שבוע טוב ומבורך ומועדים לשמחה
א אליזבת 10 New member 11/10/14 #8 שבוע טוב ומועדים לשמחה אלירז וכולםםםם מברוק על העוקבים ו ויאללה בדרך למאה.. עברה שבת נפלאה ועמוסה ..כיף בחיק המשפחה שבוע מעולה מלא אהבה ובשורות טובות.
שבוע טוב ומועדים לשמחה אלירז וכולםםםם מברוק על העוקבים ו ויאללה בדרך למאה.. עברה שבת נפלאה ועמוסה ..כיף בחיק המשפחה שבוע מעולה מלא אהבה ובשורות טובות.
ל ליבלה1 New member 11/10/14 #9 חדשה מועדים לשמחה. שמחה להכירכם אפילו אם זה רק וירטואלית. עוד לא ממש יודעת מה לכתוב רק זאת שאני נשואה. שני ילדים 4 נכדים, שבוע נהדר שיהיה לכולם.
חדשה מועדים לשמחה. שמחה להכירכם אפילו אם זה רק וירטואלית. עוד לא ממש יודעת מה לכתוב רק זאת שאני נשואה. שני ילדים 4 נכדים, שבוע נהדר שיהיה לכולם.
ל לאה133 Well-known member 11/10/14 #10 ליבלה ברוכה הבאה, נעים להכיר, תכתבי כל מה שעולה על דעתך אנחנו אוהבים לספר על עצמנו ואוהבים לקורא על אחרים, זה בסדר וזה חברותי שבוע טוב לכולם, שבוע של חול מועד, עדיין סוכות, מועדים לשמחה
ליבלה ברוכה הבאה, נעים להכיר, תכתבי כל מה שעולה על דעתך אנחנו אוהבים לספר על עצמנו ואוהבים לקורא על אחרים, זה בסדר וזה חברותי שבוע טוב לכולם, שבוע של חול מועד, עדיין סוכות, מועדים לשמחה
G Gypsy10 New member 11/10/14 #12 ליבלה ברוכה הבאה למועדון את בחברה טובה של סבתות וגם נכדים תכתבי מה שבא לך נשמח תמיד לקרוא על אלירז , כולנו פה בגללו ובשבילו
ליבלה ברוכה הבאה למועדון את בחברה טובה של סבתות וגם נכדים תכתבי מה שבא לך נשמח תמיד לקרוא על אלירז , כולנו פה בגללו ובשבילו
ס סנון זהו שמי New member 12/10/14 #14 היי,ערב טוב .. ליבלה - גם ממני ברוכה הבאה אני אולי רחוקה עוד מלהיות סבתא אבל בלי ספק דודה לשניים במשרה מלאה אז בכלל הגעת למקום מצויין
היי,ערב טוב .. ליבלה - גם ממני ברוכה הבאה אני אולי רחוקה עוד מלהיות סבתא אבל בלי ספק דודה לשניים במשרה מלאה אז בכלל הגעת למקום מצויין
ד דינה128 New member 12/10/14 #15 ליבלה, שוב ברוכה הבאה מקום טוב להתחיל בו ... לשתף מתי מצאת אותנו? איך מצאת אותנו? ובכלל.. לדבר על מושא המקום.. אלירזנו
ליבלה, שוב ברוכה הבאה מקום טוב להתחיל בו ... לשתף מתי מצאת אותנו? איך מצאת אותנו? ובכלל.. לדבר על מושא המקום.. אלירזנו
ס סנאפ New member 11/10/14 #11 מי זה אלירז שדה ? הינה שיר חדש של סנאפ : שיר על אהבה וחמלה http://youtu.be/ughmLr36Yi4 מקווה שתאהבו.
G Gypsy10 New member 12/10/14 #13 אלירז שדה? בחור אהוב , נפלא ומוכשר מאד אפשר להתעדכן בויקפדיה לא מתחברת לראפ , התרשמתי מהאנימציה
ד דינה128 New member 12/10/14 #16 ההודעה של סנאפ לא קשורה לאלירז. לא להיכנס לקישור משתמשים בשם של אלירז כדי להשיג צפיות לקליפ הם פרסמו את הקליפ בכל מיני פורומים כדי ליצור כמה שיותר צפיות בקליפ. הצעה/המלצה שלי , לא להיכנס לקישור.
ההודעה של סנאפ לא קשורה לאלירז. לא להיכנס לקישור משתמשים בשם של אלירז כדי להשיג צפיות לקליפ הם פרסמו את הקליפ בכל מיני פורומים כדי ליצור כמה שיותר צפיות בקליפ. הצעה/המלצה שלי , לא להיכנס לקישור.
א אליזבת 10 New member 12/10/14 #18 אני בשניה עליתי על זה ועצרתי... השם אלירז מושךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אני בשניה עליתי על זה ועצרתי... השם אלירז מושךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך