תחרות הפורום - סוף עונה

Yo-man

New member
תחרות הפורום - סוף עונה

עם בא עונת הפרסים ובשורה אחת עם גלובוס הזהב, כדור הזהב, אוסקר, אמי, אקס פקטור ישראל
- קבלו את טקס הכרזת המנצחים של העונה התשיעית של תחרות הפורום!

העונה הזו היתה אחת המוצלחות בעיני, הן במספר המשתתפים הקבוע ששרד עד לשבוע האחרון, למרות שיברונות לב שפקדו את רובנו.
הן באיכות הדיונים שטרחו והקפידו לפרט חלק ניכר מהמשתתפים, והן בלקיחת חלק מהותי בסקרים השבועיים שמפרשים לנו עוד על הצורה שבה אנחנו צורכים פוטבול.
תוסיפו לכל אלה עונה באמת טובה ומותחת, מלאת הפתעות, שינויי כיוון של קבוצות, שיאים חדשים ומשחקים מרגשים - וזו באמת היתה עונה שיש לזכור אותה.

בתחרות שלנו, אחרי שבוע 17 היו לנו 12 מתמודדים עם מעל 200 נקודות.
בוסטון86 הוביל עם 234. אבל אחרי הפחתת השבועיים הגרועים ביותר, הופחת סך הנקודות ל-221, אבל עדין נשמר הפרש של 3 נקודות מהמזנב אחריו - אמירBA.
שלב אלופות הבתים ערבב רק במעט את המאזנים בטבלה (והקפיץ אותי ממקום 5 למקום 3, מיד אחרי שני המוצלחים עליהם אני מספר). אמיר צדק ב-6 מתוך 8 הבתים. בוסטון 5 מ-8.
עם 3 נקודות לניחוש נכון - הטבלה הראתה שיוויון במקום הראשון רגע לפני שבוע הוויילד קארד.
השבוע הראשון של הוויילד קארד היה מהגרועים בפורום אי פעם, עם 3 ניצחונות חוץ ומעט מאוד נקודות אצלנו.
אמיר חילץ רק 10 נקודות מהשבוע הזה, אבל זה הספיק לפתוח פער של 4 נקודות מול בוסטון, שהשיג רק 4 נקודות (לעומתי שחזרתי בלי נקודות כלל).
והשבוע, כשהוא מוביל ב-4 נקודות, אמיר עלה בהרכב מלא ועם כוונות אמתיות להעלות את כל הפותחים שלו - והשיג 18 מתוך 22 הנקודות, מול 16 של בוסטון.
ואחרי הפיניש המותח הזה, אמיר BA הוא (היא... הם....) המנצח של תחרות הפורום לעונה 2013-2014.

מצורף להודעה זו דוח האקסל הסופי של תחרות הפורום, בזכות מנהל החשבונות של הפורום והאיש שבלעדיו לא הייתי מגיע רחוק עם התחרות הזו - גדי גדות.
ושוב תודה לכל מי שהשתתף, כתב, הביע דעה, התלונן (לא עלי, על המשחקים...), הציע ונהנה מהתחרות שלנו השנה.
כמו שכתבתי בהודעה האחרונה, בשנה הבאה אנחנו פותחים את התחרות בעונתה העשירית, ולכבוד עשור לתחרות יכנסו שינויים שאני מקווה שיהיו מהנים.

ועוד עדכון, אם אני כבר כאן - בהצלחה לערן ול-Right Lefties inc ששרדו השבוע בליגת ההישרדות.
ערן עם דנבר ימניים-שמאליים בע"מ עם ניו אינגלנד.
השבוע האפשרויות ממש מצומצמות, ואם שניהם ישרדו השבוע, הם יפגשו בסופרבול! Now, that's a first.
ובהצלחה לכל מי שמשתתף באתגר הפלייאוף של הפורום באתר של ה-NFL.

יש לנו עוד שבועיים וחצי עד שהעונה תסתיים, ועד אז אני אוציא סיכום המלצות לגבי הפנטזי, מהסקר שנערך לפני שבועיים, ועוד הודעות לגבי פעילות לאחר השלישי בפברואר...
ברכות לזוכה, ולשאר המשתתפים.
נתראה בספטמבר 2014 (בתחרות. בלי התחרות אנחנו נהייה פה כל הזמן עד אז....)

Amir BA

New member
וואו!!! תודה!!

פסגת חיי..

תודה להוריי אשתי והילדים שהביאוני עד הלום וכמובן לאלוהי המזל ופוטבול שלא יכלתי לזכות בלעדיהם.

נתראה בתחרות שנה הבאה

BOSTON 86

New member
ברכות

כל הכבוד על ההישג.
ברוב השבועות האחרונים של התחרות השגת תוצאות טובות ממני כך שניצחת בצדק.
אני אנסה שוב בעונה הבאה.

PACK PACK

New member
ברכות

יורם, לא מגיע לאמיר גביע בצורה של כיתוב השם שלו באדום לשנה?

אישית, העונה הזו בתחרות היתה נוראית.
אני לא זוכר עונה קשה כל כך בעבר.
מה שאומר שהליגה הזו מדהימה, וטוב שכך.

Yo-man

New member
ברור. ניסיתי כבר ביום שהודענו על הזכיה

אבל משהו לא עובד במערכת של תפוז.
אני מחכה לעזרה מההנהלה שם.

roy2211

New member
אומנם אני לא הוסמכתי..

אבל לא קצת מוזר שהממוצע משתתפים במקום ה-9?

underdog36

New member
איזו החמצה
+ תודות וברכות כמובן

שמתי לעצמי כיעד העונה להגיע לעשירייה הראשונה.
הכל נראה טוב לפני המחזור האחרון, כשאני במקום ה-9 עם 213 נקודת, אבל בשבוע ה-divisional השגתי רק 10 נקודות ונתתי ל-5 חברים (6 עם "ממוצע המשתתפים) שהביאו כולם 18-22 נקודות (איזה פיניש!) ודילגו מעלי.
בסוף סיימתי במקום ה-14. אכזבה מבחינתי, אבל נותן לי מוטיבציה להצליח יותר בשנה הבאה.

ועכשיו לתודות - תודה רבה ליורם על שאלות קשות, מאתגרות, מעניינות מקוריות ובעיקר מכשילות לאורך כל העונה (ואני עדיין תוהה אם שאלת כמעט כל שבוע על פילי בגלל שאתה אוהד שלהם או בגלל שהם לא צפויים...)
והמון תודה לגדי על הסיכומים המרתקים והטבלאות המפורטות שנתנו לאדם ריאלי כמוני עוד הרבה התעסקות בין המחזורים.
ותודה למנחשים שהשקיעו וכתבו תשובות מנומקות והעבירו לי יופי את הזמן ברגעי השעמום בעבודה או בבית.

ולסיום ברכות למנצח - יישר כוח!

נתראה בשנה הבאה בטוח!

למעלה