יום רביעי - לבוש יומי
S shmickey New member 28/9/16 #5 Hello Wisconsin!! יואו, הכי That 70's Show, מה שלום אריק ודונה? הלוק חמוד, אבל מה לעזאזל את עושה שם??
Hello Wisconsin!! יואו, הכי That 70's Show, מה שלום אריק ודונה? הלוק חמוד, אבל מה לעזאזל את עושה שם??
S shmickey New member 28/9/16 #3 אם אלבש את זה, הוא יבוא? יאללה חורף אני מחכה לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך   היום אני במכנסיים סרוגים שיש להם אפילו כיסים! את החולצה הוצאת החוצה, מרגיש לי יותר נוח ככה. ניסיתי להבהיר קצת את התמונה בתקווה שיראו יותר
אם אלבש את זה, הוא יבוא? יאללה חורף אני מחכה לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך   היום אני במכנסיים סרוגים שיש להם אפילו כיסים! את החולצה הוצאת החוצה, מרגיש לי יותר נוח ככה. ניסיתי להבהיר קצת את התמונה בתקווה שיראו יותר
H Happy Goth New member 28/9/16 #4 סתיו עכשיו אחלה מכנסיים, מדליקות כמוך. עדיף באמת עם החולצה (השווה) בחוץ, וכמו שאת לפעמים אומרת לי: אשמח לראות את זה גם עם חולצות בהירות יותר יצא לך טושטוש
סתיו עכשיו אחלה מכנסיים, מדליקות כמוך. עדיף באמת עם החולצה (השווה) בחוץ, וכמו שאת לפעמים אומרת לי: אשמח לראות את זה גם עם חולצות בהירות יותר יצא לך טושטוש
R Rosie52 New member 29/9/16 #9 יכולה להצטרף אלייך רק בעובדה שגם אני בעבודה משש שמלה נהדרת! הצבע נפלא והיא מונחת עלייך פרפקט. איזה מהממת השרשרת (אוהבת אוהבת אוהבת) והסנדלים ש-ל-מ-ו-ת. לוק משגע שלך. רוזי
יכולה להצטרף אלייך רק בעובדה שגם אני בעבודה משש שמלה נהדרת! הצבע נפלא והיא מונחת עלייך פרפקט. איזה מהממת השרשרת (אוהבת אוהבת אוהבת) והסנדלים ש-ל-מ-ו-ת. לוק משגע שלך. רוזי
ל לי וולף New member 29/9/16 #13 באמת. מוקדם. מידי. אבל וואו! הצבע של השמלה מצויין והלוק מ-עולה! הנעליים האלו שוס.
ל לי וולף New member 29/9/16 #14 מצטרפת עם אתמול הג'ינס עם מכפלת high low פרומה, הצמיד היה של אמא שלי והסניקרס מתנה לחג מנסה לקבל חשיפה, נינה
מצטרפת עם אתמול הג'ינס עם מכפלת high low פרומה, הצמיד היה של אמא שלי והסניקרס מתנה לחג מנסה לקבל חשיפה, נינה
S shmickey New member 29/9/16 #15 יואו, הכל כל כך מקסים!! הצבעים, הוייב וכמובן נינה הסניקרס משגעות ועושות לי חשק לרוץ (Literally) ולרכוש לי זוג. את הג'ינס פרמת לבד? (זוכרת שכתבת שאת בעניין של שפצורים ופרימות כרגע)
יואו, הכל כל כך מקסים!! הצבעים, הוייב וכמובן נינה הסניקרס משגעות ועושות לי חשק לרוץ (Literally) ולרכוש לי זוג. את הג'ינס פרמת לבד? (זוכרת שכתבת שאת בעניין של שפצורים ופרימות כרגע)
ל לי וולף New member 29/9/16 #17 תודה רוצי! קני! הן מסאק'ס את הג'ינס הזה לא פרמתי לבד. הקטע של ה-היילו מורכב יותר ומספיק לי זוג אחד כזה כרגע
תודה רוצי! קני! הן מסאק'ס את הג'ינס הזה לא פרמתי לבד. הקטע של ה-היילו מורכב יותר ומספיק לי זוג אחד כזה כרגע
R Rosie52 New member 29/9/16 #18 את מגניבה(נראה שאני היחידה שעדיין משתמשת בביטוי הזה) תתחדשי על הסניקרס הן ממש יפות והלוק כולו... את עושה אותו נפלא! ונינה (חולצה אפורה) עושה חשיפה מעולה. רוזי
את מגניבה(נראה שאני היחידה שעדיין משתמשת בביטוי הזה) תתחדשי על הסניקרס הן ממש יפות והלוק כולו... את עושה אותו נפלא! ונינה (חולצה אפורה) עושה חשיפה מעולה. רוזי