סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

RTur

New member
שבוע היפוכונדרי משו

משהו טוב שקרה השבוע:
טוב, הדבר הכי טוב שקרה השבוע הייתה ההופעה של הבקסטריט בויז. תקשיבו, לא חשבתי שזה יהיה כזה כיף. זו הייתה פשוט זריקת נוסטלגיה מטורפת. הכל היה פשוט on point שם החל מהדיג'יי שחימם אותם והביא סט-ליסט מותאם בול למאורע וניגן את כל הלהיטים מסוף הניינטיז ותחילת אלפיימז - הקהל עף וכולם קמו לרקוד והיינו עם חיוך דבילי על הפנים - ועד ההופעה עצמה. אמנם היה מאכזב שהם לא הופיעו עם נגנים אלא עם פלייבקים (לא מלא, אינסטרומנטלים כאילו) שהם שרו עליהם לייב אבל אחרי בית אחד כבר שכחתי מזה לגמרי כי הם פשוט הביאו אותה עם כל הלהיטים שגדלנו עליהם עם הכוריאוגרפיה המקורית בלי לנסות להיות משהו שהם לא. גם לא היו כמעט עיבודים חדשים לשירים, הכל כמו המקור וכמו שרצינו לשמוע את זה
זה היה פשוט אדיר!
חוץ מזה היו לי 2 הופעות והייתה לי חזרה עם הלהקה שלי לקראת הגמר של התחרות ברימון והיה ממש טוב.
אה ובנוסף עשיתי פגישת ייאוש (זו פגישת ייעוץ אבל כשאתה כבר שנה שלישית זה כבר נהיה ייאוש חח) עם ראש המסלול שלי ברימון לגבי שנה הבאה שאמורה להיות האחרונה שלי ורציתי לבדוק בדיוק איזה קורסים חסרים לי כדי לסיים ומסתבר שאני יכול להירשם למערכת חלקית ועדיין לסיים כי הוא החשיב לי כמה קורסים שעשיתי על דעת עצמי שלא קשורים למסלול חח
משהו רע שקרה השבוע:
היה לי יום ביש מזל מעצבן שכזה - התחילה מהלילה שעבדתי ביחד עם מישהי על עבודת הגשה מטורפת שאנחנו צריכים להגיש בקרוב וב-2 בלילה כשכבר באתי ליסוע הביתה לישון נסיעה של 5 דקות לקחה לי 40 דקות כי חסמו איזה כביש לעבודות והווייז פשוט החזיר אותי כל הזמן לאותו מקום לא משנה מה ניסיתי לעשות. אחר כך בבוקר אחרי שישנתי ממש קצת והייתי צריך להגיע לשיעור ובדרך משאית חסמה כביש והייתי צריך לעשות את כל העיקוף של רמת השרון במקום ליסוע מתוך הרצליה ואיחרתי לשיעור בחצי שעה. ואז אחרי השיעור הייתי צריך ליסוע לבאר שבע כי הייתה לי הופעה - איכשהו בגאונותי הצלחתי לנעול את הפלאפון שלי עם המפתחות של האוטו בתוך האוטו
.
ובנוסף, היה עוד משהו מבאס שקרה השבוע אבל לא בא לי לדבר על זה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
אז קודם כל יש את הגמר של התחרות עם ההרכב שלי ביום שלישי. מקווה שילך טוב.
מעבר לזה, אני אמור להגיש עבודה מטורפת (עיבוד לביג בנד) שאני עובד עליה מלא זמן (זו בעיקר הסיבה שאני כמעט לא ישן בתקופה האחרונה) אז אני מקווה שאני אעמוד בזמנים ואגיש אותה כבר.
ביום רביעי הבאסיסט מההרכב שלי מתחתן ויש לי את הכבוד לשיר את שיר הסלואו. וזה גם שיר של מייקל אז עוד יותר כיף לי. אני ממש מחכה לזה.
ביום חמישי אני הולך להופעה של וואן רפובליק
התחדשות השבוע: אבא קנה לי נעליים להופעות
נחשב?
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע:
Michael Jackson - Break Of Dawn (זה השיר שאני שר בחתונה ברביעי)
Beyonce - Blow, Drunk In Love, Rocket
אלבום השבוע: Beyonce - Beyonce נהיה לי חשק לחזור אליו שוב אחרי שלקחתי ממנו הפסקה קצרה
מאכל השבוע: לא עולה לי משהו
ציטוט השבוע:
קטע מביך בהופעה של הבקסטריט בויז.
מישהו מהם צעק לקהל: "למישהו פה יש את האלבום האחרון שלנו?"
הקהל:
בקסטריט:
3 בנות מהקהל: כן!

תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות חח
תכניות לסופ"ש: עכשיו חזרתי מהופעה, מחר להמשיך לעבוד על העיבוד שאני צריך להגיש + שבועות עם המשפחה + גמר אירוויזיון
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
שמח שנהנית בהופעה!

