ערב טוב באמת לכל אחת ואחת מבאי המקום
ה המכורהההההה1 New member 1/12/14 #2 ערב טוב רגוע ושקט יום מלחיץ עבר עלי חברות שלי נרגמו באבנים וב"ה יצאו בשלום הערב לאוטובוס שלנו בוצע ירי וב"ה ללא נפגעים מקווה מייחלת לשקט ושלווה צופיתה אהובה שמחתי לקרוא שהניתוח של אימך עבר בהצלחה שיהיה לה בע"ה רפואה שלמה מלאה וקלה נשמה שולחת לכן מלא חיבוקים וחיזוקים ליבלה יקירה על ההזמנה , נפגש בע"ה במפגש ונשמח להכירך זכרון יעקוב זכורה לי מילדותי בליתי שם המון בבית סבי וסבתי ז"ל ליבלה תהני מנכדייך ושהשבוע יעבור בכייף שיהיה לכולנוו ערב טוב בבשורות טובות ואת כול הטוב שבעולםםםם
ערב טוב רגוע ושקט יום מלחיץ עבר עלי חברות שלי נרגמו באבנים וב"ה יצאו בשלום הערב לאוטובוס שלנו בוצע ירי וב"ה ללא נפגעים מקווה מייחלת לשקט ושלווה צופיתה אהובה שמחתי לקרוא שהניתוח של אימך עבר בהצלחה שיהיה לה בע"ה רפואה שלמה מלאה וקלה נשמה שולחת לכן מלא חיבוקים וחיזוקים ליבלה יקירה על ההזמנה , נפגש בע"ה במפגש ונשמח להכירך זכרון יעקוב זכורה לי מילדותי בליתי שם המון בבית סבי וסבתי ז"ל ליבלה תהני מנכדייך ושהשבוע יעבור בכייף שיהיה לכולנוו ערב טוב בבשורות טובות ואת כול הטוב שבעולםםםם
א אילנה נשיא New member 1/12/14 #3 ערב טוב, מכורה איזה לחץ, ברוך השם שהכל בסדר,,,,צופה, מקווה שאמא בסדר והיא מתאוששת, באמת מזל שיש את ההודית,,,,ליבלה תהני עם הנכדים זה כף גדול עם כל הקושי,,,,מחכה למיפגש,,,,,,.
ערב טוב, מכורה איזה לחץ, ברוך השם שהכל בסדר,,,,צופה, מקווה שאמא בסדר והיא מתאוששת, באמת מזל שיש את ההודית,,,,ליבלה תהני עם הנכדים זה כף גדול עם כל הקושי,,,,מחכה למיפגש,,,,,,.
M menta76 New member 1/12/14 #4 ערב טוב לכל באי הבית, הבטיחו שיתחמם ואופס גשם וקר...... פה. מכורה העיקר שהסתיים הפעם בטוב ,צופה בריאות לאימא ולכל הבנות שיהיה המשך ערב רגוע ושקט ב״ה
ערב טוב לכל באי הבית, הבטיחו שיתחמם ואופס גשם וקר...... פה. מכורה העיקר שהסתיים הפעם בטוב ,צופה בריאות לאימא ולכל הבנות שיהיה המשך ערב רגוע ושקט ב״ה
ס סנון זהו שמי New member 1/12/14 #6 ערב טוב מכורה - ב"ה עבר בשלום,זה אושר לקרוא את זה צופ-צופ - מאושרת יקרה שכמוך מאחלת בריאות בריאות והרבה בריאות ליבלה - גם אני אשמח להכירך! זה יהיה כיף אדיר תיהני מהקטנטנים,אין עליהם כל פעם שאני נוסעת לאחותי אני לא פוסחת על חיבוקים ונשיקות למתוקים שלי הפרטיים שיהיה לנו רק שבוע טוב ובשורות טובות תמיד
ערב טוב מכורה - ב"ה עבר בשלום,זה אושר לקרוא את זה צופ-צופ - מאושרת יקרה שכמוך מאחלת בריאות בריאות והרבה בריאות ליבלה - גם אני אשמח להכירך! זה יהיה כיף אדיר תיהני מהקטנטנים,אין עליהם כל פעם שאני נוסעת לאחותי אני לא פוסחת על חיבוקים ונשיקות למתוקים שלי הפרטיים שיהיה לנו רק שבוע טוב ובשורות טובות תמיד
ל לאה133 Well-known member 2/12/14 #8 תוכנית מעניינת מאד, שווה צפיה, נשארתי המומה מהאיש הזה הוא משהו מיוחד, הלוואי והיו לנו אנשים מהסוג שלו יותר, איזה יושר, אומר אמת ולוקח אחריות קבלו תמונה שנשלחה בפייס, מהחתונה של אחיה של אילנית [URL]http://instagram.com/p/wEsEy7SSdz/[/URL]
תוכנית מעניינת מאד, שווה צפיה, נשארתי המומה מהאיש הזה הוא משהו מיוחד, הלוואי והיו לנו אנשים מהסוג שלו יותר, איזה יושר, אומר אמת ולוקח אחריות קבלו תמונה שנשלחה בפייס, מהחתונה של אחיה של אילנית [URL]http://instagram.com/p/wEsEy7SSdz/[/URL]
א איריס 4 New member 2/12/14 #9 ערב טוב המכורה ברוך השם שהכל הסתיים בשלום צופה החלמה מהירה לאמא כל היום הייתי עסוקה בהכנות לנסיעה ובישולים לילדים הלילה אני טסה שבוע טוב לכולם    
ערב טוב המכורה ברוך השם שהכל הסתיים בשלום צופה החלמה מהירה לאמא כל היום הייתי עסוקה בהכנות לנסיעה ובישולים לילדים הלילה אני טסה שבוע טוב לכולם    
א אליזבת 101 New member 2/12/14 #11 לילה טוב אלירז וכולם איזה תמונה מעלפת של הזוג א.א. מהחתונה של אשר..שניהם יפים ומקסימים.   מכורה יואו איזה פחד !!!!!!!!!!!!! השם ישמור...שמחה שעבר בשלום ..   צופה יקרה טוב לשמוע שאמך עברה בהצלחה את הניתוח ..חיזוקים וחיבוקים בשפע   איריס תעשי חיים ..נסיעה טובה תבלו !!!    
לילה טוב אלירז וכולם איזה תמונה מעלפת של הזוג א.א. מהחתונה של אשר..שניהם יפים ומקסימים.   מכורה יואו איזה פחד !!!!!!!!!!!!! השם ישמור...שמחה שעבר בשלום ..   צופה יקרה טוב לשמוע שאמך עברה בהצלחה את הניתוח ..חיזוקים וחיבוקים בשפע   איריס תעשי חיים ..נסיעה טובה תבלו !!!