רעיונות לסופ"ש

spaysi8

New member
רעיונות לסופ"ש

יאללה אנשים, אל תהיו יבשים,

תנו רעיונות לסופ"ש כדי שלכולנו יהיה יותר מעניין ואולי אפילו נתראה באותם המקומות

אז..

מסיבות, פסטיבלים, פאבים מגניבים, ליינים מיוחדים, סרט טוב ועוד..

בהצלחה!

Purple Mushroom

New member
ניסיון לניסיון לרעיין וכמעט תכס"ש :

אוף. השבוע שלי היה יחסית מעניין. אבל פספסתי את דוקאביב בנמל תל אביב שתיאורטית רציתי להגיע, ועוד שנה פספסתי. (כמו ב2010, לפני נופש טבריה 2010 של אנוש, שגרתי בגבעתיים )

היום הייתי אמור לצאת עם שותף שלי לפאב חדש בצומת של פרישמן ודיזינגוף, אבל שותף שלי שוב היה טעבן. (לא יודע איך מאייתים את זה), ובסוף חזרתי הביתה יחסית מוקדם מחבר, וראיתי את החצי השני של הסרט :" מלחמת הכוכבים 2, מלחמת המשובטים" עד אחרי חצות. (השתחררתי מהכלא בסלון בערך ב2, ועכשיו כותב כאן).

אז סרטים טובים תמיד יש ביס, ובטח גם בהוט. כאמור, מלחמת המשובטים.

והיה לי ממש כיף במדע על הבר, במנדלימוס. מנדלימוס, זה פאב ממש נחשב בתל אביב, ויש בו אווירה טובה.

חוץ מזה, התכס"ש שלי: אחרי הפורום, כנראה אחרי 3, כי עכשיו 3. ללכת לישון.
לקום ב 15:00- סדר יום, לעשות כמה טלפונים, וללכת ברגל ברשות, לבית של א', ג', מכר כלשהו, וחבר של חבר שלי א', לשכונת התקווה ברגל, ולהיות אצלו כ-3 שעות. לחזור הביתה , ולהיות בטלויזיה ובמחשב בסלון עם שותף שלי ח',
ואחרי זה להיות במחשב כ-3 שעות עד 6 בבוקר,
וללכת לישון, לקום לפני מוצ"ש. קצת במחשב . וליסוע לרמת אביב ג'.
אולי נתראה בקו 171 :0)
בהצלחה, תודה ולהתראות במפגש הפורום הבא, אולי ב 5.11.2014. :D
א.א
=]

EdisonGirl

New member
צפיתי באיירון מן 3 ב- 4DX -

אני חושבת שיש עוד מה לפתח בטכנולוגיה הזו, מבחינת בחוויה ומבחינת החישה, אבל שווה לחוות לפחות פעם אחת, אז אם אתם מחפשים מה לעשות, ממליצה.

ebi83

New member
איפה מקרינים את זה ככה?

כי יש תכנון ללכת לסרט הזה

דינדש

New member
זה אחד המגניבים!

נכון שיש מה לפתח, אבל אני ואחותי עדיין ממש התלהבנו כמו ילדות קטנות XDD

דינדש

New member
זה סרט תלת מימד,

שמוסיפים לו כסאות זזים ואפקטים כמו רוח, ריחות למיניהם ושאר ירקות

EdisonGirl

New member
הבעיה היא שלא הרחתי שום דבר..

אני צריכה רוח תוך כדי בשביל להצליח להריח. אחרת את יכולה לשבת לידי ולאכול גולש, ואני לא אריח כלום.

Purple Mushroom

New member
השנה גוגל השיקו פיצ'ר ריחות מיוחד

לא שמתי לב לתאריך. אבל חשבתי עלייך. אחרי זה במפגש המשפחתי באפריל, דיברתי על זה עם אח שלי, והוא אמר שזאת היתה מתחית אחד באפריל של גוגל. לא שמתי לב לתאריך. כנראה שזאת היתה באמת מתחית ריח. חבל

EdisonGirl

New member
באמת חבל.. לרגע קיוויתי..

אבל אתה יודע, כמו שאדיסון כבד השמיעה אחראי ליסודות המוזיקה שאנחנו שומעים היום (ממציא הפטיפון בעצם... ההקלטה הראשונה בעולם), אולי אני, שחצי תתרנית, אדאג לנו בענייני הריח

Purple Mushroom

New member
אז תוסיפי אותי

גם אני כמעט תתרן. אפשר לדבר על זה במפגש הפורום הבא, אולי אחרי הלימודים, בקצב הזה, זה יקרה אולי שנעבור לשלושים פלוס.
.

mad alot

New member
אדיסון לא המציא את הפטיפון

וגם לא את מכשיר ההקלטה הראשון.

ביננו, הוא היה יותר יזם מאשר ממציא, הוא סתם תמיד לקח את הקרדיט לעצמו.

למעלה