ערב טוב ומבורך לכל באי הפורום
ד דינה128 New member 14/12/14 #2 שימו לשעות של אלירז השבוע בערוץ 20: השבוע לכבוד חנוכה .... ימים שלישי ורביעי בשעה 16:00!!!! וביום חמישי בשעה 22:00
שימו לשעות של אלירז השבוע בערוץ 20: השבוע לכבוד חנוכה .... ימים שלישי ורביעי בשעה 16:00!!!! וביום חמישי בשעה 22:00
א אילנה נשיא New member 14/12/14 #3 ערב טוב לכולנו, יום שלישי ורביעי מיפגש עם הנסיך, שבוע הבא עם הנסיכות. מחכה.
ד דינה128 New member 15/12/14 #4 אילנוש, שכחת את חמישי.. שלישי, רביעי וחמישי... ביום חמישי בערב הוא בערוץ 20. קיבלנו בונוס... וכן, שלישי הבא המפגש שלנו .. איזה בונוס נהדר
אילנוש, שכחת את חמישי.. שלישי, רביעי וחמישי... ביום חמישי בערב הוא בערוץ 20. קיבלנו בונוס... וכן, שלישי הבא המפגש שלנו .. איזה בונוס נהדר
ד דינה128 New member 15/12/14 #5 אני צופה בערוץ 3 גמר Xפקטור ישירות מאנגליה איזה הבדל בין הפקות גמר שם לבין הופעות גמר אצלנו .. מי שראה, אני בעד פלייר ומקווה שתזכה.
אני צופה בערוץ 3 גמר Xפקטור ישירות מאנגליה איזה הבדל בין הפקות גמר שם לבין הופעות גמר אצלנו .. מי שראה, אני בעד פלייר ומקווה שתזכה.
ס סנון זהו שמי New member 15/12/14 #7 ערב טוב יאאאאא זאת הפתעה מדליקה לחנוכה איך אני מחכה לזה שיהיה כבר יום שלישי!!
א אליזבת 101 New member 15/12/14 #8 לילה טוב - גם אני על ערוץ 3- הגמר X פקטור בריטניה. לאה בשורות טובות משמחחחחחחחח מאד . תצעדי תרקדי ..תעשי כל מה שאת אוהבת.   שידורים בשעה 4 בעיתי בשבילי..בטח יהיה ש.ח.
לילה טוב - גם אני על ערוץ 3- הגמר X פקטור בריטניה. לאה בשורות טובות משמחחחחחחחח מאד . תצעדי תרקדי ..תעשי כל מה שאת אוהבת.   שידורים בשעה 4 בעיתי בשבילי..בטח יהיה ש.ח.