שאלות, חדשות, בקשות

Hadar169

New member
Salve-se Quem Puder
ברזילאית חדשה של שבע

הטלנובלה תתחיל בינואר.
https://gshow.globo.com/novelas/sal...er-conheca-a-trama-da-nova-novela-das-7.ghtml
בתפקידים הראשיים:
ויטוריה סטרדה
(זמן לאהוב, מראה של החיים)ז'וליאנה פאייבה(פשוט נהדרת, הכח לאהוב, הזמן לא עוצר)ודבורה סאקו(הזדמנות שניה).
&nbsp
העלילה מתחילה בקנקון שבמקסיקו, קיירה לונה ואלכסיה יהיו עדות להוצאה להורג נגד שופט וגם להוריקן נדיר שיפקוד את האיזור(ההוריקן יימשך חמישה פרקים אבל הצילומים המיוחדים עם האפקטים המושקעים לקחו כמה חודשים טובים). אחרי שהיו עדות לרצח של שופט הן יצטרכו להכנס לתכנית להגנת עדים, ולכן הן יוכרזו כמתות ויקבלו זהות חדשה לגמרי עם שם אחר חזות אחרת וחיים אחרים כשבעצם הן יאלצו לחיות בבידוד בעיירה בדיונית כשאסור להן לנהל קשר עם אף אחד מקרוביהן או ללכת לאף מקום שפקדו אותו בעברן, וללא גישה לסלולארי/רשתות חברתיות. השלוש לא יצליחו להחזיק מעמד הרבה זמן במצב הקיים כשהחופש שלהן בעצם נלקח מהן ולכן הן יחליטו לברוח לסאן פאולו ולנסות לחזור לחייהן הקודמים. רק הזמן יראה אם באמת זה מה שהן רוצות ואם זה באמת מה שיגרום להן להיות מאושרות.
&nbsp
עוד ייקחו חלק בטלנובלה-קרולינה קאסטינג(טרה נוסטרה,מעבר לזמן),פליפה סימס(ז'ונטאס מפשוט נהדרת)ברונו פרארי(זמן לאהוב), רפאל קרדוסו
ועוד..

&nbsp
נשמע ממש טוב

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

עדכונים ושאלות בנוגע לכל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות
שבת שלום

elall

Member
מנהל
טלנובלה קולומביאנית זכתה ב"אמי" בינלאומי

הטלנובלה "La Reina del Flow" זכתה בשבוע שעבר בפרס היוקרתי "International Emmy Award" בקטגוריה הטלנובלה של השנה.
טלויסה עשו לאחרונה גרסה משלהם La reina soy yo לאותה טלנובלה בכיכובם של מישל רנו, למדא גרסיה ומאנה דה לה פרה.

Hadar169

New member
דווקא את זו רציתי לנסות(בגרסא של טלויסה)אולי עכשיו שזכתה

ויוה יביאו את הרימייק או המקור

elall

Member
מנהל
Decisiones של טלמונדו חוזרת עם עונה חדשה!

הסדרה המפורסמת "החלטות" של טלמונדו , שהייתה מורכבת מסיפורים מבוססים על מקרים אמיתיים מהחיים , אחרי הפסקה של הרבה שנים, סוף סוף חוזרת עם עונה חדשה וכמובן סיפורים חדשים ושחקנים חדשים.

Hadar169

New member
איזה כיף סוף סוף תהיה לי הזדמנות לצפות בה

כבר איבדתי תקווה שיחזירו אותה, אני בטוחה שהיא תהיה מעולה היות וכמו שציינת היא מאותו בית יוצר של לכל הרוחות והרי את מוכרת לי המדהימות

מצרפת את הטריילר
אתה תצפה בה שוב?

אגב זה בא לי בול בזמן כי מאז שבונג סון האדירה הסתיימה לא הייתה לי עוד קוריאנית מודרנית, השתיים שמשודרות עכשיו נראו לי כבדות מידי ככה שחיכיתי למשהו קליל יותר ובאמת לא יכלתי לבקש משהו טוב יותר
אומנם עדיין לא סיימתי את לב ארגמן אבל איכשהו נפלס לה מקום

Hadar169

New member
אגב הראשי שיחק גם בלכל הרוחות וגם בהרי את מוכרת לי

ששם הוא היה רק בתפקיד אורח קטן אבל בלכל הרוחות הוא היה הסו שף המטורלל

לפי ויוה הוא שיחק גם בגבינה במלכודת - עוד דרמה מאותה שנה(2016)שפספסתי והייתי רוצה לראות. היא הייתה כבר בשידור שני או שעדיין לא? נראה לי אני מבין הבודדים שמחכים לשידורים חוזרים
פשוט כי גיליתי את הז'אנר המהמם הזה באיחור ענקי
כולם בתגובות מתלוננים למה לא מביאים משהו חדש חח האמת גם אני הופתעתי כי עכשיו בעצם תהיה רק קוריאנית חדשה אחת אני אנושי.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה קרה הרבה פעמים שהייתה רק קוריאנית חדשה אחת

אפילו כש-W שודרה הייתה במקביל בשבת בינג' שומר הראש בשידור חוזר ורק לב ארגמן הייתה חדשה. לכן כועסים, האמת גם אני מחכה לשידורים חוזרים, בין אם כי פספסתי ובין אם כדי לראות שוב.

גבינה במלכודת לא שודרה בשידור חוזר, אבל אני מניח שגם לא תשודר, אבל מי יודע מה השיקולים שלהם בשידורים חוזרים.

Hadar169

New member
ועוד צופי הטורקיות מתלוננים שזה "תופס מקום" בערוץ

ושאין להם מספיק, ממש מגוחך זה אפילו לא בר השוואה

הלוואי והערוץ היה רק קוריאני וכל ערוצי הטורקיות בתשלום היו נפתחים במקום

למה לדעתך אין הרבה סיכוי שגבינה במלכודת גם תחזור לסיבוב שני? היא הייתה טובה?

evglev1

Well-known member
מנהל
גבינה במלכודת שודרה לפני אהבה לאור ירח

מהקוריאניות ששודרו לפניה שודרה רק יונג פאל ואני והיא ובכל מקרה בגבינה במלכודת ובוק ג'ו אלופה אותם ראשיים שניהם ואני לא חושב שיישדרו את שתיהן. גבינה במלכודת לא הייתה בין האהובות עליי, לא שסבלתי ממנה, אבל לדעתי היא לא הייתה להיט.

Hadar169

New member
זה לא אותם ראשיים למרות ששניהם משחקים גם שם

אבל מה שכן מסתבר שהסו שף מלכל הרוחות הוא לא הראשי מבוק ג'ו למרות שהוא כן משחק גם שם. בקיצור שנינו נפלנו קורבן לדמיון הקוריאני חחח זה מטורף כמה שחלקם דומים! בכל מקרה אם גבינה במלכודת לא תגיע לסיבוב שני אז יש מצב שאשלים אותה דרך המחשב בהמשך כמו גם את החיים הראשונים שלי.

למעלה