ערב טוב ומועדים לשמחה לכולנו
ח חני192 New member 14/10/14 #2 ערב טוב ומועדים לשמחה לכולם ראיתי את שתי התוכניות 20 בלילה בהקלטה היו תוכניות אליפות מבאס שהחופש עומד להסתיים הממשך ערב מקסים לכולנו
ערב טוב ומועדים לשמחה לכולם ראיתי את שתי התוכניות 20 בלילה בהקלטה היו תוכניות אליפות מבאס שהחופש עומד להסתיים הממשך ערב מקסים לכולנו
א אליזבת 10 New member 14/10/14 #6 ערב טוב וחג שמח צופה בשני פרקים מהסדרה "היחידה " ונהנת מאד !!!!!!!!!!! ראיתי היום את הסרט הישראלי מיתה טובה כל הסרט צחקתי ובכיתי..סרט חובה. המשך ערב מהנה לכולם.
ערב טוב וחג שמח צופה בשני פרקים מהסדרה "היחידה " ונהנת מאד !!!!!!!!!!! ראיתי היום את הסרט הישראלי מיתה טובה כל הסרט צחקתי ובכיתי..סרט חובה. המשך ערב מהנה לכולם.
ח חני192 New member 14/10/14 #7 מי שלא צופה ביחידה מפסיד סדרה ממש מוצלחת מצחיקה בטירוף ומאיה פשוט כוכבת כולם מצחיקים אבל מאיה הורסת
ל לאה133 Well-known member 15/10/14 #8 ערב טוב לכולם,לא מבינה למה אלירז אמר שהוא וליאור יגיעו היום? הערב אילנית לוי ויאיר אורבך מגישים, סי היימן ורב שיספר על סוכות גם השחיינים ששחו מקפריסין לישראל.
ערב טוב לכולם,לא מבינה למה אלירז אמר שהוא וליאור יגיעו היום? הערב אילנית לוי ויאיר אורבך מגישים, סי היימן ורב שיספר על סוכות גם השחיינים ששחו מקפריסין לישראל.
ל לאה133 Well-known member 15/10/14 #9 אולי הם אומרים מחר נהיה פה, התוכנית תהיה פה מחר, זו הכוונה בכל מקרה בערוץ 10 הגשש החיוור עם קטעים ישנים, חבל להפסיד אותם, מומלץ
אולי הם אומרים מחר נהיה פה, התוכנית תהיה פה מחר, זו הכוונה בכל מקרה בערוץ 10 הגשש החיוור עם קטעים ישנים, חבל להפסיד אותם, מומלץ
ה המכורהההההה1 New member 15/10/14 #10 ערב טוב ו לכולנו אני צפיתי בכמה פרקים של היחידה וגיליתי שהיחידה צולמה בבסיס שהבן שלי משרת ואפילו צילמו שתסמל של הגדוד איזה קטע שיהיה המשך ערב נעים לכולנוווו
ערב טוב ו לכולנו אני צפיתי בכמה פרקים של היחידה וגיליתי שהיחידה צולמה בבסיס שהבן שלי משרת ואפילו צילמו שתסמל של הגדוד איזה קטע שיהיה המשך ערב נעים לכולנוווו