שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

עדכונים ושאלות בנוגע לכל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות
חג שמח

elall

Member
מנהל
השחקנית איזבלה קסטיז'ו התחתנה השבוע

איזבלה התחתנה עם השחקן מתיאס נובואה, שמשחק גם כן בטלמונדו בכל מיני נרקונובלות.
סקרלט גרובר הייתה אחת השושבינות.

Hadar169

New member
מזל טוב! מגניב שסקרלט שושבינה מניחה שהן התחברו ממילה של כבוד

הנה הן כשושבינות בחתונה של סופיה המקבילה של דנה גרסיה
יחד עם קימבלי דוס ראמוס
איזו טלנובלה מהממת זו הייתה. יצא לי קצת להציץ פה ושם בתשוקת הנצים ולדעתי מילה של כבוד לוקחת אותה בהליכה למרות שזה הרימייק. מריו סימארו משדר כוחנות בכל טלנובלה שראיתי אותו משחק אם זה ים של אהבה הבגידה האחים דל מונטה וגם פה. מתאים לו יותר לשחק רשע לפי דעתי. הסבא מתשוקת הנצים קצת מעצבן מעדיפה את הסבא ממילה של כבוד. והצילום בתשוקת הנצים פחות איכותי ויותר חשוך בהשוואה לצילומים של מילה של כבוד. מילה של כבוד יותר מושקעת, הנה לדוגמא סצנת החטיפה של אירינה ופלאביו לעומת תשוקת הנצים
במקור אפילו לא היה את כל הקטע של החלום של ורוניקה שאלמה כאילו תיקשרה איתה והראתה לה את מקום החטיפה ובעצם בזכות ורוניקה מצאו אותם בדקה התשעים אחרי שאירינה הוכשה-שגם זה לא היה במקור. במילה של כבוד הסצנות האילה היו יותר מותחות

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא הסבא היה הדמות האהובה עלי בתשוקת הנצים גם

כדמות וגם כשחקן, אבל אכן היה בו משהו שמרני שלא היה בפליפה של מילה של כבוד.

אל תשכחי שבתשוקת הנצים ליביה (אלמה) התאבדה ולכן צריך שחואן ואוסקר (ארתורו ופלביו) יהיו מעצבנים במידה מסוימת כדי להסביר למה היא בחרה להתאבד ולא הייתה מסוגלת לאחים שלה שהיא בהריון ואבי הילד מת והיה נשוי והיא תצטרך לחיות כאם חד הורית. אז חואן באמת כוחני ובמידה מסוימת חייתי שמסביר כמה ליביה פחדה לספר לו. אבל דווקא בפרקים המתקדמים של תשוקת הנצים ובפרקים הראשונים של בגידה אהבתי את מריו סימארו. אבל אכן ארתורו דמות יותר מתחשבת מחואן.

הנופים של קולמביה שאתה ראית רק באחים דל מונטה הם כובשים, ובמילה של כבוד באמת השקיעו ביוסטון כדי שתהיה עלילה כפרית שהרי טלמונדו בתחילת דרכם את הכפריות צילמו בקולומביה ואת העירוניות צילמו בארה"ב והנה הם הצליחו למצוא כפר לצילומים גם אחרי שנפרדו מ-RTI קולומביה.

לתסריטאי מילה של כבוד היה התסריט של תשוקת הנצים והם בטח גם צפו בסדרה, אז נותן יתרון שבתשוקת הנצים החלומות התחילו אם הקטע המקביל לחטיפה של ארתורו על ידי איסדורה ובמילה של כבוד מקדימים את החלומות כבר קודם. כמו גם שבתשוקת הנצים גבריאלה ניסתה לאשפז את אביה בבית אבות ובמילה של כבוד כבר לאונרדו ניסה כבר בהתחלה לאשפז את פליפה בבית משוגעים של הבן דוד שלו שבתשוקת הנצים הבית משוגעים נכנס רק באשפוז של הורטנסיה כשראתה את רות ונחשפנו לכך שבן דוד של פרננדו עובד שם רק כשמרטין תפס את פרננדו ודינורה בוגדים בגבריאלה.

