שאלות, חדשות, בקשות

קלאודיה מרטין - האישה והעיניים המהממות והכובשות

השחקנית עדיין לא מוכרת אצלנו. הכרתי אותה לראשונה בטלנובלה של אזמרלה פימנטל וחוסה רון ומיד זכתה לתפקיד ראשי ברימייק לאזמרלדה בדומה למקבילתה, לטיסיה קלדרון ניחנה בעיניים סוחפות ומיוחדות. כעת היא משחקת את הרעה ברימייק לעל החיים ועל המוות ומגלמת את אויבתה המושבעת של אנג'ליק בוייר ואם זה לא מספיק היא אף מחזיקה מאהב בעודה נשואה.
נתוניה הפיזים ועל פי כישרונה לדעתי היא מתאימה לגלם את רובי הרימייק. יש לה יופי מיוחד שתפור עליה התפקיד ועוד עם תפקיד הנוכחי שלה.

אלכסיס אז'אלה(תהום של תשוקה, החיים שגנבו ממני) עשה קעקוע

בעברית "זה נכון כך יהיה". לא ברור מה זה אומר ולמה בחר משפט זה ועוד בעברית. כזכור גם לחוסה רון יש טקסט בעברית.

בלאגן סביב חואן אוסוריו(מפיק משפחתו של בעלי), וויליאם לוי ונ

וניורקה שתקפה בחריפות את וויליאם לוי
https://peopleenespanol.com/celebri...utm_term=546EDFAA-E9CF-11E8-8D72-9605933C408C

הכל התחיל מזה שחואן אוסוריו קרא לוויליאם לוי כפוי טובה על שכבר לא רואה ממטר את הטלנובלות מאז בלב הסערה לאחר שהחליט להקדיש את עצמו לקולנוע בהוליווד ושהוא יורק מהבאר ממנו הוא שותה. וויליאם לוי הגיב בחשבון האינסטגרם שלו שיש עימו סיבות טובות להקדשתו לקולנוע אך הוסיף ואמר שבחיים לא יעבוד עם חואן אוסוריו מאחר והוא מפיק גרוע. אז ניורקה, אם בנו של חואן אוסוריו תקפה אותו ואמרה לו מילים קשות שהוא התקדם המראה הפיזי שלו וניהל רומן עם המפיקה, קרלה אסטרדה(זה כבר שפל) תמורת קידום ואף איימה עליו.

וויליאם לוי לא כוס התה שלי ובעיניי הוא לא שחקן מי יודע מה וחלקית מסכימה עם זה שהיופי פתח לו דלתות אבל הקטע עם קרלה אסטרדה לא לעניין ולו רק מצד המפיקה המכובדת שהדבר האחרון שהיא ומשפחתה צריכים זה לשמוע את הזוהמה של ניורקה. יש לה משפחה וילדים ולא מתאים שיערבו אותה בשערורייה שכזו. לא שהיו לי ציפיות מניורקה יש לה פה מלוכלך ואוהבת לסכסך וגם אמרה שגבר בוכה זה לא גברי כשחוליאן חיל בזמנו פרץ בבכי. ולא שוכחת את ההתבטאות הגסה והמגעילה שלה על אדית גונזלס בכוכבים מדברים. היא בעצמה פרובוקטיבית. יש לה מוסר כפול. שונאת אנשים כאלה.

keren dvir

New member
פרומו ראשון של campanas en la noche

הטלנובלה החדשה של טלפה ל2019 בכיכובם של קלו ריברו, פדריקו אמדור ואסטבן למונטה.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם לויליאם לוי יש פסוק מספר תהילים על הגוף

snirf

Active member
זאת הולכת להיות היורשת של ADDA

סגנון דרמת-מתח כזאת עם קאסט ענק
מחכה לה בטירוף! ולפרומו עלילתי

את זה לא ידעתי אבל זה לא מפתיע

יש לו שורשים יהודיים. הוא אפילו הקדיש פוסט על הפיגוע בבית כנסת.

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבוע טוב

elall

Member
מנהל
תמונות חדשות (טקס גראמי לטיני)

אני אנסה להחזיר את המסורת הישנה שהתחילה לולי ולהתחיל כל שרשור שאלות ועדכונים עם כמה תמונות חדשות.
&nbsp

faery18

New member
עוד פתיח מקורי ומהמם של גלובו

כיף להם שזה כבר התחיל שם
בטוחה שבהמשך זה יגיע גם לפה

מישהו ראה את הפוסט שלי?

חבל שלא העלו את התמונה עם חוליאן חיל וגבריאל סוטו. את של רפאל נובואה לא ציפיתי. גם של קטרין ומיגל ורוני לא העלו.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני ראיתי את הפוסט

נחמד שהצלחת להיפגש עם שחקני טלנובלות בלי עזרת ויוה ואפילו בלי שויוה פרסמו את דבר ביקורם בארץ.

faery18

New member
קראתי עכשיו
אחלה פוסט
איזה חמודים ויוה

איך שהוסיפו לך הקדשה אישית
יש עוד פוסטים בדרך?

אני תמיד חושבת מה לפרסם הלאה

חשבתי על פוסט של כוכבי טלנובלות והחיות מחמד שלהם. אספתי כמה תמונות שלהם.

למעלה