לבוש ליום רביעי
R Rosie52 New member 30/3/16 #3 מאוד אוהבת את הלוק ששילבת היום העליונית הזו מאוד שימושית ומקסימה. החולצה מיוחדת ורואה אותה עלייך בפעם הראשונה. איזה יופי החולצה מוכנסת למכנסיים בנונשלאנטיות והסניקרס בלוק של היום תענוג. רוזי
מאוד אוהבת את הלוק ששילבת היום העליונית הזו מאוד שימושית ומקסימה. החולצה מיוחדת ורואה אותה עלייך בפעם הראשונה. איזה יופי החולצה מוכנסת למכנסיים בנונשלאנטיות והסניקרס בלוק של היום תענוג. רוזי
L La Milagrosa New member 30/3/16 #7 אחת החזיות שלי שאני הכי אוהבת היא למעשה חזיית הנקה. רק שלא שמתי לב לזה בחנות כשקניתי אותה. אני אנטי חזיות עם ברזלים, וזאת הכי נוחה לי. טוב יש לי ציצי קטן
אחת החזיות שלי שאני הכי אוהבת היא למעשה חזיית הנקה. רק שלא שמתי לב לזה בחנות כשקניתי אותה. אני אנטי חזיות עם ברזלים, וזאת הכי נוחה לי. טוב יש לי ציצי קטן
L La Milagrosa New member 30/3/16 #4 חזרתי לבויפרנד. מקוריות וגיוון לא מעניינים אותי. העיקר שזה נראה טוב (ומרגיש עוד יותר טוב).
S shmickey New member 30/3/16 #11 חייבת להודות שהייתי רוצה לראות אותך מגוונת קצת בסגנונות. את חתיכה, ויש לך טעם טוב, יש לי תחושה שיש עוד המון סגנונות שיהלמו אותך.   הלבוש באמת יפה ומחמיא.
חייבת להודות שהייתי רוצה לראות אותך מגוונת קצת בסגנונות. את חתיכה, ויש לך טעם טוב, יש לי תחושה שיש עוד המון סגנונות שיהלמו אותך.   הלבוש באמת יפה ומחמיא.
L La Milagrosa New member 31/3/16 #12 חן חן על המחמאות! בקיץ יש לי ימים היפיים מאד. גם בעלי היה מת לראות אותי מעזה ומסתכנת (אם זה היה תלוי בו הייתי לובשת דסיגואל, שהוא מת עליהם ואני שונאת שנאת מוות)....
חן חן על המחמאות! בקיץ יש לי ימים היפיים מאד. גם בעלי היה מת לראות אותי מעזה ומסתכנת (אם זה היה תלוי בו הייתי לובשת דסיגואל, שהוא מת עליהם ואני שונאת שנאת מוות)....
S shmickey New member 30/3/16 #5 ממחזרת הבוקר שלי התחיל עם הנופים האלה, אבל לצערי עכשיו אני בחזרה במשרד