שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבוע טוב לכולם

Renat Zeitune

New member
ויוה ענו לי על מעבר לזמן ולשמחתי נתנו תשובה מעודדת

וזה מה שענו לי: "יש מצב שהיא תשודר פעם נוספת . טרם ידוע מתי ולגבי האתר זה בבדיקה עם זכויות האינטרנט"

elall

Member
מנהל
אהרון דיאז ואישתו לולה פונסה נפגשו עם אפיפיור

Renat Zeitune

New member
למי שהתגעגע לנטליה אוריירו או מעריץ יש לי בשורות טובות עבורו

היא מגיעה לארץ להופעה. תודה לקרן דביר על הידיעה.

הפבלובה

New member
כנראה שמעה שפקונדו ארנה נהנה פה והחליטה לבוא גם

והאמת? כן, קצת מרגש. נוסטלגיה.
אבל לשלם 750 ש"ח לכרטיס להופעה של נטליה אוריירו נשמע לי הזוי.. צריך להתאים את המחיר למעמד..

elall

Member
מנהל
750 זה מחיר מקסימלי ליד הבמה

המחירים מתחילים מ190 ש"ח. אם כרטיסים לכל מיני קרן פלס בזאפה בימינו עולים 100-150 ש"ח וכרטיס להופעה של אייל גולן מתחיל מ200 ש"ח, אז בשביל זמרת מחו"ל בהחלט היגיוני 190 ש"ח.

הפבלובה

New member
אני יודעת שזה מחיר מקסימלי אך זה בדיוק העניין

אם כבר יש הופעה של נטליה אוריירו בארץ אחרי כל כך הרבה שנים, את תרצי לשבת במקומות הטובים :)
היא כבר לא מגה כוכבת כפי שהייתה, הימים האלה חלפו מזמן.. לכן נראה לי שזה מחיר מופקע.
בכל אופן, מרגש שהיא באה לארץ, בזכותה דור שלם התמכר לטלנובלות.
אני חושבת שיהיה די מצחיק לראות את הילדים/ נוער מהעבר שהיו ה- fans שלה (אני לא סובלת את המילה 'מעריצים') וכיום הם כבר בשנות השלושים, תחילת ארבעים עם משפחות משלהם, משתגעים מהביקור שלה

Don Nirtin

New member
בזכותה?

לא. בזכות אנדריאה דל בוקה.
&nbsp
נטליה הייתה רק תופעה חולפת ולא מעניינת.

evglev1

Well-known member
מנהל
אנדראה דל בוקה כבר הייתה נוסטלגיה בויוה

הטלנובלות שלה הגיעו לארץ קודם לערוץ 3, ויוה בנה את עצמו על נטליה אורירו ופקונדו ארנה ובעצם גם בארגנטינה "חיים שלי" הצליחה למרות שהייתה נטולת עלילה בזכות המגה סטארים של בובה פראית שהיו שוב הזוג הראשי. בעצם במחשבה שנייה גם הבגידה שמבחינת תסריט התקלקלה קשות באמצע הייתה הצלחה יחסית בזכות השילוב המחודש של דנה גרסיה ומריו סימארו הזוג מתשוקת הנצים, לפחות בישראל, כי בטלמונדו היא הייתה כישלון.

הפבלובה

New member
אני מניחה שאתה מתכוון ל"פנינה שחורה"

כנראה שזה תלוי בגיל.
אני זוכרת את 'בובה פראית' כפריצה הגדולה וכטלנובלה שכולם היו מרותקים אליה.
לא זכור לי שמישהו מבני גילי צפה ב"פנינה שחורה" או בשום טלנובלה אחרת לפני "בובה פראית" (חוץ מ"קטנטנות", כמובן).
תשמע, יש כאלה שהתמכרו לטלנובלות בזכות "המורדים", זה תלוי בגיל..

faery18

New member
יפה שהיא באה לאור החרמות שאירגונים אנטישמיים

מעודדים נגדינו.

elall

Member
מנהל
נראה לי הלטינים פחות מושפעים מאירגונים

אנטישמיים האלה או מדעת הקהל. דווקא הרבה באו לפה בשנה-שנתיים אחרונות, הנה לאלי הייתה, מאלומה ופרינס רוייס, פקונדו ארנה. ניקי ג'ם, שבכלל מסתובב עם שרשרת "חי" ענקית ואנריקה איגלסיאס הקליט שיר עם רותם כהן.

הפבלובה

New member
שאלה בקשר לטלנובלה "5 כוכבים", אני תוהה אם פספסתי משהו..

אני לא יודעת אם מישהו פה צופה בה, אך שמתי לב למשהו מוזר.. שמו של לוסיאנו קסטרו שמשחק בטנלובלה, אינו מופיע בפתיח וגם לא בסיום הפרק כאשר מפרסמים מי השתתף כאורח או אורח מיוחד.
האם יש סיבה לכך? איזשהו סכסוך עם המפיקים?
מישהו יודע?

הפבלובה

New member
בסוף נמצאה עוד צופה

מעניין איזה רייטינג יש לטלנובלה בויוה, יש לי הרגשה שהוא נמצא בשפל :)

Renat Zeitune

New member
אי אפשר לדעת

בישראל אין מדד רייטינג בערוץ ויוה אבל לדעתי מי שבשפל זה אבאל'ה שכמעט ואין לה צופים בכלל. אני מנחשת לפי התגובות בפייסבוק של ויוה ושם כן רואים ב5 כוכבים אולי פשוט פה זה גולשים קבועים ובודדים שצופים באיסבל ומעבר לזמן בעיקר אבל לדעתי יש יותר צפייה בטלנובלות אחרות שלא מדוברות פה בעיקר טורקיות שכובשות את ישראל.

keren dvir

New member
היי

אני צופה בה במקביל לשידור בארגטינה.
לוסיאנו קסטרו לא מופיע כשחקן קבוע מכיוון שבהתחלה הוא היה אמור להיות שחקן בתפקיד מיוחד ולבסוף נשאר עד סוף הסדרה מכיוון שהצופים אהבו את הזוגיות של לוסיאנו ומרסלה.

למעלה