ערב טוב חם ונעים לכל באי הפורום
א אליזבת 101 New member 8/1/15 #3 ערב טוב בררררררר אומרים שמחר יהיה קור היסטרי |קר נראה לי שלא אוציא את האף מהבית כל הסופ"ש..בתכנון חמין ומלא תה.   איזה כיף שהסרט בן זקן יעלה לאקרנים בקרוב .בטוח אראה שוב ..וגם אשכנע את כל חברותי ומכרי ללכת לצפות.    
ערב טוב בררררררר אומרים שמחר יהיה קור היסטרי |קר נראה לי שלא אוציא את האף מהבית כל הסופ"ש..בתכנון חמין ומלא תה.   איזה כיף שהסרט בן זקן יעלה לאקרנים בקרוב .בטוח אראה שוב ..וגם אשכנע את כל חברותי ומכרי ללכת לצפות.    
ל לאה133 Well-known member 8/1/15 #4 ערב חם ונעים לכולנו מתחילת הסערה לא יצאתי מהבית לא יודעת מה הולך בחוץ, אצלי חמים ונעים, כל מי שלא צריך לצאת מהבית, מוטב שלא יצא. מחר, לשם שינוי אני יוצאת לצהרים משפחתיים וכך גם בשבת, מיום שני כנראה שחוזרים לשיגרה בהצלחה לסרט בן זקן
ערב חם ונעים לכולנו מתחילת הסערה לא יצאתי מהבית לא יודעת מה הולך בחוץ, אצלי חמים ונעים, כל מי שלא צריך לצאת מהבית, מוטב שלא יצא. מחר, לשם שינוי אני יוצאת לצהרים משפחתיים וכך גם בשבת, מיום שני כנראה שחוזרים לשיגרה בהצלחה לסרט בן זקן
ס סנון זהו שמי New member 8/1/15 #5 ערב טוב ערב חמים ונעים! אני כבר מתחת לפוך החם והמזגן הנעים.. הקור בחוץ הכריע אותי איזה כיף לאחותי - צילמה לא מזמן את השלג שהיה להם שם וכנראה שיהיה להם עוד קצת היה היום יום הולדת לגיסי - עוד כמה ימים וגם לאחותי יש מי ייתן ויהיו תמיד בשורות טובות
ערב טוב ערב חמים ונעים! אני כבר מתחת לפוך החם והמזגן הנעים.. הקור בחוץ הכריע אותי איזה כיף לאחותי - צילמה לא מזמן את השלג שהיה להם שם וכנראה שיהיה להם עוד קצת היה היום יום הולדת לגיסי - עוד כמה ימים וגם לאחותי יש מי ייתן ויהיו תמיד בשורות טובות