גנרטור של אושר

רותי 11

New member
גנרטור של אושר

היום חברה יקרה אמרה לי משפט מדהים "העולם מושלם ואף אחד לא מאושר".
היא אכן צודקת אבל כדי לשנות את זה אנחנו (הכוונה לכל אחד ואחד מאיתנו) יכול להיות למרכז/גנרטור של אושר ולהפיץ את זה הלאה לכלל ומשם לאט לאט לכל בני האנוש.
קיבלנו עולם מושלם ובגלל חוסר החיבוריות שלנו לעצמנו לעולם לאלוהים (כל אחד יבחר משהו אחר) הפכנו את היופי הזה למשהו לא נעים ולא יפה, עדיין לא מאוחר לשנות את המציאות הזאת ולכן כל אחד צריך כרגע להתמקד בעצמו באושר הפרטי שלו כדי שהוא יוכל לשמש מגדלור של אושר, אנחנו יודעים הכי טוב עבור עצמנו מה עושה לנו אושר ואין כמו אדם מאושר משום שהוא הופך להיות מעין מגנט לאחרים וזה בהחלט משפיע גם על האחרים זה כמו אדווה על המים.
זה לא מצריך מאיתנו עשייה או פעולה קשה זה מצריך מאיתנו לרצות להיות במקום הזה, להיות מאושרים וההפצה תהיה טבעית.
ובאמת חברים אנחנו מושלמים כפי שאנחנו וכל דבר שקורה הוא דבר ראוי והולם עבורנו במקום לסבך את הדברים לשלוח אליהם אהבה והם פשוט מחליפים את הפאזה שלהם.
אוהבת אתכם ושלחת אליכם את האור/אושר/אהבה שלי

רותי יקרה את גנרטור של אור

את מזכירה לנו מידי פעם מה חשוב באמת
כי מה לעשות אני וכולנו צריכים חיזוקים
לפעמים אני וכל אחד פה מרגיש מואר ולפעמים פחות , ואז נכון שאנחנו עובדים על זה כל יום ובוחרים ,לפחות אני ולדעתי יש פה לפחות עוד כמה כאלה שבוחרות והן מבחינתי ממש מאירות לי את הדרך
ולפעמים צריך את זה ישר כזה מזוקק לוריד , מה חשוב ומה היא באמת האמיתית בחיים
היות שמח ולשמוח ביקום המופלא הזה
דנה

אישית חושבת שהחיים פה לא מושלמים בכלל ושהמושלם זה רק למעלה
אבל כן זה גם נקודת מבט .
פה זה רק השתקפות תפלה
אבל צריך ללמוד להנות גם מהתפל
למצוא את הרכות בקרום הלחם
פה לדברים יש סוף ולכן עצב הוא מנת חלקם של אנשים לצד השמחה.
אין מה לעשות

רותי 11

New member
לא ארתי שהחיים מושלמים אלא העולם

מושלם.
אנחנו עושים אותו בעייתי

כשהעולם ניראה נפלא ולנו מבפנים ממש חרא...

הכי טוב לעצום עינים וללכת לישון שינה טובה
הכל נראה נפלא אחרי שינה/מנוחת נפש/גוף טובה ...גם אנחנו ....

דנה!!!!!!!!!!!

יום אחרי זה הצחיק אותי יש לי הדלקה מאוחרת.
לדברים לוקח זמן להפעיל אותי. אתמול חייכתי מנימוס היום זה השפיע
אני חושבת שזה היה מצחיק ושנון ומשעשע אבל הצלחתי להרגיש את זה רק היום
מאוד מפולפלת את. כפרעליך

מסכן החבר העתידי שלי הוא ינסה לרגש אותי ואני אתרגש במקרה הטוב שלושה ימים אחרי. עד שההתרגשות תצמח הוא ישכח מזה ואז אני אגיד לו שהוא היה מרגש
לפני שבוע

למעלה