שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל העדכונים ושאלות בנושא טלנובלות לשרשר לכאן
שבת שלום

Renat Zeitune

New member
תרשימיי מPapa a toda madre+פליטת ספוילר שיקרה בשבוע הקרוב

נתחיל מזה שלאחר שהופיעו הזוג גיי בטלנובלה ויש כבר שני דמויות הומופוביות והגרוע מכולם הוא חורחה טורביינטה הצבוע(לפעמים מצחיק אותי שמאוריסיו משבש את שמו כל פעם מחדש), לא רק שהוא מעז לפסול אותם אלא גם מסתבר שיש לו ילדים מחוץ לנישואין ובמשך כל הזמן הזה שהיה נשוי עם ילדים ידע שיש לו ילדים נוספים שבקושי ראה אותם. עכשיו אישתו עזבה, והאישה השנייה שגידלה את ילדיהם(בהופתעתה המיוחדת של מריסול דל אולמו הנפלאה) נפטרה מסרטן ועכשיו הוא נסע איתם לעיר מגוריו ובעצם חי חיים כפולים. מצד אחד מסתיר את האמת מילדיו וגם משקר להם מצד שני נוסע לילדיו התאומים כדי להביא להם אוכל ואוסר עליהם לעבוד אלא להמשיך ללמוד. מסכנים התאומים, נאלצים לחיות תחת חינוך קפדני ופרימיטיבי רק כי אמא שלהם ביקשה מהם לפני מותה. אילו רק ידעה. והחוצפן הזה עוד מעז לפקפק ביושרם של הזוג הגיי. למרבה הצער יש הרבה חורחים כמוהו צבועים ששופטים אחרים והומופובים כאילו שהם בעצמם מושלמים. משחק מעולה של סרחיו מור. ההומופוב השני הוא נרון(חואן קרלוס ברטו שמוכר ממלון הסודות והחיים שגנבו ממני) רק מזל שיש את פלור איבון(שרק אציין שבחרו שחקנית לא יפה בכלל כמו שאמורה להיות הדמות) שהיא פתוחה וליברלית, למעשה כל הנשים שם אפילו הרעה של הטלנובלה(שעליה ארחיב בהמשך) תומכות בזוג הגיי. בראשיתה של רנה, דמותה של השחקנית מאייטה שאין ממש הבדל ביניהן בדיעות אלו.
&nbsp
לגבי הרעה, קיקה גילינו שבעצם היא מתכננת להתנקם במאוריסיו, לא לפני שהתנשקה(ואולי גם שכבה) עם פביאן(מארק טצ'ר) שגורם לצופים לתהות בכנותו האמיתית כחברו הטוב של מאוריסיו שכן נראה שהוא נדלק על קיקה אך טוען שהוא מפקפק ביושרה וכוונותיה של קיקה כלפי מאוריסיו. הסיבה לנקמה של קיקה היא מסתבר שהכירה את מאוריסיו בתיכון שאת זה לא זוכר מאוריסיו(מהסיבה הפשוטה שהיא נראתה שמנה ו...מכוערת, עוד שחקנית שבחרו לא טוב, היא רזה אבל יפה היא בעצם רנה) והיא התאהבה בו והוא היה ידיד שלה ושלפי מה שניתן להבין הוא לעג לה ועכשיו קיקה היא סוג של הברווזון המכוער שהתייפתה ומחפשת נקמה בדון ז'ואן. אם זה לא מספיק למאוריסיו יש יריב נוסף שכנראה מעוניין להרוס אותו שקוראים לו פלקון, הוא מוכר בחיים כפולים של אסטלה קריז'ו כאחד מעובדיו הנאמנים של אסטרובל(אותו מגלם מרקו מנדס) שגם הוא רשע ואם אני לא טועה הוא שיחק בלהתעורר לצידך כשומר ראש וחברו של פבלו(דניאל ארנס). כנראה שהיהירות והאהבה לתאוותנות וחיי הוללות של מאוריסיו יעלו ביוקר. בינתיים הוא חגג יום הולדת לרנה עם עוגה והוא ביחסים טובים עם אניפר, בתו. ונראה שסופסוף תהיה נשיקה ראשונה בין רנה למאוריסיו בשבוע הקרוב. סופסוף. כבר מרחו את זה יותר מידיי. אפילו בבובה פראית לא מרחו ככה. כמובן שאניפר מחכה לרגע הזה שמעדיפה את רנה על פני קיקה בשביל מאוריסיו. הדבר היחיד שיעצור את קיקה מלפגוע במאוריסיו לגמרי ושמאוריסיו יפסיק להזיל עליה ריר כאילו לא ראה אישה בחייו זה שיתחיל להתאהב ברנה או יותר נכון יקלוט שהוא מאוהב ברנה.

