שרשור המלצות

שרשור המלצות

על מה אתן ממליצות השבוע?
ספר טוב שקראתן, סדרה כיפית, סרט משובח, מסעדה, הופעה, סרטון מצחיק, מתכון מוצלח - כל דבר שווה יתקבל בברכה.

המלצות

העולם הוא שטוח של תומאס פרידמן. לקח לי איזה חודש וחצי לסיים אותו, אבל הוא היה מאוד מעניין ומעורר מחשבה, ולמדתי דברים שלא ידעתי. לא מסכימה עם כל הטענות שלו, אבל מעניין nonetheless.
&nbsp
לאוהבי שוקולד הארד קור - עוגיות שוקולד לבה עם נוטלה. אומייגאד, זה מושלם. http://www.averiecooks.com/2014/08/chocolate-lava-nutella-cookies.html
&nbsp
ראיתי בינתיים רק את הפרק הראשון, אבל מיני-סדרה בריטית בשם North and South משנת 2004. סטייל דאונטון אבי.

ספר ממש משעשע בשם "אלוהים מה זה אמור להביע"

ראיתי בסטימצקי יום לפני הטיסה והיה לי זיכוי שם, אז קניתי והוא ממש משעשע

כמעט סיימתי אותו

&nbsp
וגם המלצה על חברת תעופה- חברת "דלתא". אני לא מתה על טיסות וזה בלשון המעטה וממש נהניתי בטיסה הזו. הדיילים היו ממש נחמדים, הארוחות טעימות, הסרטון בהתחלה שנותן הוראות היה די משעשע, נותנים טאבלט שטבוע בתוך הכיסא מלפנים ויש בו מלא סרטים,סדרות ומשחקים.
&nbsp
הטיסה ממש עברה עלינו בנעימים למרות שהייתה הרבה שעות.

מגניב

בפעם האחרונה נאלצתי לטוס עם אל על וזה כל כך הרבה יותר גרוע. יש מסכים פיצים שחצי מהם לא עובדים כמו שצריך, והם עדיין בשיטה של ערוץ פר סרט, אז יש מבחר קטן וצריך לתפוס את הסרט בדיוק כשהוא מתחיל.

meedas

New member
אני קוראת את הספר כרגע

אכן משעשע (אם כי קצת פחות ממה שציפיתי)
כרגע בערך באמצע

דובי1401

New member
"לבדה במירוץ" - סינתיה פרימן

ספר שקראתי עוד כשהייתי ילדה... לאחר מכן כשגדלתי יותר ואז בפעם השלישית כשהייתי כבר נערה בוגרת..
ואני מתכוונת לקרוא אותו עכשיו כשאני אישה נשואה :)
מאוד מרגש ,מעניין ויפה ,בכל פעם שקראתי אותו מחדש הבנתי דברים חדשים כי התבגרתי והסתכלתי על דברים מנקודת מבט שונה.
מאוד מומלץ, מראה לנו דרכים להסתכל על החיים שהם לא קלים רוב הזמן....
&nbsp
תהנו :)
&nbsp

Fufu The Girl

New member

קיבלתי קופון ע"ס 100 ש"ח למימוש בסטימצקי עד לסוף השנה..
נורא חשקה נפשי בספר "50 גוונים של אפור", האם מומלץ לרכוש אותו באמצעות הקופון?

haych

New member
בדיליי עצבני

אולי כבר קנית...
אני קניתי 2 מתוך 3 מהספרים (מהסיבה הפשוטה שאת הראשון כבר היה לי בבית. כי אבא שלי קיבל מתנה. ליום הולדת 60. מאמא של א'.... מאמא של א'!!!!!! עברו שנתיים ועוד לא התאוששתי מהבחירה המוזרה...).
אני מאוד מאוד נהניתי. הספרים קולחים וכייפים מה שעוזר להתעלם מזה שהתוכן פשוט מגוחך. כ"כ נהניתי שהייתי נשארת ערה עד 2 בלילה כי לא יכולתי להניח אותם, ושברגע שסיימתי כל ספר - התחלתי אותו מחדש... הראשון, כמו בד"כ, הוא המוצלח ביותר.
אבל-
יש הרבה אנשים שלא אוהבים אותו, כי הוא באמת די מגוחך.
ובגלל שיש אותו לכ"כ הרבה אנשים, הייתי מציעה שקודם תנסי להשאיל אותו ממישהו, וככה גם תקראי אותו וגם תרוויחי ספר נוסף!

למעלה