הו איזה כיף
משהו טוב שקרה השבוע: חופש! היה לי חופש! איזה כיף! הייתי בסופ"ש ארוך באילת עם חברים מרימון וזה היה פשוט מושלם. 4 ימים של לא להתעסק בעבודה משום סוג שהיא ורק להינות עם בירה ואבטיח עם בולגרית בים
אבל לפני זה, ביום רביעי הייתה פרזנטציה של הפרוייקט של 88FM שכתבתי עליו מקודם. לא הייתי אמור להיות שם אבל בסוף הם כן רצו שיבואו נציגים של התלמידים שהשתתפו אז הייתי ביניהם. הפרזנטציה הייתה ממש טובה ונראה שהם אהבו את מה שיצרנו (הושמעו שם כ-30 קטעים, מתוכם 4 שלי. הם התלהבו וציינו במיוחד כ-7 קטעים בסה"כ כשמתוכם 3 מהם שלי!). אבל מה שהיה עוד יותר מגניב זה מה שקרה אחרי הפרזנטציה.
אחד מהאנשים שהיו בה זה קובי מנורה שמשדר בין היתר את התוכנית "להיט בראש" ברשת ג'. הוא בדיוק היה אמור להתחיל את התוכנית אחרי הפרזנטציה אז הוא קרא לנו לשבת איתו קצת באולפן לראות איך הוא משדר.. מפה לשם... הוא שידר את הסינגל שלי "הילה" בתוכנית!
משהו רע שקרה השבוע: כלום! שבוע מעולה!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: טוב אחרי החופש הקטן הזה צריך לחזור לעבוד. יש לי כמה פרוייקטים שצריך להמשיך/לסיים/להתחיל + 2 הופעות.
התחדשות השבוע: קניתי מיקרופון חדש ל"אולפן" שלי + חולצה מגניבה באילת
סרט השבוע: לא ראיתי סרט אבל ראיתי כל מיני הופעות סטנד-אפ של כל מיני - אדיר מילר, פרוזק, כריס רוק, יצפאן וכו'. פתאום הייתה לי דודא חח
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע:
גיא מזיג - רוצה שנתמשש
Beyonce - Love On Top
Mark Ronson Feat. Bruno Mars - Uptown Funk
Justin Timberlake - Take Back The Night, Senorita
Michael Jackson - Remember The TIme, You Rock My World
Janet Jackson - No Sleeep
Iggy Azaelia Feat. Jennifer Hudson - Trouble
Mariah Carey - Fly Like A Bird, Emotions
אלבום השבוע: Mariah Carey - Emotions + MTV Unplugged
מאכל השבוע: אכלנו במסעדה איטלקית באילת והייתה שם את אחת הלזניות הכי טעימות שאכלתי בחיי
ציטוט השבוע: וואו אממ.. כל החופשה דיברנו כל מיני שטויות ומשחקי מילים שיהיה נורא קשה להסביר סתם ככה בכתב.. אבל זה היה ממש מצחיק
תמונת השבוע: עם קובי מנורה באולפן רשת ג'
תכניות לסופ"ש: אילת
מה דעתכם על הפורומים החדשים? לא אוהב. הרבה דברים לא נוחים ולא ברורים מדי. מקווה שדברים ישתפרו עם הזמן. למשל לא אוהב את זה שאי אפשר לדעת עכשיו אם יש תוכן בהודעה או לא.