ואכן בתשוקת הנצים בהתחלה ניסו לתת מימד אנושי לרעים, כמו ארמנדו (אוליסס) כשגילה שמי שנחטף הוא לא פרנקו (סמואל) הוא הורה לשחרר אותם למרות שראו את החוטפים כי הם לא קשורים לזה, כשאת אוליסס שהיה שקוע עד צוואר במאפיה זה לא עניין ולכן החטיפה הייתה יותר דרמטית.

Hadar169

New member
וואלה לא זכרתי שבמקורי אלמה התאבדה

במילה של כבוד לאונרדו רצח אותה. גם פה במילה של כבוד עשו את זה יותר מעניין

evglev1

Well-known member
מנהל
גם במילה של כבוד הדמויות הטובות היו טהורות יותר

גם איגנסיו שיקר רק שהוא כבר גרוש וברנרדו לא היה כן עם ליביה וטען שהוא רווק והרחיק לכת עד כדי התכחשות לבנותיו בטענה שגבריאלה (קייטנה) אחותו והן אחייניות שלו. אמנם הוא לא היה פחדן לגמרי כי כשפרננדו (לאונדרו) סחט אותו, הוא טען שלא אכפת לו כי הוא ממילא ייספר למשפחתו וזה בעצם הוביל לריב שבו הוא נפל מהסוס ומצא את מותו בתאונה שפרננדו היה אחראי עליה רק בעקיפין, ובמילה של כבוד לאונרדו הזמין את רצח איגנסיו ורצח את אלמה.

וגם בצפייה שנייה בתשוקת הנצים הבנתי שהאשמה העיקרית בהתאבדות של ליביה היא אווה (סולדד) כי גבריאלה (קייטנה) לא השפילה את המאהבת של בעלה, היא בכנות האמינה שליביה מנצלת את מותו של בעיה כדי להכפיש אותו ולסחוט כסף, ולאור אנשי השוק שהביאו את ליביה לביתה ולא הסתירו את חמדנותם אפשר היה להבין אותה, עובדה שגם שריתה וחימנה (אנדראה ואירינה) האמינו ורק נורמה (סופיה) ומרטין (פליפה) חשבו שאולי היא דוברת אמת ואילו אווה ידעה שליביה דוברת אמת ושתקה.

Hadar169

New member
נראה שבמילה של כבוד עשו את הכל עוד יותר קלאסי/טלנובלי

elall

Member
מנהל
השחקנית כרמן ויז'לובוס התחתנה

ממש עונת החתונות שם בדרום אמריקה

השחקנית הקולומביאנית כרמן ויז'לובוס התחתנה עם השחקן קולומביאני סבסטיאן קאיסדו, לאחר 11 שנים ביחד.
מזל טוב

elall

Member
מנהל
מזל טוב גם למלווינו סלוודור שגם התחתן

השחקן הברזילאי, שמככב עכשיו ב a dona do pedaço, התחתן עם בת הזוג שלו , ספורטאית ואם 2 בנותיו, קירה גרייסי.

elall

Member
מנהל
קרלה אסטרדה מתכננת חידוש ל"הזכות לאהוב"

קרלה אסטרדה עובדת על חיודש ל"הזכות לאהוב" במסגרת הפרוייקט "מפעל החלומות" (נראה שטלויסה לא מוותרים על הרעיון הזה).
https://www.lasestrellas.tv/espectaculos/clip/carla-estrada-desmiente-participacion-de-adela-noriega-en-nueva-version-de-el-privilegio-de-amar

Hadar169

New member
דווקא המפיקה הנחשבת שאחראית לכל התקופתיות המושקעות של טלויסה

בוחרת להשתתף גם היא בפרוייקט המיותר הזה

לא מספיק הרימייק של אהבה מנצחת? בשביל מה עכשיו לקלקל ולהפוך גם את זה לסדרה.
לא ברור למה טלויסה ממשיכים באותו הקו אם מנהל התוכן הוחלף והמפיקים הישנים
והטובים הוחזרו. מחכה לפרוייקט הראשון הנורמאלי שייצא מטלויסה כי משום מה בינתיים זה לא קורה