באותם 3 ימים הפייסבוק שלי היה מפוצץ בתמונות של אנשים (בעיקר בחורות כמובן
) שהיו בהופעה, זה היה מטריד

&nbsp
וממש פנאן על הקורסים האלה! אם זה יכול לפנות לך יותר זמן אז מה רע?
בהצלחה בתחרות! יאללה, מקום ראשון!
&nbsp
הציטוט שלך הרג אותי חחח.. יצא לי בחודשיים האחרונים לראות כמה פעמים בחנויות מוסיקה איזה אוסף שלהם ב-40 ש"ח, אני תוהה אם זה כי חברת ההפצה נתקעה עם מלא עודפים או כי המחיר הוזל במיוחד חח

ערן1987

New member
ועכשיו אני!

משהו טוב שקרה השבוע: האחיין החמוד שלי חגג בשבת שעברה יום הולדת ראשון ועשינו לו חגיגה קטנה.. זה מדהים איך הדבר הקטן והחמוד הזה לא היה אמור להיוולד אחרי שהרופאים המליצו להפיל אותו כי הוא היה היריון חוץ רחמי, מה שבסוף התגלה כלא נכון (אבל זה התגלה כבר אחרי ההמלצה להפיל אותו).. חוץ מזה, משלישי בערך אני עם הרבה מוטיבציה והתחלתי להשקיע בכמה דברים שהייתי צריך לעשות. מקווה שזה יניב לי דברים טובים.

משהו רע שקרה השבוע: זוכרים שהייתי חולה לפני איזה שבועיים? אז למרות שזה עבר לי, כל השבוע הייתי מנוזל בטירוף והשתעלתי בלי הפסקה וזה היה מציק! השיעול נרגע לי אבל אני עדיין משתעל לא מעט ועדיין קצת מנוזל, אבל לפחות זה נרגע.

אוי, חוץ מזה, משהו דוחה ממש: הכנתי אתמול בלילה שניצלים ובאחד הטיגונים שלי פתאום קלטתי פאקינג ג'וק מטוגן בפנים!!! זרקתי את כל 4 השניצלים שהיו במחבת, שטפתי את הצורה של המחבת וכמעט הקאתי את נשמתי מרוב גועל חחח.. איכס, אתם לא מבינים כמה זה היה דוחה! חחחח

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מחר יום חופש, וו הו! אני גם מקווה שענייני עבודה מסוימים יזוזו.

התחדשות השבוע: קיבלתי סוף סוף את משקפי השמש שחברה שלי קנתה לי (שידרגתי אותן למשקפי שמש אופטיות) ואני נראה איתן אש

סרט השבוע: אני לא זוכר אם כתבתי על זה בשבוע שעבר אבל ראיתי את "מקס הזועם" שכלל אחלה אקשן אבל בסה"כ קצת איכזב אותי. חוץ מזה, ראיתי את "פרידה" האיראני והמאוד מדובר שלדעתי הוא ממש ממש אובררייטד. הוא אחלה סרט, אמין, מאוד פשוט, אחלה תסריט ואפילו טיפה מרגש בכמה קטעים - אבל לא ברור לי למה עפו עליו כ"כ.

סדרת השבוע: "בית הקלפים", שראיתי השבוע איזה 4 פרקים שלה שהיו לא פחות ממדהימים, מהטובים של הסדרה. 2 פרקים מהסדרה כל כך השפיעו עליי שהם הכניסו בי את המוטיבציה שהזכרתי מקודם, זה משהו שבחיים לא קרה לי. עוד קצת אני מסיים את העונה ה-3 ואני ממש בבאסה, אין לי כוח לחכות עד לפברואר לעונה הרביעית! ):

ספר השבוע: פרנק אנדרוורד, כבוד הנשיא בשבילכם, גורם לכך שאני כבר לא קורא ספרים. לא נורא, הם יחכו.

שיר השבוע: "בולטימור" של פרינס, שיר מעולה.

אלבום השבוע: שמעתי כמה אלבומים השבוע אבל לא הרגשתי שהיה איזה אחד שהעיף אותי אז אני לא נותן את הטייטל הזה לאף אחד!

מאכל השבוע: הכנתי אתמול בלילה שניצלים שיצאו סבבה ממש ויותר מזה - סוף סוף הכנתי אנטיפסטי שאשכרה יצא טעים

ציטוט השבוע: די נו, אני גרוע בזה.

תמונת השבוע: אחיין שלי אוכל מעוגת יום ההולדת שלו.. מאוהב בו!

תכניות לסופ"ש: אתמול סתם הייתי הרבה עם החברה בבית ובערב הכנתי שניצלים וכאלה, סתם משהו נחמד. היום הולך להורים, יש את הערב חג ומקווה שיהיה טעים.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): תזיזו את התחת שלכם ותעשו משהו כדי שהדברים שאתם רוצים שיקרו אכן יקרו.

למעלה