שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבוע טוב לכולם

elall

Member
מנהל
התחילו צילומי הטלנובלה Contracara עם אנג'ליק בוייר

זאת טלנובלה או serie?

כי באף מקום לא מגדירים אותה כטלנובלה אלא כסדרה. מה שמקשר אותה לטלנובלות זה השחקנים שמשחקים בטלנובלות.

מתכננים רימייק לאוייבת יקרה

המפיקה נטלי לטריוקס מתכננת רימייק לטלנובלה הקלאסית-מודרנית, אוייבת יקרה שהייתה אז בכיכובם של אנה לבייסקה, גבריאל סוטו וחורחה ארבנה.
&nbsp
לתפקיד הראשית מועמדת פאולינה גוטו ולגאלנים שלצידה, הורסיו פנצ'רי בתפקיד של אלונסו אותו גילם גבריאל סוטו ופרננדיניו ולנסיה לתפקיד של חורחה ארבנה.

Don Nirtin

New member
אפשר לוותר

ראיתי את הורסיו באדמה פראית והוא חמוד אבל לא מספיק כריזמטי שנותן לבנות לאנוס אותו כל הזמן.

Ringo הטלנובלה של חוסה רון עלולה להדחות לשידור מאוחר יותר

או להתבטל.
&nbsp
למרות צילומיה המתקדמים הטלנובלה שהיא רימייק לטלנובלה ארגנטינאית, Sos mi hombre עלולה להתבטל ולא להיות בשידור בכלל.
&nbsp
אני לא מבינה הם טוענים שהם במשבר כלכלי וכל טלנובלה עולה להם כסף אז מה הקטע סתם לבזבז הפקה ובסוף לא לשדר בכלל? ובכלל חבל על העבודה של השחקנים שעבדו בשביל זה ובסוף לא ייצא לאור. טלויסה התחרפנו לגמרי עם הביטולים שלהם אבל זה כבר השיא והחמור ביותר. בזבוז זמן וכסף. לא שיש לי ציפיות לטלנובלה הזאת.

Don Nirtin

New member
כבר היה עדיף שהיו מבטלים את הנובלה של בנות הירח

היא נראית כמו נובלת נוער ולא רצינית

faery18

New member
מישל רנאונד ודנילו קררה הם הראשיים

איפה אתה רואה פה נוער? מרילוס ברמודס גונסלו פנייה כולם שחקנים מהשורה הראשונה מובילי טלנובלות. זה בסגנון ים של סודות שאגב גם היא לא נחשבת לטלנובלת נוער.

Don Nirtin

New member
הם נראים כמו בני 20 בקליפ הפתיחה

עירומים כמעט כיום היוולדם ומפזזים להם.
&nbsp
אגב, ים של סודות דווקא כן הייתה נובלת נוער.

faery18

New member
טלנובלות נוער זה המורדים, כיתה 406.. כל טלנובלה שהדמויות בה

הן מתחת לגיל 20 שלא סיימו עדיין תיכון ורואים עדיין סצנות של כיתה תלמידים.. ושרוב הדמויות בה צעירות. פה ובים של סודות זה לא ככה מדובר כבר על בחורים ובחורות מעל גיל 20 וזה כבר לא נחשב נוער. טלנובלה ברוח צעירה אין ספק אפשר לאהוב ואפשר שלא:) אבל נוער זה לא

שמעתי שרוצים את פאולה ריי לתפקיד המכוערת ברימייק

של אני בטי המכוערת. סליחה אבל היא גילמה את המכוערת בטלנובלה עם גאטו ב2004. למה לחזור על תפקיד דומה?
&nbsp
אם כבר יש לי מישהי בראש חוץ ממריה אליסה קמרגו וזאת דנה גרסיה. היא מעולם גילמה תפקיד של מכוערת. דווקא יכול להיות מעניין אילו היו מלהקים אותה. ואת הגאלן החתיך כריסטיאן דה לה פואנטה. הם כמעט היו זוג ראשי באדמה פראית אך דנה סירבה לככב בשל הריונה ויהיה מסקרן לראות איך כריסטיאן דה לה פואנטה בתור חובב נשים בוגדני שלא אוהב את ארוסתו. בתור החבר המניאק הייתי מלהקת את השחקן שהיה מאוהב באתיופית מסנטה דיאבלה ושזולי מונטרו גילמה את אימו והתנגדה נחרצות לקשר ביניהם. הוא בול מתאים אחרי שראיתי אותו בטלנובלה ונצואלנית האחרונה ששודרה אצלנו ושסברינה סיארה הייתה הכוכבת הראשית. את מרסלה פואנטה אהבתי בגרסה המקורית ולא הייתה כל כך ביצ'ית ואני מקווה מאוד שלא יעשו אותה בגרסה הזאת. לא עולה לי לראש מי הייתי רוצה לתפקיד שלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא כל השחורים אתיופים

והאפרו אמריקאים הגיעו מכל אפריקה ולא רק מאתיופיה, זה רק בישראל מלפני כניסת הסודנים והאריתראים כל השחורים היו אתיופים.

למעלה