תהיות לגבי העונה הזאת..

תהיות לגבי העונה הזאת..

בעקבות כמה דברים שנאמרו פה בפורום..
נראה לכם שהם מיצו הכל וזו תהיה העונה האחרונה של יומני הערפד?
מה אתם אוהבים בדמויות עכשיו ומה בעונות הקודמות ולהפך?
ובכלל, איזו עונה הייתה לדעתכם הכי טובה?

אשמח לשמוע את דעתכם

יעלי1232

New member
העונה הטובה ביותר לדעתי

הייתה עונה 2.
היה לנו הרבה קת'רין. ודיימון .. וסטפן היה נסבל. ודיימון היה מקסים בסוף בהתוודות שלו לאנדי, ובכלל היתה עונה מלאה בדברים.
קרוליין הופכת לערפדית.
טיילור הופך לאיש זאב
גיליני מי זה קלאוס
היה לנו הרבה קת'רין.
אלנה אהבה את סטפן ולא היתה מעצבנת ולא ברורה ואנמית.
היה לנו הרבה אלאריק, וג'נה, איך שכחתי את ג'נה.
ומה-שמה-אמא של אלנה.

בקיצור, היא היתה העונה הטובה ביותר לדעתי. היו בה גם קטעים מרגשים וגם קטעים מצחיקים. והעלילה היתה מהודקת.

לגבי העונה הזו- אני מקווה שהיא לא האחרונה. שיהיה משהו עם סטפן ורבקה (Stebekka?) שיהיה לנו יותר קרוליין-טיילור או קרוליין כל אחד אחר. ותוחזר קת'רין לאלתר

shaharEB

New member
?

כשחושבים על זה... סטפן ורבקה יכול להיות רעיון אדיר

shaharEB

New member
הממ..אני חושבת שהגיע הזמן לסיים עם זה

אחרי סיום עונה 4, ממש קשה לי לראות לאן הסדרה הזו תלך...
הם כבר נכנסים ליותר מדי סיבוכים ולא יודעים איך לצאת מהם, אני מאמינה שלקראת הגרנד פינאלה של עונה 4
הם יפתרו את כל הבעיות, יעיפו את קלאוס לאנשהו שבה תתחיל הסדרה שלו

ודלנה יישארו ביחד לנצח וסטפן עזוב או משהו בסגנון

עוד לא ראיתי את הפרק האחרון שיצא, אבל קשה לי לראות עוד עונה.. אם תהיה אני אשמח, רק שלא ינסו להמציא עוד ועוד בעיות יותר מסובכות מהקודמות XD

noam239

New member
עונה..

לדעתי זו תיהיה העונה האחרונה מה יש להם כבר לעשת?? זה נראה לי יותר מידי אין להם לאן למשוך את העלילה הם היו צריכים להפסיק בעונה ה3..
לדעתי העונה הטובה ביותר הייתה ללא ספק העונה ה-1!! אין על ההתחלה הכל תמיד יותר יפה.. אייך שאלנה גילתה שסטפן ערפד ושהם נהיו ביחד ודיימון כמובן שהוא חתיך שם כל הרגעי צחוק שלו פשוט הורסים אותך מצחוק הוא שם הכי יפה מכל העונות.. וג'נה וריק שה חסרים ורגעי הפלאשבק של קתרין והאחים היה יפה לראות אייך הם בכלל הפכו לערפדים כל העונה הייתה מהממת!! כל פרק היית יושבת במתח מטורף לא היה רגע אחד משעמם.. העונה הזו הייתה ללא ספק הטובה ביותר!!
אבל גם העונה ה-2 הייתה טובה היו רגעים מעניינים אם באמת ההפיכה של קרוליין לערפדה שהיה לא צפוי והפך את הדמות שלה ליותר מעניינת השיבה של קתרין הגילוי על הקללה ועל המקוריים . בכלל הפרקים האחרונים של העונה היו המותחים ביותר מפרק 17 והלאה הייתה מחכה לכל פרק בטירוף אני זוכרת את עצמי מחכה לימי שישי קמה מוקדם בשביל להוריד את הפרק וחוזרת לישון חח עכשיו ממש אין לי את זה לא ראיתי בכלל את שני הפרקים שהיו וגם אני לא ממהרת לראות אני לא סקרנית כמו פעם ובמתח וחבל הסדרה די איבדה את עצמה.. אין להם כבר מה עוד לעשות והם סתם מושכים הם צריכים להפסיק את הסדרה בעונה הזו ולא להמשיך לעונה 5 זו תיהיה טעות..

ורדונה2

New member
אני היחידה שאוהבת ת'עונה הזאת?

לא מבינה מה הטענות שלכן, בחיי... אוהבת ת'עונה הזאת באותה רמה כמו עונות אחרות. ממש לא רוצה שהם יפרשו אחרי העונה הזאת, אני רוצה עוד עונות מהסדרה הזאת... לא מרגישה שמיציתי בכלל.
אני הכי עצלנית בעולם כשזה דורש ממני לצפות באינטרנט- ואם אני עדיין עושה את זה גם בעונה רביעית- זה רק כי אני ממש אוהבת ת'סדרה, וכי היא *ממש* לא נמאסה עלי.

shaharEB

New member
אני גם אוהבת אותה אפילו יותר מעונה 3 , שהייתה

טיפה משעממת..אבל אני חושבת שהעונה הזו יכולה להיסגר יפה בלי ניסיונות להמשיך אותה.. זה יהיה סתם לא נחוץ

יעלי1232

New member
אני גם אוהבת את העונה הזו , אבל

יש משהו שלא מתקדם לדעתי מספיק. אולי כי אני מציבה את הרף של עונה 2 שהייתה עונה אפית מבחינתי. כל פרק היה מצוין.
עדיין אני רואה את הפרק החדש כל יום שישי על הבוקר ולא מחכה איתו אפילו לערב..

מקווה שימשיך כך, ושיהיה משהו בין רבקה לסטפן. זה צריך להיות טו-אוב !

בעונה 1 ו 2 היה בכל אחת מהם בעיה שנפתרה בסוף העונה, מתח שנבנה בכל הפרקים ונפתח בסוף.
עונה 3,4 עם זאת, לא ככה . וזה הפספוס בעיניי או הופך אותה לפחות וואו מהקודמות. אני מקווה שהסיפור עם סיירוס יהיה מעניין ויביא אותנו לאנשהו. מי יודע, אולי יהפכו את קלאוס לאנושי...

בשיא הכנות?

אני לגמרי איתך.. קודם כל דלנה בעונה הזו

פתחתי את הנושא מכיוון שראיתי הרבה תגובות מצד הבנות פה שלא מרוצות מהעונה הנוכחית..
וזה נכון אולי יש כמה פרקים שדי מאוסים אבל מבחינתי זה במיעוט! עדיין מחכה כמוך כל שישי(ואפילו מידי פעם בחמישי לפנות בוקר אני רואה את הפרקים)
כמובן שאני אשמח שתהיה עוד עונה!

אימם

New member
גם אני מתה על העונה

בעיקר את האהבה בין דיימון ואלנה...

למעלה