סכמ"ש!

DAN1EL

New member
סכמ"ש!

* הפעם, במקום "אחר", אתם יכולים לענות מה דעתכם על הפורומים החדשים.

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
מה דעתכם על הפורומים החדשים?

Vulnicura

New member
מסכמ"ש אחרי 7 שבועות!

משהו טוב שקרה השבוע: אז השבוע חזרתי ממחנה קיץ בארה"ב - תוכנית של 7 שבועות - שאמורה ללמד את האמריקאים עברית (הלכתי בשביל החוויה כמובן......) ואני לא מתחרט אפילו על רגע! פגשתי שם המון אנשים מדהימים שיהיו חברים לחיים גם אם המרחק מקשה, וניסיתי שם כל כך הרבה דברים חדשים! בהחלט חוויה של פעם בחיים, ואני בהחלט מתכוון לחזור בתור שליח (מהסוכנות היהודית) לפני/אחרי צבא. אה וחזרתי הביתה וראיתי את המשפחה ואת החברים אחרי חודשיים כמעט:)
משהו רע שקרה השבוע: המחנה נגמר!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לנוח! אה ויש "טקס חניכה" לחטניקים שהופכים לט'תניקים(חמשושים) ומצטרפים לשכבת בוגרים בסניף. אה ויש סמינר פתיחה שבו בעצם אומרים לנו מה יהיה התפקיד בסניף בשנת הפעילות (מדריך/לא מדריך - ואם כן, איזה שכבה, ואם לא - אז איזה צוות - כמו פרסום, הפעלות, קהילה ושות')
התחדשות השבוע: קניתי את הדיסקוגרפיה של פלורנס והמכונה, לבפראי של מיגל, האלבום של פוקסס, האלבום של מו, ותם ולא נשלם של עילי בוטנר וילדי החוץ
סרט השבוע: פלאות/נודל/לצוד פילים/אפס ביחסי אנוש
סדרת השבוע: X
ספר השבוע: מורדים/מפוצלים/נאמנים
שיר השבוע: יום שישי, זה הזמן להתעורר ושירת הסטיקר של הדג נחש
אלבום השבוע: WILDHEART של מיגל - אלבום מצויין!
מאכל השבוע: X
ציטוט השבוע: Whose your friend who likes to play? Bing Bong, Bing Bong! (בדיחה שלי ושל חברים שלי מהמחנה)
תמונת השבוע: ממשחקי המכביה שיש במחנה - מחלקים את כל המחנה לארבע קבוצות לפי צבעים - ויש תחרויות ספורט. בדרך לארוחת צהריים/ערב הצלמת תפסה אותי עם כמה חברים - כל אחד מצבע אחר - תמונה שלפי דעתי מראה אחדות ומסמלת את הביחד שהיה לי בקיץ. (אני זה הגבוה עם דגל ישראל והבגדים הכחולים)
תכניות לסופ"ש: לנוח!
מה דעתכם על הפורומים החדשים? MEH

ערן1987

New member
ברוך שובך!

שמח לשמוע שנהנית! תהיי ספציפי יותר בחוויות, תרחיב.. אגב, אני הייתי פעמיים ב"תגלית" אם שמעת על זה (פעם כחייל ופעם כסטודנט) ואני עדיין בקשר עם כמה חבר'ה משם! אחת מהן אפילו עשתה עלייה והתארסה ממש בסופ"ש האחרון (עם ישראל) ואין מצב שאפספס את החתונה שלה :)
&nbsp
תתחדש על כל הדיסקים! בדיוק הזמנתי בשבוע האחרון את הראשון של פלורנס חח
&nbsp
אגב, תמונה מקסימה ויפהפיה! גם אם לא היית מספר את הסיפור שמאחוריה הייתי מניח שזה פלוס-מינוס הסיפור שלה, באמת.

DAN1EL

New member
שוב - ברוך שובך!

מצטער על האיחור בתגובה, היה לי שבוע מטורף, אפילו לא הספקתי לסכמ"ש.
שמח שנהנית במחנה! :)
איך הדיסקים החדשים שקנית? יצא לך לשמוע כבר?

