שבוע המודעוּת הא-מינית!

k500

Active member
מנהל
שבוע המודעוּת הא-מינית!

כמעט פיספסנו!
מסתבר ששבוע המודעות חל בשבוע הבא בין ה- 19-25/10/2015
כלומר מיום שני הקרוב עד שני שאחריו.

זוכרים ששנה שעברה ראיינו את Swankivy?
אז למי יש רעיונות למשהו שניתן לעשות? הצעות כלשהן להעלאת המודעות לא-מיניות? נשמח לשמוע

שמבול

New member
יש מצב ליצור קשר עם דייוויד ג'יי?

הוא בלי ספק סוג של מוביל בתחום והעובדה שהוא גבר מוסיף עוד עניין לדעתי..

בקישור הראשון הוא עולה בדקה הרביעית. (הקישור השני נראה כמו דיון בנושא הא-מיני שחשבתי להעלות שגם סוואנקיווי וגם דייוויד ג'יי נמצאים...)

שיהיה שבוע מודעות טוב

שמבול

New member
לראיין

לשאול אותו איך הוא מתמודד עם התקשורת למשל. דברים כאלה...

k500

Active member
מנהל
בסגנון של Swankivy?

אצור עמו קשר היום.
מי שרוצה לשאול משהו את דוויד ג'יי במסגרת הראיון, מוזמן/ת לכתוב שאלות ואעביר לו את הכל מסודר כמו שעשינו בשנה שעברה. תודה.

k500

Active member
מנהל
עדכון לגבי דוויד ג'יי!

יצרתי קשר עם דוויד ג'יי וסיכמנו על ראיון בפורמט של שנה שעברה, כלומר נשלח לו שאלות והוא יענה עליהן וכאן אתם/ן נכנסים לתמונה. אם יש שאלות שאתם/ן רוצים לשאול אותו, אנא עשו זאת במהרה (רצוי היום אם אפשר), כתבו כאן ואשלח. אני גם אשלח לו חלק ממה ששאלנו פעם קודמת ביחס לא-מיניות, מחקר והתפתחות של הנושא בשנים האחרונות, תלוי גם בהיענות כאן.

מצטער שזה מעכשיו לעכשיו, אבל זה דוויד ג'יי ושבוע המודעות, אז אם אפשר להתחשב, זה יהיה מצוין, תודה לכולם/ן

שמבול

New member
מגניב!

השאלה היחידה שעולה לי כרגע זו השאלה ששמתי לגבי איך הוא מתמודד מול התקשורת. ואולי גם: כגבר, האם היה לו יותר קשה לצאת מעליית הגג ואיך הוא מתמודד עם העובדה הזאת?

אני אחשוב על עוד שאלות ואעלה בהמשך.

p019

New member
שעלה לדוויד ג'יי

האמת יש לי 2, כדי לחסוך לך תרגום נכתוב את זה באנגלית:
1. What do you think is the percentage of a-sexual in the population? Is it the 1% from the paper of Bogaert or do you think it is higher?
2. How much, do you think, the definition of the term a-sexuality manage to spread in the population?
&nbsp
טוב, יש לי עוד אחת:
3. After we manage to get to a point where everyone heard the term a-sexuality, what do you think should be our next move? How do we make them to also understand the term correctly?
&nbsp

k500

Active member
מנהל
תודה על השאלות

אם יש עוד מישהו/י שרוצה להציע שאלות, זה הזמן, כולם/ן מוזמנים.
אאסוף את השאלות, אערוך ואשלח לדוויד ג'יי מחר (שלישי).

queen helen

New member
כמה שלי

Is there an actual a-sexual community?
Did you notice whether there have been changes in the community since it was formed?
And have there been changes in the way the media refers to asexuality throughout the years?
What does the future holds for aces in your opinion?

k500

Active member
מנהל
תודה לכולם/ן

לקחתי שאלות מכל מי שהציע, ערכתי, קצת שיניתי, הוספתי והשתמשתי גם בחלק מהדברים של שנה שעברה כי סך הכל הרבה שאלות חזרו על עצמן בגרסה כזו או אחרת.
בסוף יצא טוב, כך לפחות אני מקווה. שלחתי את השאלות לדוויד ג'יי, נחכה שהוא יענה ואפרסם זאת כאן כמובן.
תודה לכל מי שיזמו והציעו שאלות, עזרתם מאוד לקידום העניין

למעלה