מטבח מעורב
אמא שלי היתה פולניה, אז הרבה ללמוד לא היה
גפילטע פיש
קניידעלך
זו הירושה שלי מבית אמא.
ואז התחתנתי וחמתי היתה אלג'ירית ובמטבח שלה נחשפתי לים מאכלים שבכלל לא ידעתי על קיומם [או ידעתי, אבל לא הכרתי אישית].
וכך, במשך השנים, למדתי להכין קוסוקוס, סלטים שונים, דגים חריפים, קציצות שונות ועוד.
מאז ועד היום שידרגתי את כישורי הבישול שלי והיום אני מבשלת כל מה שטעים, בלי קשר למוצאו של התבשיל.
טועמת וא טעים, מחפשת מתכון ומכינה.
אפילו קובנה אני מכינה
[בזכות החתן התימני שלי]
ועוד מיני מאכלים.
אין, אין על המטבח המעורב