Don Nirtin

New member
נראה שזה יקרה עם הנובלה החדשה של גבריאל סוטו

ונסה גוזמן ו-פבלו מונטרו כפרעליהם

&nbsp
גם מריה סורטה בקאסט יחד עם אירנה באיבה (כן, אירוניה. אני יודע. וכן, היא על המשבצת של הרעה גם הפעם.) לאורה פלורס (גם כן בתור רעה), אזול גאייטה (הייתה הבת של גבריאל סוטו גם במשפחתו של בעלי), לאורה ויגנטי (משפחתו של בעלי), מאוריסיו אספה (כן, אל תשאלי מאיפה האידיוט הזה צץ שוב), ברברה איסלאס (משפחתו של בעלי), פטי דיאז (המתחזה, הכל בשביל האהבה)
&nbsp
ואם לא הבנת עדיין, את הנובלה הזו מפיק חואן אוסוריו.

elall

Member
מנהל
זה גם נראה כמו סוג של קומדיה, לא?

ונראה לי יש פה רק כמה בודדים שזוכרים את מאוריסיו אספה ויש להם טראומה מהמעריצה ההזויה ההיא

Don Nirtin

New member
לגמרי קומדיה

אבל לא אתנגד לקומדיה אחרי שאני רואה שויוה מוצפת בוינטאג' ובספרדיות לא מעניינות. אפילו הברזילאית לא מעניינת למרות שהראשי של רוק סטאר נמצא שם.

Hadar169

New member
אני זוכרת שהיה פה דיבור על מישהי שהייתה אובססיבית אליו חח

ככל הנראה עדיין לא כתבתי פה בזמנו כי זה לא זכור לי
&nbsp

Don Nirtin

New member
והכי חשוב השמטתי בלי לשים לב - רנה סטיקלר

משחק כאן את החבר הכי טוב של גבי סוטו
.

Hadar169

New member
לא נראה לי

שמעתי עלייה ודווקא בגלל שהיא של חואן אוסוריו אין לי ציפיות

מאז שהוא הרס את משפחתו של בעלי הוא כבר לא מפיק נחשב בעיניי מה גם שהוא בכלל לא פוטר ככה שמבחינתי הוא כלל לא חלק מה"ישנים והטובים"
אבל קאסט איכותי

Don Nirtin

New member
הוא לפחות נותן סחורה

תראי לאן קרלה אסטרדה הלכה. לביוגרפיות מטומטמות (האחרונה שבהן הייתה על סילביה פינאל למען השם.)
&nbsp
סלבדור מחיה וניקנדרו דיאז פוטרו (ובינתיים ניקנדרו חזר בשביל הטלקומדיה העלובה של קלאודיה מרטין.)
&nbsp
שלא לדבר על רוסי אוקמפו שמתעקשת על אריאדנה דיאז ועל עונה שנייה של החיים הכפולים של אסטרז'ה קריז'ו שעכשיו נודע לנו שכנראה כן תהיה עונה שנייה. אבל דנילו קררה עסוק בסדרה אחרת כבר, ודויד זפדה עסוק עם אישה רעה 2 של ארסלי ארמבולה.
&nbsp
חואן אוסוריו יהיה מאוד עסוק - בטלקומדיה של גבריאל סוטו ובעונה 2 של הסדרה של אריסטמו (שעד לא מזמן לאורה פלורס שיחקה שם בתפקיד אישה מוכה. עכשיו היא תהיה בנובלה השנייה בתפקיד המרשעת)

Hadar169

New member
אני הבנתי שגם סלבדור וגם ניקנרדו חזרו לטלויסה

למרות שעדיין לצערי לא רואים תוצאות בשטח
אבל לגבי הנובלה של קלאודיה מרטין הבנתי שזו הפקה לא מוכרת של ווילס-סטודיו למונס משהו

למעלה