שרוול ומעקף קיבה

קוביd1

New member
כלכלה רכה אני לא יודע מה זה כלכלה רכה אחרי חסימת מעיים , אני יודע מה זה כלכלה רכה אחרי ניתוח טבעת , כוללת פירה תפוחי אדמה, מוצרי חלב, ירקות מבושלים מעוכים, דייסות חלב (סולת / קורנפלור / קוואקר / אורז), מרקים טחונים, ממרחים: חומוס / טחינה / אבוקדו / טונה, ממרח ביצה קשה מעוכה עם שמן או מיונז, ירקות חיים מקולפים, פתית או פריכיות, פסטה ואורז מבושלים רך מאוד ומעוכים,

קובי

אופירA

New member
מנהל
אני לא מבינה בחסימות מעיים. אם מי שמבין בזה, אמר לך לאכול כלכלה רכה, אז תשאלי אותו מהי אותה כלכלה רכה שהוא ממליץ עליה.

אופירA

New member
מנהל
איזה ניתוח? 5 ימים אחרי ניתוח זה עדיין מוקדם מידי לטפל בבעיית עצירות.
העצירות נובעת מהשינוי התזונתי ההכרחי לאחר הניתוח (בכל הניתוחים יש 5 ימים של נוזלים בלבד, לכן יש עצירות - כי מה ייצא?).
רק אחרי שבועיים, לאחר שכבר אכלת ירקות כמה ימים, יש מקום לחשוש מהעצירות, ולנסות לעזור לעצמך ע"י אמצעים טבעיים מכל הסוגים, עוד לפני הסיבים התזונתיים.
אם העצירות תהיה כרונית, אפשר להשתמש בחומרים טבעיים שאינם ממכרים (להיזהר - יש הרבה חומרים טבעיים ממכרים!). הם עובדים נהדר.
מצורף קובץ עם כל האמצעים המותרים, לפי סדר יעילות.

Givonit

New member
שאלה לאחר ניתוח שרוול

הי לכולם

האישלי שורוול לפני כמעט ארבעה שבועות... ויש לנו כמה שאלות...
מאז הניתוח הוא סובל מגירודים בכל מיני איזורים בגוף... האם זוהי תופעה מוכרת?
היו לו גם לופעות של רגל מנומללת - רדומה וכואבת..., וזה עבר כשהוהא החליף את הלוסק לכדור אחר.
תודה על כל תשובה, ובריאות לכולם

היתם5

New member
קיצור קיבה בשיטת מעקפים

שלום זאת הפעם השלישית שאני כותבת בו בפורם אני לפני כמה שנים עשיתי ניתוח קיצור קיבה בטבעת והטבעת החליקה והרופא הוצי אותה אני עשיתי את הניתוח הזה פעמיים ובכל פעם ירדתי טוב במשקל אבל בסוף הרופא הוצא את הטבעת היום היתי אצל רופא כירורג שהו עשה לי את הניתוח בפעם הראשונה כדי להתיעץ איתו כי אני חושבת על ניתוח מעקפים אבל הוא אמר לי שמשרד הבריאות לא יאשר לי את הניתוח כי אין לי עודף המשקל המבוקש אני היום עם עודף משקל של 33 קילו אבל בכל זאת הו אמר שאני צריכה לבצע צילום בקת קיבה ובטן עליונה אני לא הבנתי מה הו הצילום הזה האם יש מי שהוא שיכול להסביר לי מה הצילום הזה ואיך מבציעים אותו והאם זה לוקח זמן אם אני צריכה לבצע אותו דרך קופת חולים כללית והאם נכון שמשרד הבריאות לא יאשר לי ניתוח זה אם ידוע שאני יש לי עבר עם השמנת יתר ואני כבר עשיתי את הניתוח הזה פעמיים אני אשמח מאוד אם תעזרו לי או תמליצו לי על רופא שהו מוכן לעזור לי בדבר הזה אני מאזור נצרת ותודה לכם מאוד

BAHAA2512

New member
דלף-אשפוז בבית חולים-דחוף מאוד

שלום רב

עברתי ניתוח מעקב קיבה, היה דלף , עברתי שנית את הניתוח ועדיין יש דלף קטן, אני עם נקזים
הרופא המנתח אומר שאין שום מניעה שאהיה בבית ולא אמשיך להתאשפז בבית חולים ושאבקר אותו פעם בשבוע
לדבריו צריך להישאר במעקב עד שהדלף ייסגר בעצמו

השאלה שלי היא:
האם כדאי להשתחרר הביתה , או שעדיף להישאר בבית חולים למרות כל הקשיים
האם מישהו היה עם דלף ושהה בבית
אשמח לתגובה מהירה ככל האפשר
המון תודות מראש

שמחה37

New member
פעם שמעתי

שגירוד זה תוצאה של ההרדמה

אבל עבר די הרבה זמן

ואני הייתי שולחת מייל למנתח ושואלת.

