יאללה
משהו טוב שקרה השבוע: סתם נהנה מהעבודה שלי, באמת. איזה הבדל של שמיים וארץ בין העבודה החדשה לקודמת, מכל כך הרבה בחינות.

משהו רע שקרה השבוע: משהו רע? זכור לי שעיצבנו אותי באיזו חנות שקניתי בה משהו אבל חוץ מזה.. נאדה

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מפה לשם, ובקצרה, אני הולך עם החברה ללילה אחד לאיזה מלון בוטיק פלצני בגליל כדי לסקר אותו בעבודה. קשים הם חייו של העיתונאי החוקר

התחדשות השבוע: הראשון של אלט גק'יי (נו, מה, היה במבצע
)

סרט השבוע: האמת שלא ראיתי השבוע סרט אבל לפני כשבועיים ראיתי את "התאומים" עם קירסטן וויג וביל הדר והוא היה מאוד מרגש ומצחיק! מת לראות קומדיה מופרעת של שניהם

סדרת השבוע: סיימתי את Unreal תוך כשבוע וחצי.. זה קיטשי ומופרך ומוגזם אבל זה מהנה בטירוף, נראה "אמיתי" לחלוטין ויש בו אמירה מאוד חזקה ובוטה

ספר השבוע: נאדה ):

שיר השבוע: אין משהו ספציפי האמת

אלבום השבוע: האלבום של אלט ג'יי.. לא חרשתי עליו מספיק כדי להרגיש פספוס עם העובדה שלא הלכתי להופעה שלהם, אבל אולי זה יגיע בהמשך חח

מאכל השבוע: אני וחברה שלי היינו אתמול (שבת) באטרף בישול והכנו חזה עוף במרינדת שקר כלשהי, פסטה עם רוטב עגבניות מיוחד ואנטי פסטי והכל יצא טעים-טעים-טעים!

ציטוט השבוע: אוי נו, די, אני גרוע בזה

תמונת השבוע: נוהל "לא הפעם"

תכניות לסופ"ש: בשישי החברה ואני נחנו אבל בערב התפרענו ויצאנו עם ההורים שלי + אחותי והחבר שלה לפאב בשוק הפשפשים.. היה מצחיק וכיפי! ואתמול הכנו את האוכל שהזכרתי מקודם ואז הלכנו לאיקאה ומהעובדה שרצינו לקנות רק כיסוי לספה ומסגרות יצאנו עם סכום של בערך פי 3 ממה שתכננו להוציא

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני עייף! אבל נו, ככה זה כהולכים לישון מאוחר