ערב טוב ומבורך לכולנו
ו ורה20 New member 27/10/14 #3 לחיה הרבה אושר בריאות ובעיקר שתמשיכי לעסוק בכל מה שהכי מספק אותך ואת אוהבת המקצוע שאת כה אוהבת
ס סנון זהו שמי New member 27/10/14 #4 חיה מקווה שתיהני ביום ההולדת שלך ולא רק,אני מאחלת לך שתיהני בכל יום ושכל יום ירגיש כמו יום הולדת מחדש מאחלת לך אושר בריאות והצלחה בכל דרך ובכל חלום שתרצי להגשים על כל המילים החמות שאת מעניקה על כל חיבוק ואהבה לא מובן מאליו
חיה מקווה שתיהני ביום ההולדת שלך ולא רק,אני מאחלת לך שתיהני בכל יום ושכל יום ירגיש כמו יום הולדת מחדש מאחלת לך אושר בריאות והצלחה בכל דרך ובכל חלום שתרצי להגשים על כל המילים החמות שאת מעניקה על כל חיבוק ואהבה לא מובן מאליו
ה המכורהההההה1 New member 27/10/14 #7 ערב טוב ומהנה ל הכי כייפי דינוש יקירה תהני ותבלי תמיד ובמיוחד ביום ההולדת יום חגך שיהיה ב ו על הכול ועל מי שאת מיוחדת ומקסימה שתאהבי תמיד כי את נאהבת על כולנו שיהיה המשך ערב נעים
ערב טוב ומהנה ל הכי כייפי דינוש יקירה תהני ותבלי תמיד ובמיוחד ביום ההולדת יום חגך שיהיה ב ו על הכול ועל מי שאת מיוחדת ומקסימה שתאהבי תמיד כי את נאהבת על כולנו שיהיה המשך ערב נעים
E eti833 New member 27/10/14 #6 דינה יקרה מזל טוב ליום ההולדת עד 120 מאחלת לך הרבה בריאות אושר ועושר, הצלחה בכל מעשה ידייך.. הרבה נחת מהילדים והסובבים אותך, תמשיכי להיות מקסימה ואכפתית כמו שאת
דינה יקרה מזל טוב ליום ההולדת עד 120 מאחלת לך הרבה בריאות אושר ועושר, הצלחה בכל מעשה ידייך.. הרבה נחת מהילדים והסובבים אותך, תמשיכי להיות מקסימה ואכפתית כמו שאת
ה המכורהההההה1 New member 28/10/14 #8 צפיתי באבודים אמאל'ה וואו איזה סיפור מצמרר הייתי כמעט בלי נשימה כואב ה אוף שבוע הבא ההמשך מקווה שיהיה סוף טוב
צפיתי באבודים אמאל'ה וואו איזה סיפור מצמרר הייתי כמעט בלי נשימה כואב ה אוף שבוע הבא ההמשך מקווה שיהיה סוף טוב
ד דינה128 New member 28/10/14 #11 אתי אם יום ההולדת שלי גרם שתכתבי .. אשריי תודה גדולה על הברכה המושקעת. אוהבת אותך המון ו..תבואי לבקר לעיתים תכופות יותר
אתי אם יום ההולדת שלי גרם שתכתבי .. אשריי תודה גדולה על הברכה המושקעת. אוהבת אותך המון ו..תבואי לבקר לעיתים תכופות יותר