faery18

New member
נראה שאין רגע דל בנובלה

ואיזה יופי שהראשיים סופסוף מתקרבים! מחכה לדיווחים על הנשיקה הראשונה שלהם שלפי מה שאת כותבת קרובה מתמיד

Renat Zeitune

New member
זה כבר קרה האמת

אבל לא ראיתי עדיין. יש לי פרק משבוע שעבר, מיום שישי שזה הפרק האחרון לשבוע האחרון. בינתיים הכניסו סיפור עם כלבה(אחד מבני זוג גיי הוא וטרינר, השני שוטר) והראו שהבעלים שלה, טוניו שמו, הוא בור בכל מה שקשור לכלבים ולחיות מחמד בכלל ונתן לה שוקולד ואחרי כמה זמן עוד רצה להביא לה פופקורן וקרא לה והוא ניגש אליה וראה אותה מוטלת על הרצפה ולקח לו זמן עד שהבין שהיא מתה. הוא לא ידע מה לעשות כי הילדים שלו מתים עליה והוא שיקר להם שהוא מסר אותה לזוג זר וקבר את הכלבה. זה נגמר שמאוריסיו רצה לשתול עציץ של בתו, אניפר וכשהוא חפר טוניו ראה ומיד רץ בבהלה למנוע שיראה את הכלב אבל נראה שזה כבר היה מאוחר מידיי וזה נגמר שמאוריסיו נהיה בהלם ממה שראה ואחד הילדים שלו והוטרינר שגם לו שיקר הופיעו ונראה שראו והבינו מה קרה לכלבה. אני צריכה להשלים את הפרק של יום שישי ושל אתמול בטח עד שאגיע לקצב מקסיקו זה יהיה בסופ"ש שאהיה בבית. לגבי הנשיקה מאמינה שזה כבר קרה בפרק שאני צריכה להשלים כבר מה שכן בפרק הזה רנה מתוודה בפני חברתה שמאוריסיו מוצא חן בעינייה. סוניה מבאה מאהבה אם יצא לך לראות אותה היא משחקת את החברה ואישתו של טוניו.

faery18

New member
כן אני יודעת מי זו נראה שיש פה לא מעט מוכרים

אוי מסכן הכלב מי נותן פופקורן לכלב??חח הזוי
&nbsp

Renat Zeitune

New member
לוסרו סוארז מתכננת רימייק לטלנובלה ארגנטינאית "אתה הגבר שלי"

בה כיכבו סלסטה סיד ולוסיאנו קסטרו. ברימייק מועמד חזק לתפקיד הראשי, איוון סנצ'ז שמוכר לנו בעיקר כהרנן הפסיכופט מבלב הסערה.

Renat Zeitune

New member
דנה גרסיה תהיה בשני פרוייקטים בו זמנית

הראשונה היא לחנך את נינה גרסה מקסיקנית של טיוי אצטקה שעד כה לא ידוע מה תפקידה. השניה היא העונה השנייה לטלנובלה שבה מככבים דניאל ארנס וסוריה וגה ותגלם את יריבתה של סוריה וגה ותהיה רעה.
&nbsp
&nbsp
זאת לא פעם ראשונה שדנה גרסיה מצטלמת לשתי פרוייקטים במקביל. בשנת 2003-2004 היא הצטלמה בפרקים האחרונים של תשוקת הנצים בה כיכבה לצד מריו סימארו ובמקביל הצטלמה לטלנובלה למדי אותי לאהוב בכיכובה ובכיכובם של מיגל ורוני ומישל בראון ששיחק איתה בתשוקת הנצים.

Renat Zeitune

New member
יוצר רבלדה 406 ולהתעורר לצידך, פדרו דמיאן נמצא פה בביקור

היה בים המלח ובכותל

INBALUSHY

New member
גבריאל סוטו עובר ימים לא פשוטים

גבריאל סוטו עובר ימים לא פשוטים..... אבל הוא הפתיע אותנו ובגדול!
קהההה?????? ��
די נו אל תגידו לנו שאתם עדיין פה??! ואל תתפלאו שאתם לא מבינים במה מדובר!
הכתבה כבר מחכה לכם באתר! אז למה בדיוק אתם מחכים???!? �� ��
http://www.argentina-il.com/__trashed-16/

elall

Member
מנהל
Tenías que ser tú טלנובלה חדשה של טלויסה

אנדרס פלסיוס אושר סופית לתפקיד הראשי לצידה של אריאדנה דיאז, יחד עם רשעים גרטל ולדז ומרכוס אורנלאס.
&nbsp

למעלה