ערב חמים ונעים לכל באי הפורום
א איריס 4 New member 26/11/14 #2 ערב טוב לכולם איזה מזג אויר סוער היה היום יום מתאים להתכרבל עם כוס שתיה חמה המשך ערב נעים ובריאות לכל החולים
ערב טוב לכולם איזה מזג אויר סוער היה היום יום מתאים להתכרבל עם כוס שתיה חמה המשך ערב נעים ובריאות לכל החולים
ל לאה133 Well-known member 26/11/14 #3 ערב טוב לכולם, היה יום כיפי, צהרים משפחתיים הכי אני במירוץ למליון, הקבוצה השניה היום יצאה לדרך, בינתיים מכירה את הדמויות, אני מאמינה שתהיה עונה טובה ומעניינת בריאות טובה ומהירה לכל החולות
ערב טוב לכולם, היה יום כיפי, צהרים משפחתיים הכי אני במירוץ למליון, הקבוצה השניה היום יצאה לדרך, בינתיים מכירה את הדמויות, אני מאמינה שתהיה עונה טובה ומעניינת בריאות טובה ומהירה לכל החולות
א אליזבת 101 New member 27/11/14 #4 לילה טוב לכולם גם אני צפיתי במירוץ למליון מאד מהנה   הבוקר נסעתי במונית שירות...ברדיו אלירז ומאיה...הגעתי למשרד ...גם שם האזינו לאלירז ומאיה פופולרים
לילה טוב לכולם גם אני צפיתי במירוץ למליון מאד מהנה   הבוקר נסעתי במונית שירות...ברדיו אלירז ומאיה...הגעתי למשרד ...גם שם האזינו לאלירז ומאיה פופולרים
מ מוקהה22 New member 27/11/14 #5 ע"ט המירוץ למיליון איזה מתחחחחחחח מצפה ל,,,,,,,פרק הבא   ואני לאחר לגימת דייסת קוואקר עם קמצוץ קינמון
ע"ט המירוץ למיליון איזה מתחחחחחחח מצפה ל,,,,,,,פרק הבא   ואני לאחר לגימת דייסת קוואקר עם קמצוץ קינמון