ע מ ל י ה

AמלYה

New member
תודה חברים
בוקר טוב

אני טרודה מזה מספר שבועות בנושא העברת דירה לאימי. שתהיה בריאה עד 120 שנה.לא פשוט להתנהל עם מבוגרים כל פעם לפני סגירה היא תופסת רגליים קרות ודורשת חיפושים נוספים. מה שגם דירתה כבר נמכרה ואוטוטו היא לקראת פינויי.
ביתה הנוכחי היה מעולה עבורה לולא המדרגות שבו דבר המקשה עליה ניידות וגישה לחדרי הבית והיא נותרת כל היום בקומה למטה.(היא אחרי ניתוח ברך, סובלת מאוסטאופורוזיס) ובכלל נושא המדרגות לגילה מסוכן בפני עצמו ממעידות וכו".על המכירה כמובן אין חרטה.
אני אומנם מגייסת עבורה את כל זמני אפשר לאמר. ואת כל הסבלנות שבי על מנת לרצות אותה ולמצוא עבורה מקום שתרגיש בו טוב יותר מהדירה הקודמת ותהיה בה מאושרת.
לא פשוט...

noma10

New member
מבינה מאוד עמלייה יקרה

המון הצלחה אשמח לעזור .

noma10

New member
בכייף עמליה

וברצינות..ונדמה לי שאנחנו גרות
קרוב..

דנהZ

New member
שבת שלום ויום טוב

הילדה נשארה בבית, אחרי שהזעיקו אותי אתמול לקחת אותה כי היתה עם סחרחורות
עמוס לי עם העבודה והבית. מסתבר שלא פשוט כשעוברים עבודה יש הרבה הרגלים שמשתנים ומשפיעים גם על הבית וההתנהלות האישית. אז היום יום של סידורים.

noma10

New member
שבת שלום דנה

ראשית החלמה מהירה לבת.מה שלומה כעת?
זה כמובן זמני עד שתתרגלי לשינויים אלו סביב העבודה החדשה.
אולי תוכלי לקחת עזרה לניקוי הבית.. וכך לפנות זמן לדברי האחרים ולהוריד מעצמך
עומס.אפילו זמני .
בהצלחה בעבודה החדשה

&nbsp

דנהZ

New member
תודה

ברור לי שהעומס זמני, ועכשיו אחרי החגים העבודה שלי תתארגן - יחד עם מערכות בתי הספר של משרד החינוך. אז לאט לאט יהיה יותר קל.
ולגבי המנקה לוקחת מדי פעם גם אצלה החגים השפיעו על הזמינות
. ואפילו הקניות עברו לבעלי (אבל בגלל שהוא כל רגע מרים טלפון, זה כמעט כאילו אני איתו שם
), בנתיים לא בטוח שחוסך לי זמן.

AמלYה

New member
רפואה שלמה לילדה

כל מעבר דורש אובר אנרגיות הסתגלות לתנאים החדשים. סבלנות היא הפתרון דנה. עם הזמן גם זמן פנוי את תמצאי.מה שחשוב כעת זה לפעול לאט ובמחשבה כדי לעשות סדר נכון בדברים. רק לא בלחץ! זה סתם גורר לאנרגיות שליליות.
בהצלחה דנה

דנהZ

New member
תודה

יודעת שצריך סבלנות, ללמוד להתארגן בהתאם.
ועם כל הקושי נהדר לי, ומרגישה הקלה, עניין שמעריכים אותי....

למעלה