ערן1987

New member
אעשה את זה מהר

שבוע ארוך ומעייף, קניתי כרטיס לגולדן רינג של קנייה ווסט (!!!), עמוס בעבודה ואין לי אוויר להרבה דברים.. בסופ"ש אני והחברה נתתו 6-7 שעות עבודה של ניקיון בבית, היינו גמורים!!! אבל היה שווה את זה בסוף חח
&nbsp
חוץ מזה, הפורומים החדשים מכוערים ולא נוחים ברמות אחרות.. איכס

RTur

New member
הו איזה כיף

משהו טוב שקרה השבוע: חופש! היה לי חופש! איזה כיף! הייתי בסופ"ש ארוך באילת עם חברים מרימון וזה היה פשוט מושלם. 4 ימים של לא להתעסק בעבודה משום סוג שהיא ורק להינות עם בירה ואבטיח עם בולגרית בים

אבל לפני זה, ביום רביעי הייתה פרזנטציה של הפרוייקט של 88FM שכתבתי עליו מקודם. לא הייתי אמור להיות שם אבל בסוף הם כן רצו שיבואו נציגים של התלמידים שהשתתפו אז הייתי ביניהם. הפרזנטציה הייתה ממש טובה ונראה שהם אהבו את מה שיצרנו (הושמעו שם כ-30 קטעים, מתוכם 4 שלי. הם התלהבו וציינו במיוחד כ-7 קטעים בסה"כ כשמתוכם 3 מהם שלי!). אבל מה שהיה עוד יותר מגניב זה מה שקרה אחרי הפרזנטציה.
אחד מהאנשים שהיו בה זה קובי מנורה שמשדר בין היתר את התוכנית "להיט בראש" ברשת ג'. הוא בדיוק היה אמור להתחיל את התוכנית אחרי הפרזנטציה אז הוא קרא לנו לשבת איתו קצת באולפן לראות איך הוא משדר.. מפה לשם... הוא שידר את הסינגל שלי "הילה" בתוכנית!
משהו רע שקרה השבוע: כלום! שבוע מעולה!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: טוב אחרי החופש הקטן הזה צריך לחזור לעבוד. יש לי כמה פרוייקטים שצריך להמשיך/לסיים/להתחיל + 2 הופעות.
התחדשות השבוע: קניתי מיקרופון חדש ל"אולפן" שלי + חולצה מגניבה באילת
סרט השבוע: לא ראיתי סרט אבל ראיתי כל מיני הופעות סטנד-אפ של כל מיני - אדיר מילר, פרוזק, כריס רוק, יצפאן וכו'. פתאום הייתה לי דודא חח
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע:
גיא מזיג - רוצה שנתמשש
Beyonce - Love On Top
Mark Ronson Feat. Bruno Mars - Uptown Funk
Justin Timberlake - Take Back The Night, Senorita
Michael Jackson - Remember The TIme, You Rock My World
Janet Jackson - No Sleeep
Iggy Azaelia Feat. Jennifer Hudson - Trouble
Mariah Carey - Fly Like A Bird, Emotions
אלבום השבוע: Mariah Carey - Emotions + MTV Unplugged
מאכל השבוע: אכלנו במסעדה איטלקית באילת והייתה שם את אחת הלזניות הכי טעימות שאכלתי בחיי
ציטוט השבוע: וואו אממ.. כל החופשה דיברנו כל מיני שטויות ומשחקי מילים שיהיה נורא קשה להסביר סתם ככה בכתב.. אבל זה היה ממש מצחיק
תמונת השבוע: עם קובי מנורה באולפן רשת ג'
תכניות לסופ"ש: אילת
מה דעתכם על הפורומים החדשים? לא אוהב. הרבה דברים לא נוחים ולא ברורים מדי. מקווה שדברים ישתפרו עם הזמן. למשל לא אוהב את זה שאי אפשר לדעת עכשיו אם יש תוכן בהודעה או לא.

למעלה