ערב טוב חמים ונעים לכולנו
י ירושלמית 6767 New member 24/11/14 #3 ערב טוב לכולם בריאות לכל החולות ג׳פסי גאולה סימוש גאולה ולכל מי ששכחתי אך לא הכי יפים א.א. לוקחים תמיד את תשומת הלב של כולם מחכה לערוץ 20 לראות את מדברים על סערה חורפית מקווה שיעבור בשלום ללא נפגעים המשך ערב טוב חמים ונעים
ערב טוב לכולם בריאות לכל החולות ג׳פסי גאולה סימוש גאולה ולכל מי ששכחתי אך לא הכי יפים א.א. לוקחים תמיד את תשומת הלב של כולם מחכה לערוץ 20 לראות את מדברים על סערה חורפית מקווה שיעבור בשלום ללא נפגעים המשך ערב טוב חמים ונעים
א איריס 4 New member 24/11/14 #4 ערב טוב איזה מזג אויר בריאות לכל החולים גם אצלי אחרי שהבת היתה חולה בשבוע שעבר עכשיו שני הבנים חולים א.א מככבים יצא לי לשמוע קצת את אלירז בתכנית ברדיו ישר עלה לי חיוך על הפנים|
ערב טוב איזה מזג אויר בריאות לכל החולים גם אצלי אחרי שהבת היתה חולה בשבוע שעבר עכשיו שני הבנים חולים א.א מככבים יצא לי לשמוע קצת את אלירז בתכנית ברדיו ישר עלה לי חיוך על הפנים|
ס סנון זהו שמי New member 25/11/14 #5 ערב טוב איזה מזג אוויר! וואווו ועוד זה ימשיך לכיוון סוף שבוע כמו שהבנתי.. מצד אחד - אחלה! אין כמו מצד שני -
ערב טוב איזה מזג אוויר! וואווו ועוד זה ימשיך לכיוון סוף שבוע כמו שהבנתי.. מצד אחד - אחלה! אין כמו מצד שני -
א אליזבת 101 New member 25/11/14 #6 אלירז וליאור = מתחילים -שוה לחכות !!!!!!!!!!!! שולחת איחולי החלמה לכל מי שזקוקה..תרגישו טוב .    
אלירז וליאור = מתחילים -שוה לחכות !!!!!!!!!!!! שולחת איחולי החלמה לכל מי שזקוקה..תרגישו טוב .