יש עוד מה להוסיף על זה חוץ מ-? ואולי ?
ז זיקן New member מנהל 13/8/17 #2 מה מצחיק פה? זה שאתה מחוסן מעקיצת פרעושים לא אומר שאתה לא עלול למות מעקיצת יתוש. הנמר האסייתי. קנית כבר פרונטליין?
מה מצחיק פה? זה שאתה מחוסן מעקיצת פרעושים לא אומר שאתה לא עלול למות מעקיצת יתוש. הנמר האסייתי. קנית כבר פרונטליין?
י יאללה שוב New member 13/8/17 #5 מי שמדבר יא פח לך תקנה אקסטרא בונזו בשביל עצמך אחרי שגנבת מהצלחת של הכלב שלך
ז זיקן New member מנהל 13/8/17 #6 רואים שאתה ולא מבין כלום מהחיים שלך. בונזו מתאים אולי לך. בונזו זה זבל שלא שונה מחול, חצץ ואבנים. לכלב שלי אני קונה משהו שאתה בכלל לא מבין מה זה ועולה לפחות פי 5
רואים שאתה ולא מבין כלום מהחיים שלך. בונזו מתאים אולי לך. בונזו זה זבל שלא שונה מחול, חצץ ואבנים. לכלב שלי אני קונה משהו שאתה בכלל לא מבין מה זה ועולה לפחות פי 5
י יאללה שוב New member 13/8/17 #8 ברור שאני לא מבין בזה כלום, יא קטוע-אונה כי אני לא כמוך, אוכל אוכל של כלבים איזה דביל עוד מתחיל לפרט לי איזה אוכל גורמה של כלבים הוא מעדיף לאכול
ברור שאני לא מבין בזה כלום, יא קטוע-אונה כי אני לא כמוך, אוכל אוכל של כלבים איזה דביל עוד מתחיל לפרט לי איזה אוכל גורמה של כלבים הוא מעדיף לאכול
ה הראשון לשמו New member 13/8/17 #3 זה דרכו של אלוהים לדלל את העדר של הסלבס עמיר גוטמן ואז כמעט לוסי דובינצ'ק ועכשיו שלומית מלכה, אם הייתי סלב הייתי נזהר בתקופה הקרובה לא לצאת מהבית
זה דרכו של אלוהים לדלל את העדר של הסלבס עמיר גוטמן ואז כמעט לוסי דובינצ'ק ועכשיו שלומית מלכה, אם הייתי סלב הייתי נזהר בתקופה הקרובה לא לצאת מהבית
י יאללה שוב New member 13/8/17 #4 והכי מצחיק שהם כולם הולכים בתאונות הכי דביליות ומביכות נופלים כמו בובות סמרטוטים מהמרפסת מתהפכים בתאונות של פאקינג קורקינט או גם כשהם טובעים, זה בצורה הכי שלומיאלית וגמלונית איזה דפוקים אני מת לראות מי יהיה הסלב הסתום הבא
והכי מצחיק שהם כולם הולכים בתאונות הכי דביליות ומביכות נופלים כמו בובות סמרטוטים מהמרפסת מתהפכים בתאונות של פאקינג קורקינט או גם כשהם טובעים, זה בצורה הכי שלומיאלית וגמלונית איזה דפוקים אני מת לראות מי יהיה הסלב הסתום הבא
ז זיקן New member מנהל 14/8/17 #12 אתה לא חושב שגמתה מועמד רציני "לדילול" מספיק אתה לוקח סיכון וגר באזור של מיכל האמוניה.