אני מסתכלת על זה באופן קצת שונה
חייבת להגיד שגם לי באופן אישי היה קשה לראות את העלבונות,ממש היה נשבר הלב לראות איך הם מדברים עליו. וגם אני הרגשתי צורך עז "להחזיר להם".
אבל אי אפשר להתעלם שגם שי עשה דברים שהם לא בסדר,גם הוא העליב אותם,גם הוא קרה להם בכינויים שלא הייתה להם שום הצדקה עניינית.
נכון, הם עשו יותר,נכון הם היו קבוצה מול אחד בודד,אבל אני לא מסתכלת פה על יותר או פחות,אני רואה פה ריב של שני צדדים,ולשני הצדדים יש חלק בהסלמה הזאת ובמה שקרה.
לשי יש אחריות כמו שלהם יש אחריות.
אני מבינה מאיפה מגיע הכעס והרצון להעליבם ולהשפילם בחזרה,אבל זה מביא אותנו למקומות נמוכים ,כי בכך אנחנו הופכים לגרועים בדיוק כמוהם.מה ששי עשה ,הבעיטה,הגיע כי הוא היה חלק מהמריבה הזאת. אבל אנחנו לא צד וחלק במריבה הזאת.
מצבם גם ככה קשה,הם הולכים לצאת החוצה ולגלות מה היה ערכם בעונה הזאת,וכמה שי אהוב לעומתם,הם הולכים לסבול מכל כך הרבה ביקורת.
מבחינתי חוסר הצדק זה שהיו מראים ומדגישים את הרגעים הקשים של שי אבל לא הראו את הרגעים המכוערים שלהם. ויצרו פה מצב של תצוגה שקרית של איש אלים ותוקפני מול בית מקסים ומלא בחמלה.
הצדק אמור להעשות בחשיפת האמת,להראות מה הם עשו ואמרו ובבית,להראות באילו נסיבות שי היה שם.
ולא בללכת ולהחזיר להם. זה לא צדק ואמת,זאת התעללות.