איך אפשר לצאת עם בחורה כשאין לך רכב?

Geeky

New member
איך אפשר לצאת עם בחורה כשאין לך רכב?

אולי נשמע די שטחי... אבל משהו שאני חושב עליו כבר כמה ימים אחרי שהייתי במצב הזה עם חברה לשעבר.
אני בן 27, סטודנט שגר לבד.
הכרתי מישהי נחמדה מפלרטטים קצת ואני ממש רוצה להציע לה לצאת. והבנתם לפי הכותרת, אין לי רכב. אין לי גם אפשרות לקחת את הרכב של ההורים כי הם גרים שעתיים נסיעה ממני.
בחורות קודמות שיצאתי איתן וחברות היו גם סטודנטיות אז כל הנושא של להשתמש בתחבורה ציבורית או מוניות הופך להרבה פחות מביך כי כל אחד מבין שזאת האופציה היחידה. בד"כ סטודנטים וכל השוכרים גרים במרחק הליכה לא מטורף אחד מהשני אז אפשר להגיע אליה לדירה לבד ומשם להמשיך ברגל לפאב. ובסוף ללוות אותה ברגל הבייתה ולחזור לבד באיזשהי דרך. כי אם שניכם גרים במרכז תל אביב או משהו כזה, זה דבילי לצאת עם רכב.
הבעיה היא כשאתה יוצא עם מישהי מהעיר שבה אתה שוכר. כי ברוב המקרים היא גרה עם ההורים ויש לה את הרכב של ההורים. ולי אין כלום.
זה בדיוק המצב במקרה שלי. היא קצת יותר קטנה ממני, גרה עם ההורים אז כל הנושא של שכירות, ולגור לבד וכו' מאוד רחוק ממנה.

ברור לכם שהקטע העיקרי זה הג'נטלמניות, אם תקראו לזה ככה שבחורות אוהבות ורוצות, מצד אחד. והאגו שלי, מהצד השני. שבחורה תאסוף אותי לדייט?! לא יקום ולא יהייה!
אז מה עושים?
אפשרות ראשונה, מוניות. אבל ניראה לי קצת טיפשי לקחת מונית אליה הבייתה ואז לצאת איתה מה גם שזה לא גורם לי לצאת טוב יותר ולא כל כך משפר את המצב.
אז גם למקרה שלי וגם לכל המקרים בעולם, נשאל את זה באופן כללי. גברים, מה אתם הייתם עושים? בחורות, מה אתן הייתן רוצות?
לגבר אין אוטו, לבחורה יש אוטו ( וגם אם אין לה)
יש גם את הקטע של להיפגש בפאב או ליד שזה סבבה לפעם הראשונה או השנייה או בכל פעם שלא יהיה סקס אחרי הדייט. אבל מה עושים אם אחרי הדייט היא זורמת לבוא אליי לדירה?! אני באתי עם תחבורה ציבורית כלשהי, היא באה עם האוטו של ההורים. איך מגיעים אליי לדירה? :)

אה! ותגובות כמו: אל תצא עם בחורות חומרניות! הן סתם חומרניות מה שחשוב זה הגבר שהיא יוצאת איתו... לא נחשבות! כי שוב, כמו שיש כאן את הנקודה שבחורות רוצות שיאספו אותן, יש גם את האגו של הגבר.

רואה 6 6

New member
קודם כל, לא להתבייש בעובדה הזו.

ולדעתי הכי בסדר בעולם שיש,לבוא בנפרד,לפחות לדייט הראשון. היא באמצעים שלה ואתה בשלך. אם היא לא יודעת אז תגיד בחופשיות שאין לך רכב. למה? כובע!!כשיהיה לך כסף להחזיק גם דירה גם רכב אז יהיה רכב.
כל מה שיהיה אחרי הדייט - אלוהים גדול, אבל אם היא תרצה לבוא אליך, אז מה בדיוק הפדיחה אם זה ברכב שלה? עדיף שזה יהיה ההיפך (אגב השירשור למטה על סקס בבית ההורים)?
תעזוב את אגו ה4X4 שלך בצד,לא מנצחים עם מה שאין, רק עם מה שיש.

Skar FaSe

New member
TAXI

מה הבעיה עם TAXI
אני כבר כמעט שנה משתמש קבוע עם TAXI
אוסף בחורה עם- TAXI מחזיר עם TAXI
ולא למטרת דייט בכלל, סתאם בחורות ידידות כאלה
- וד״א , מנסיון זה יוצא יותר זול מלהחזיק אוטו.
&nbsp
ושלא תבין - היה לי אוטו סאבאבי עד לפני שנה -FORD EXPLORER - אבל הבני זונות בבינין ,לקחו לי את החניה בגלל שאיזה זקנה העלתה לי את הפיוז ת ואין לי כח לחפש חניה שעה כל - לילה, אז אני על TAAXI - וזה ג משתלם כלכלית