בהצלחה

שמחה

מרים 882

New member
אנסה לעזור.

ניתוח מעקפים=ניתוח לב

לך הומלץ על ניתוח מעקף קיבה.
ביקשו ממך לעשות צילום ושט קיבה תרסריון מבוצע אחרי שתיית
בריום.
מה ה BMI שלך?

קוביd1

New member
שלום לך

אני לא רופא ולא יכול להמליץ לך מה לעשות
בשיקולים שלך אתה צריך לקחת את התנאים בבית החולים וזה אומר הידבקות מכל מיני חיידקים ,ומחולים אחרים עם כל מיני מחלות
זה צריך להוות שיקול מרכזי ,נראה לי שהרופא לקח את כל השיקולים הרפואיים והמליץ לך ללכת הביתה ,אני הייתי הולך ,,במקרה ויהיה לך משהו אתה תמיד יכול לחזור או להתייעץ עם המנתח שלך .
תהיה בריא וחזק ,לא הכל הולך במאה אחוז בחיים

קובי

ליבי3617

New member
אם המנתח אמר לך..

ברור שאף אחד לא רופא.
אני מכירה כמה מנותחים שהיו עם דלף בבית חולים ולא שחררו אותם עד להבראה מלאה.
פחות שווה לשחרר מנותח ושאחר כך יחזור עם בעיות..

tzfat

New member
דלף ובית

אני זוכרת ב2008 שנותחתי אצל דר׳ גירון בפוריה
הוא ניהל איתי שיחה לפני הניתוח על הסיכונים/סיבוכיםנ
שיכולים לקרות במיוחד שהייתי ניתוח חוזר
ואז הוא סיפר על מנתחת ששוחררה לביתה עם הנקזים
וכל בוקר היתה מדווחת לאחיות מצב העניות שהיו בנקזים.
ברור שיותר קל וחופשי לחזור הביתה ללא תוספת רפואי על הגוף
אבל לפעמים מנותח מעדיף ביתו עם ציוד רפואי ממצב של הרבה זמן השהיה בב״ח.
מקימי מצפת

רוייקו

New member
ניתוח חוזר

מעקף קיבה כניתוח חוזר מצריך BMI 35 ומעלה. נראה שאת זכאית לניתוח במידה ותעלי עוד שש שבע קילו.
חייב לבחור מנתח מיומן בניתוחים חוזרים. מציע לך לפנות לבי"ח פוריה

אופירA

New member
מנהל
הנימול ברגל זה היה תופעת לוואי של לוסק???

לא תיארתי לעצמי שלוסק יכול לעשות כזו תופעת לוואי נוראה...

הגירוד מצריך פגישה עם רופא עור. יש פתרונות לבעיה הזו.
הרבה נתקלו בבעיה עקב אלרגיה לחומרי ההרדמה, אבל לא ברור למה כל כך הרבה זמן אחרי ההרדמה, עדיין נמשך הגירוד.
אבל אם רופא עור פותר את הבעיה, זה גם לא משנה למה זה נמשך הרבה זמן.

Givonit

New member
תודה על התגובות + הסברים

הגירוד מופיע כבר שבוע בכל מיני מקומות...אבל לא כל הזמן...
מבחינת הנימול - יש לו בעיה ברגל כבר מלא זמן, אבל אחרי הניתוח בשילוב עם הלוסק והקלקסן הנימלולים החמירו ברמות...
כשעברנו מלוסק לנקסין (אם אני זוכרת נכון את השם..) הנימלולים נעלמו כמעט לגמרי...
בתופעות הלואי של הלוסק רשום נימלולים... אז כנראה שזו הסיבה להחמרה.

למעלה