סיכום שבועי

Elle992

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

הכרות השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

במסגרת שאלת בונוס ארצה לשאול אתכם - האם אתם מאמינים במזלות?
התאמה בין מזלות, אסטרולוגיה, נומרולוגיה ועוד...

סופ"ש חמים ורגוע לכולם!

ga26

Member
לגבי מזלות וכאלה. לא בהכל אני מאמין(למשל נומרולוגיה)

אבל כן מאמין שיש עניין כזה של מזלות אסטרולוגיים אבל אישיים (כלומר לא השטויות של העיתון). ואם זאת כמי שמאמין באלוהים אני מאמין שכל אחד עם מעשים מסויימים ותפילות יכול לשנות את המזל שלו.

מעיין א3

New member
קשה לי לומר שאני לא מאמינה

אני דווקא בעד רוחניות מסוג כזה.
כמו ga, אני בטוחה שמה שיש בעיתון הוא שקר לא ברור.
עדיף ללכת למישהו/י מומחה/ית.
לי אישית יש אימא של חברה שהיא ממפה לי את המזל שלי...
כמובן שלוקחת הכל בעירבון מוגבל.
ועם זאת, הרבה דברים שהיא אמרה עלי, באמת קרו בעבר (אני לא מדברת על קריאת עתידות... אלא מה קרה בחיים שלי עד כה)

Aberforth

New member
עונה.

משהו טוב שקרה לכם השבוע? התחלתי ללמוד הוראה.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע? הייתי אמור להתחיל עבודה נוספת והפרויקט בוטל.

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? זה ממש חדש. מדובר בכנרית בשם טיילור דיוויס ואני עוקב אחרי הקריירה שלה כבר המון זמן. השבוע היא החליטה לפרסם שיר מקורי חדש שלה ואני רוצה לשתף את השיר אתכם https://www.youtube.com/watch?v=1pS-EdhFEac

מאכל שנהנתם מימנו השבוע? עוגת יום הולדת של אחי.

הכרות השבוע? כל הכיתה שלומדת איתי הוראה.

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? אני רואה כל ערב סרט וכמה פרקים מסדרות. הרשימה המקוצרת היא "הישרדות", "המפץ הגדול", "רשימה שחורה", "הוחלפו בלידה".

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע? פליטת הפה של ביבי על כך שהיטלר לא רצה לרצוח יהודים הוציאה ממני המון רגשות השבוע.

במסגרת שאלת בונוס ארצה לשאול אתכם - האם אתם מאמינים במזלות? כן, אני מאמין בזה, אבל אני לא אסובב את כל חיי על פי זה. כלומר, אם זה יקרה, מעולה. אם לא, לא נורא. הכל לטובה.

dahoe

New member
סיכום!

הטוב - ארגון סוף-כל-סוף של הדירה החדשה, ארגון של החדר, שיפוץ וקניות עם השותפים, היווכחות עד כמה לא יכולתי לבקש לי שותפים טובים יותר לדירה, סמינר מעורבות חברתית נהדר של המלגה שלי, שבו פגשתי אפילו עוד אנשים נפלאים, פגישות עם האנשים הנפלאים החדשים שכבר פגשתי מקודם. המון סיבות לחייך השבוע!
המבאס - סוג של דייט שהייתי בו, אבל לא מי יודע מה קיבלתי בו החלטה. לא היה נורא, חלילה. כערב נדמה לי שהיה די נחמד, אבל הרגשתי עד כמה אני לא מרגיש בטוח במיוחד איפה אני בסיטואציה, ואיפה היא בסיטואציה, ועד כמה אני לא שייך לעולם הזה

שיר / קטע וידאו - לכבוד יום בחזרה לעתיד שחל השבוע, זכיתי לראות את השיר המשעשע הזה, שמבצע השחקן שמשחק את הנבל בסרט:
מאכל - המון המון חומוס! שלוש פעמים השבוע, בשלוש הזדמנויות שונות ושלוש חומוסיות שונות...
ככה זה כשעדיין מתעצלים לבשל בדירה (?)
הכרות - החבורה הקטנה שהצלחנו להרכיב ביומיים של סמינר.

סרט - בחזרה לעתיד 2!

ומזלות? לא ממש מאמין. אני חושב שיש משמעות לעונה שאדם נולד, אבל לא למצב הכוכבים בשמיים. אני עדיין אוהב לקרוא הורוסקופים. זה גם ככה אקראי.

למעלה