נחמד.. מה יצא לכם לי יצא התחתנתי עם סטפן בכיתה של אלנה בגלל שהוא אוהב אותי
ש שתיקה אחרונה New member 2/4/13 #1 נחמד.. מה יצא לכם לי יצא התחתנתי עם סטפן בכיתה של אלנה בגלל שהוא אוהב אותי
י יעלי1232 New member 2/4/13 #2 הרגתי את ג'רמי בבית על הנהר בגלל שאני לא יודעת מה אני מרגישה !! בוגר. באמת. אני יודעת מה אני מרגישה ! ג'רמי היה מעצבן
הרגתי את ג'רמי בבית על הנהר בגלל שאני לא יודעת מה אני מרגישה !! בוגר. באמת. אני יודעת מה אני מרגישה ! ג'רמי היה מעצבן
K Karina85 New member 2/4/13 #3 נישקתי את קלאוס בגשר וויקרי כי... רציתי (אלא אם כן אתם מחשיבים כחול טורקיז לכחול... ואז זה כי הוא אוהב אותי)
נישקתי את קלאוס בגשר וויקרי כי... רציתי (אלא אם כן אתם מחשיבים כחול טורקיז לכחול... ואז זה כי הוא אוהב אותי)
A AngeldeEsperanza New member 2/4/13 #5 חיבקתי את אלריק בגשר וויקרי... כי לא יכולתי להמנע מהמראה הטוב שלו...
S silverMoon1 New member 2/4/13 #7 "כי אני חרמנית כל הזמן" זה התשובה הנכונה התבלבלתי בין חולצה אדומה לשחורה.. החולצה שלי אדומה.
S shaharEB New member 2/4/13 #9 הרגתי את ג'רמי בחדר של דיימון בגלל שהוא התחנן בפניי לפחות זכיתי להיות בחדר של דיימון
T TheSnowQueen New member 3/4/13 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא לי שהפשטתי את קלאוס בגשר וויקד כי הוא התחנן שאעשה זאת! חחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך קרוב למציאות שאין דברים כאלה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא לי שהפשטתי את קלאוס בגשר וויקד כי הוא התחנן שאעשה זאת! חחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך קרוב למציאות שאין דברים כאלה
ט טיפה בים 87 New member 3/4/13 #14 I slept with Stepfan in Elena's classroom Because he begged me to גם אם היה מתחנן לא הייתי עושה את זה
I slept with Stepfan in Elena's classroom Because he begged me to גם אם היה מתחנן לא הייתי עושה את זה
ד דנה18 האחת New member 3/4/13 #16 נשכתי את ג'רמי בחדר של איאן בגלל שאני לא יודעת מה אני מרגישה איזה למלמית יצאתי נשכתי אותו ואין לי מושג למה
נשכתי את ג'רמי בחדר של איאן בגלל שאני לא יודעת מה אני מרגישה איזה למלמית יצאתי נשכתי אותו ואין לי מושג למה