ערב טוב ומבורך לכל באי הפורום
G geulaka New member 20/10/14 #4 ערב מצויין לך דינה ולכולנו חזרתי עכשיו מהבת הנכד הקטן חולה ושמרתי עליו אלך גם מחר אני מותשת והעיניים שלי נעצמות אקליט את התוכנית של אלירז שלא ארדם לפני אגב דינלה הבדיקה של הבת יצאה שלילית תודה לאל צריך בדיקה נוספת בעוד כמה חודשים
ערב מצויין לך דינה ולכולנו חזרתי עכשיו מהבת הנכד הקטן חולה ושמרתי עליו אלך גם מחר אני מותשת והעיניים שלי נעצמות אקליט את התוכנית של אלירז שלא ארדם לפני אגב דינלה הבדיקה של הבת יצאה שלילית תודה לאל צריך בדיקה נוספת בעוד כמה חודשים
ד דינה128 New member 20/10/14 #6 גאולה, אמן הנכד ירגיש טוב ובמהרה אני שמחה על החדשות מהבת... אמשיך לעבוד מכל ה
P purehoney New member 20/10/14 #5 ערב טוב כולם... מחר בבוקר יכול להיות שאני אהיה בבית אז אני יוכל להיות פה חצי שעה או שעה...
י ירושלמית 6767 New member 20/10/14 #9 ערב טוב לכולם עדין לא התאוששתי מחזרה לשיגרה מקווה שמחר כבר יהיה יותר טוב. התגעגעתי ל ו| שהייתי באילת כיוונתי את הקלטה לתכניות שבאתי גילית שהייתה תקלה בהוט ושום תוכנית לא נקלטה מחכה לשעה עשר שהיה לכולם המשך ערב טוב  
ערב טוב לכולם עדין לא התאוששתי מחזרה לשיגרה מקווה שמחר כבר יהיה יותר טוב. התגעגעתי ל ו| שהייתי באילת כיוונתי את הקלטה לתכניות שבאתי גילית שהייתה תקלה בהוט ושום תוכנית לא נקלטה מחכה לשעה עשר שהיה לכולם המשך ערב טוב