ערב טוב במיוחד לכולנו
ד דינה128 New member 29/12/14 #2 לאה, תודה על הדיווח מגיא פינס. אין מה לעשות א"א גונבים פוקוס כנראה שאין גיא פינס בלילה.. נחכה שיעלו לאתר ואז נביא כאן ..
לאה, תודה על הדיווח מגיא פינס. אין מה לעשות א"א גונבים פוקוס כנראה שאין גיא פינס בלילה.. נחכה שיעלו לאתר ואז נביא כאן ..
ד דינה128 New member 29/12/14 #3 היום ב"עובדה" סיפור חשוב.. מסתבר שלכאורה, החברות של תאיר ראדה רצחו אותה ואחד האבות של הבנות שהוא קצין משטרה, טייח את העובדות והפליל את רומן זדורוב שיושב שלא עוול בכפו.
היום ב"עובדה" סיפור חשוב.. מסתבר שלכאורה, החברות של תאיר ראדה רצחו אותה ואחד האבות של הבנות שהוא קצין משטרה, טייח את העובדות והפליל את רומן זדורוב שיושב שלא עוול בכפו.
א איריס 4 New member 29/12/14 #5 ערב טוב תודה לכולם הנפיחות בלסת ירדה קצת היום אבל האנטיביוטיקה מחלישה ואין לי כח לכלום תודה ללאה על העידכון איזה כיף רצף של אירועים ואא מככבים כרגיל ערב נעים לכולם
ערב טוב תודה לכולם הנפיחות בלסת ירדה קצת היום אבל האנטיביוטיקה מחלישה ואין לי כח לכלום תודה ללאה על העידכון איזה כיף רצף של אירועים ואא מככבים כרגיל ערב נעים לכולם
א אילנה נשיא New member 29/12/14 #6 ערב טוב , שלא תחשבו שאני לא מרוצה מהתמונות של א.א חס וחלילה, רק הרגשתי אי נעימות על הגולשים שבמקום להגיד מזל טוב כותבים דברים לא יפים על מאיה, היה אחד אפילו שרציתי להרוג אותו שכתב שאפילו השמנה מצאה חתן אז כל אחד יכול, משהו בסיגנון הזה, כל כך לא יפה.
ערב טוב , שלא תחשבו שאני לא מרוצה מהתמונות של א.א חס וחלילה, רק הרגשתי אי נעימות על הגולשים שבמקום להגיד מזל טוב כותבים דברים לא יפים על מאיה, היה אחד אפילו שרציתי להרוג אותו שכתב שאפילו השמנה מצאה חתן אז כל אחד יכול, משהו בסיגנון הזה, כל כך לא יפה.
ד דינה128 New member 30/12/14 #8 אילנה, כמי שגם חוטפת לפעמים ... אני יכולה להגיד לך שמי שרגיל "לחטוף" .. קורא וצוחק... זה מה שאני עושה כשאני קוראת טוקבקים שכותבים נגדי. אגב, מאחלת לכולן , גם לרזות, שימצאו חתן כמו רועי של מאיה.
אילנה, כמי שגם חוטפת לפעמים ... אני יכולה להגיד לך שמי שרגיל "לחטוף" .. קורא וצוחק... זה מה שאני עושה כשאני קוראת טוקבקים שכותבים נגדי. אגב, מאחלת לכולן , גם לרזות, שימצאו חתן כמו רועי של מאיה.
ד דינה128 New member 30/12/14 #9 למי שלא ראה.. א"א ב"גיא פינס" [URL]http://bidur.nana10.co.il/Category/?CategoryID=400757[/URL] דקה 6:35
למי שלא ראה.. א"א ב"גיא פינס" [URL]http://bidur.nana10.co.il/Category/?CategoryID=400757[/URL] דקה 6:35
א אילנה נשיא New member 30/12/14 #10 כל הכבוד לאלירז, אני אוהבת גברים ששומרים קצת על הנשים, זה לא פרימיטיבי בעיניי, לא צריך להיות פרובוקטיבי.
כל הכבוד לאלירז, אני אוהבת גברים ששומרים קצת על הנשים, זה לא פרימיטיבי בעיניי, לא צריך להיות פרובוקטיבי.
ה המכורהההההה1 New member 30/12/14 #11 דינה יקירה צפיתי ונהנייתי זוג מעלף וכייף לראות גבר ששומר על זוגתו ומפרגן לה. וזה הכי לא פרמיטיבי לאלירז
דינה יקירה צפיתי ונהנייתי זוג מעלף וכייף לראות גבר ששומר על זוגתו ומפרגן לה. וזה הכי לא פרמיטיבי לאלירז