שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

עדכונים, המלצות, נצ"לשים, וכל מה שקשור טלנובלות לשרשר לכאן
סופ"ש נעים לכולם

elall

Member
מנהל
מזל טוב! סופי שרלוטי בהיריון!

סופי שרלוטי (אמליה מ"שקר היופי") מצפה לילד ראשון. האבא הוא בן זוגה דניאל דה אוליביירה (מוכר לנו מ"מעבר לים"). השניים הכירו במהלך צילומי הסדרה "O rebu" לפני כשנה וחצי, ומתכננים חתונה בדצמבר הקרוב. עבור סופי זהו ילד ראשון, ולדניאל יש כבר שני בנים בני 5 ו7 עם שחקנית וונסה ג'אקומו (אליני ב"שובל שקרים").

איזה אכזבה PremiosTuMundo

כל כך חבל לי על עלובי החיים/ מלכת הלבבות שפשוט לא זכו בכלום!!!
כאילו ההצבעות לא נחשבו בכלל..
אבל העיקר שאדמת המלכים זכתה.. ;( מישהו יכול להגיד לי
מה ההבדל בינה לבין תשוקת נצים? ולמה היא עושה כל כך הרבה רעש עם סיפור
שאיך לומר, לא בדיוק מקורי?)

evglev1

Well-known member
מנהל
מה אפילו בפרס של הדמות עם המזל הרע ארסלי ארמבולה לא זכתה?

elall

Member
מנהל
גם אני התאכזבתי

פשוט אדמת המלכים בסגנון שלה פונה לקהל יותר צעיר, ודווקא הצעירים הם אלה שמבלים הרבה יותר זמן באינטרנט ורשתות החברתיות, ויש להם יותר זמן ונכונות להתעסק בהצבעות. למי יש סבלנות וזמן כל יום להצביע 10 פעמים?
למי יש את הכוח הזה לחפור לכל העולם ואישתו בפייסבוק, בטוויטר, בכל הפורומים?
וחוץ מזה, אני חושבת שגם הייתה שם התערבות של טלמונדו עצמם, כי התוצאות ממש לא היגיוניות. איך יכול להיות דבר כזה ששחקנית ענקית כמו ארסלי לא זכתה? זאת שיש לה מיליון+ עוקבים בטוויטר, מפסידה לאיזה צוציקית שאף אחד לא מכיר עם 30 אלף עוקבים? כאילו מה, המעריצים של ארסלי נרדמו או מה?

בתור אחת שעוקבת אחרי ארסלי

המעריצים שלה חפרו! הם כל היום כתבו להצביע לה. פשוט מוזר!:( כל כך הגיע לה לזכות!
עם כל אהבתי לגונסלו(שמשחק באדמת המלכים) דווקא רציתי את מלכת הלבבות/עלובי החיים. מה שמנחם אותי זה שלפחות el senor de los cielos זכתה. עדיף מכלום

elall

Member
מנהל
אני גם עוקבת אחריה, והייתי בטוחה שהיא זוכה

כשחקנית השנה וזוג השנה עם אריק.

מבחינתי זה היה עלובי החיים מול מלכת הלבבות

לפחות אחת מהן שתזכה. הקטע הוא ששתיהן לא זכו בכלום!
:(
כאילו אנשים בכלל לא הצביעו

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן רק צעירים שלא ראו את תשוקת הנצים

יכלו להצביע לה, תשוקת הנצים הייתה להיט בזמנו, וגם אלו שהתלהבו מהריימק כמו שאני התלהבתי מהחיים שגנבו ממני למרות שצפיתי באהבת אמת, בוודאי זוכרים חסדר לשחקני תשוקת הנצים ולא ימהרו להצביע לה בטח לא 10 פעמים ביום.

ומי הם לכל הרוחות הרשע והמרשעת של הסדרה שדחקו את דיאבלו, ויקטור, אסטפניה וליליאנה וגברו עליהם?

evglev1

Well-known member
מנהל
זה ברור

אבל לכל הרוחות הם באמת כל כך רעים האם הם הלכו על הכיוון של אש ודם שפרננדו הוא רוצח סדרתי? והאם גבריאלה רעה, או שהם הכניסו גם כן את דינורה לתמונה?

אין לי מושג. לא ראיתי אותה

אני עדיין תקועה אי שם בימי תשוקת הנצים מבחינת הטלנובלות באותו משקל כמוהה
(אש בדם אחים דל מונטה וכו')

זה היה ברור שזה משחק מכור

עלובי החיים הייתה צריכה לזכות בלא מעט וזה היה פשוט מעצבן

ברור.

אגב, ארסלי (ופאולה נונייז) אפילו לא הייתה שם. (כנראה בגלל הצילומים לדונה ברברה)

elall

Member
מנהל
ארסלי לא מצלמת עדיין דוניה ברברה

עדיין לא התחילו צילומים ובכלל לא מדברים על טלנובלה הזאת. יקח לדעתי עוד כמה חודשים עד שיתחילו להזיז שם את העניינים.
גם אהרון דיאז לא היה, שזה מוזר, הוא אחד ה-כוכבים של טלמונדו, אם כבר שחקן מאדמת מלכים, אז הייתי מצפה שאהרון יזכה. לא שאני חושבת שהוא שחקן טוב, אבל מבחינת פופלאריות וכמות המעריצים גם זה לא ברור לי איך כריסטיאן דה לה קאפמה עבר אותו.
גם קייט דל קסטיליו ובלנקה סוטו לא היו, גם מוזר. אה וגם איילין מוחיקה. כנראה כל אלה כבר ידעו מראש שאין להם מה לחפש שם

מזכיר לי את חיימה קמיל

עם tvynovelas. ולגבי בלנקה, היא כן הייתה. יש תמונה שלה עם אנחליקה ואלה.
תחפשי בטוויטר. לדעתי גם איילין הייתה אבל לא בטוחה.
הכי היו חסרות לי אלה ארסלי ופאולה נונייז.

elall

Member
מנהל
לא נראה לי שבלנקה הייתה

כשעשיתי את המיני ספיישל על הטקס באמת שהפכתי את כל האינסטגרם ומלא אתרי אינטרנט. אפילו בGETTY Images לא מצאתי. אולי ראית תמונה מארוע אחר? כי גם בלנקה וגם איילין נחשבות לכוכבות גדולות בטלמונדו ואם הן היו מגיעות לטקס , בטוח היו מלא תמונות שלהן.

בלנקה הייתה

אבל בסצנה שצולמה מראש(הפתיח עם אנחליקה ואלה וראול גונזלס אם ראית
ומשם גם התמונה ששמתי כמה הודעות למטה בשרשור הזה)
בלנקה נמצאת כרגע במקסיקו מצלמת את senora acero

למעלה