גברת ע

New member
יכולה לספר מנסיון שלי

מודה שמערכת יחסים רצינים וארוכה עם מישהו בלי רכב לא הייתה לי (סתם כי ככה יצא)
אבל יצאתי לכמה דייטים עם מישהו בלי רכב וכמעט יצאתי לדייט עם מישהו אחר בלי רכב.
הסיבה שלא יצאתי לדייט בסוף ו/או שזה לא הצליח לא הייתה לה שום קשר לרכב ולזה שאני הייתי נוסעת לאסוף.
הבחור שהייתי אמורה לצאת איתו לדייט ובסוף ביטלתי , היה בשלילה כבר כמה חודשיים ועוד שנה פלוס אמור היה להיות בשלילה (אם אני זוכרת נכון זה היה קשור למהירות ונהיגה בשכרות), העובדה שהוא לא היה מוכן להכיר באשמה ובמה שהוא עשה ואיך שהוא דיבר על זה (ועל דברים אחרים באופן כללי) ועל זה שהוא האשים את ה'חברה השרמוטה הרוסיה' שלו דאז, זה מה שהפריע לי אצלו בין היתר והאינטואיציה שלי אמרה שלא מתאים ואין סיבה סתם להשלות ולבזבז לשנינו את הזמן (אגב בדיעבד התברר שאני צודקת כי הבנאדם המשיך להציק לי בהודעות ובאתר שדרכו הכרתי אותו לראשונה גם אחרי שאמרתי לו כמה פעמים שלא מתאים ולא נראה לי שיילך ושכל אחד ימשיך לדרכו והכל בסדר).
הבחור השני, יצאתי איתו מספר פעמים, ידעתי מההתחלה שאין לו רכב (לא יודעת לגבי אופציה על לקחת רכב מההורים או אם יש לו רישיון בכלל כי לא יצא לנו לדבר על זה), אבל לא הייתה לי בעיה להגיע אליו ולנסוע ולאסוף (הוא גר בעיר אחרת), הסיבה שאחרי כמה דייטים איתו זה נגמר , הייתה גם לא קשורה בכלל לרכב, אלא לאופי ולעובדה שלא כלכך היה לי על מה לדבר איתו ועל חוסר יוזמה שהוא גילה.
אגב חברה טובה שלי התחתנה עם בעלה לפני שנתיים ורק בחצי שנה האחרונה הוא הוציא רישיון, היא התאהבה בו והם יצאו ועשו הכל ביחד למרות שלא היה לו רכב או רישיון בכלל...
&nbsp
נכון אנחנו חיים בעולם חומרני, בעולם שמשחק על כסף, רכב, דירה, מראה וכו' אבל הדברים האלו באים והולכים ואני לא חושבת שזה יהיה פייר מצידי לשפוט אדם לפי אם יש לו או אין לו רכב/רישיון וכו'
גם אני לא באה ממקום שיש לי הרבה או בכלל, עקב נסיבות החיים וכמו שאני לא רוצה שישפטו אותי על פי זה ככה אני מנסה לא לשפוט אחרים לפי זה.
&nbsp
אם אתה רוצה לצאת איתה פשוט תצא איתה, תזמין אותה למשקה, לקפה, לחוף הים, לאן שבא לך.
תסביר לה שאין לך רכב כי אתה גר במקום שאין בו כלכך צורך וכי כלכלית הרוב הולך על שכר דירה, במיוחד שזאת מישהי שאתה כבר מדבר ומפלרטט איתה.
שים אגו בצד, לא על אגו אנחנו בונים מערכות יחסים...

לך יש דירה לבד

ולה יש אוטו של ההורים.
לי לא היתה שום בעיה עם זה!
&nbsp
אם יש לה אוטו שתאסוף אותך, ואם לא, תסעו במונית או תחבורה ציבורית.
לי זה לא היה מזיז אם היה לך את הביטחון העצמי ולא היית מתעסקת עם ה"אגו הגברי שלך"

ommerl

New member
הופכים את הבושה לגאווה

הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה להפסיק להרגיש שזה מביך או שזה בעיה ולהפוך את זה למשהו טוב.
&nbsp
זה שאתה מתנהל בתחבורה ציבורית הופך אותך לאדם מאוד עצמאי ולא מפונק. אפשר למצוא עוד מלא יתרונות אם אתה משתחרר מהתפיסה המקובלת בחברה לכאורה על פיה זה אומר שאתה חסר ערך מסיבה כלשהי. תן לזה ערך חיובי
אם תתייחס לזה ככה- היא תתייחס לזה ככה. אם תתן לזה ערך חיובי היא תתן לזה ערך חיובי.
&nbsp
מבחינה מעשית- יש את האפשרות שהיא תסיע אותך ויש לך את האפשרות שכל אחד יגיע בעצמו. אין חוקים של חייב וצריך כי אין חוקים באהבה ומלחמה.
&nbsp
אם רוצים לזרום לדירה אז בולעים את הגאווה והיא תסיע אותך.
אבל למען האמת- זה לא נקרא לבלוע את הגאווה אם אתה הופך את זה שאתה נוסע באוטובוסים לגאווה. או במילים אחרות: את העובדה שאתה מסתדר בלי רכב: זה מקור לגאווה!
&nbsp
באופן כללי- תהפוך "חסרונות" לגאוות! (זה לא אומר שזה על חשבון בריאות פיזית או משהו כזה. אין צורך לפגוע בעצמך ולהיות גאה בזה. הכוונה היא להתייחס ברגע נתון לאותם דברים כגאווה. באופן מתמשך- כל דבר נתון לשינוי כמובן).

wolik

New member
לא מבין למה זה פוגע לך באגו שהיא תאסוף אותך

אנחנו במאה ה-21 וכעת הגבר הוא לא היחיד שנוהג והוא לא היחיד שמפרנס.
אין שום סיבה להעניק משמעות מיוחדת לעובדה שבחורה תסיע אותך למקום המפגש או שאחרי הפגישה (אולי) היא תסיע אותך למקום שבו תקיימו יחסי מין.

למעלה