושא cheif
  • פורסם בתאריך

cheif

Member
מנהל
בדיוק כך

אם תסתכל בתמונה שצרפתי של גב הנתב - יש שם כניסת WAN עצמאית שאינה קשורה לכניסת קו הטלפון. לכניסה זו אתה מחבר מודם כבלים או מודם אחר של בזק וכמובן שגם בעתיד, הנתב הזה יכול לשמש גם את התשתית של UNLIMITED.

rafid1

Active member
מנהל
ברור שבא בחשבון, כל עוד חשבון הבנק הוא שלך....

rafid1

Active member
מנהל
אני הייתי הולך על טריפל....:

- מודם VDSL פשוט באיביי ב~120-150 ש"ח (מהרשימה שלך...)
- נתב AC1200 מאליבבא, ב120 ש"ח (שיהיה עוד מעט הרשימה שלך...) או: נתב גיגה N ב ~220-250 ש"ח
- מתאם שיחות (אם צריך) מהחברה שתהיה הספקית שלך - בחינם...
&nbsp
ס"ה - 240-350 ש"ח, חצי מחיר. וגם - מודם מופרד מהנתב, שבהחלט מוסיף בריאות... לא COST EFFECTIVE יותר?...
&nbsp

cheif

Member
מנהל
נתב VDSL חדש בישראל

לרשימה המצומצמת של נתבי VDSL הזמינים בארץ, הצטרף בימים האחרונים חבר חדש - ה-ZyXEL VMG8924.

זהו דגם עוצמתי במיוחד התומך ב-Vectoring, כולל 4 יציאות LAN של 1G, כניסת WAN עצמאית (שגם פועלת ב-1G) ושתי כניסות USB 2.0.

בנוסף, נתב זה תומך ב-VOIP וכולל שתי יציאות טלפון מובנות.

מבחינה אלחוטית, הנתב תומך בתקן AC ומקוטלג כ-AC1600 (כלומר 1.3Gbp בתדר 5Ghz ו-300Mbps בתדר 2.4Ghz).

מחירו של הנתב נע סביב 650 שקל.

http://www.zyxel.com/uk/en/products_services/vmg8924_b10a.shtml?t=p

cheif

Member
מנהל
יש גם חסרונות

1. המודם מ-EBAY אינו כולל וקטורינג - למי שחשובה המהירות זה יכול להיות עקרוני.
2. לשילוב של שתי קופסאות יש גם חסרונות.
3. הנתב של שיאומי הוא AC1200 לעומת ה-AC1600 של ZYXEL, שלא נדבר על ההבדל בין המהירות של יציאות (100M לעומת 1G) וכמותן (2 לעומת 4).

cheif

Member
מנהל
הערות

מבחינת המחיר - לי נראה סביר לחלוטין. לא לשכוח שמדובר בנתב הכולל מודם VDSL ותמיכה ב-AC1600. בנוסף הוא גם יכול לשמש כנתב אוניברסלי. לגבי הטלפוניה - לא תמיד חייבים להתבסס על השירותים של הספקיות הישראליות.

shlomki

New member
נראה מעולה והשקעה טובה לעתיד

החבילה שלי בבזק הולכת להיגמר בקרוב ואיתה גם שכירות הראוטר בחינם לשנתיים, הראוטר הזה נראה כמו אופציה נהדרת והשקעה טובה לעתיד.

למעלה