סופשבוע ראשון לחודש אוגוסט

סופשבוע ראשון לחודש אוגוסט

איך היה השבוע שלכם

מה התוכניות לסופ"ש

ולשאלה השבועית
:
מה השתנה מבחינת הרגלי הניקיון וסדר אצלכם במקום מגוריכם לעומת בארץ

האם מנקים בצורה שונה
האם יש לכם מנקה ובארץ לא היה , או דווקא להיפך

carlimi

New member
מנקה לבד

קודם כל לא שופכים מים ........... רוב הבית פרקט ושטיח, ולדעתי הרבה יותר קל ומהיר לנקות - שואב וזהו

יש הרבה פחות אבק ...
מאוד מקפידים על חליצת נעליים, שלנו ושל אורחים - מאוד מקובל ולא צריך לבקש.

forglemmigej

New member
שבוע גשום

כמו השבוע לפניו וזה שלפניו , אבל מחר אני מגיעה לארץ השמש הנצחית .כיף.
ניקיון רק עם שואב או רומבה הכל שטיחים אין כמעט אבק, חולצים נעליים בכניסה כדי לא להכניס את הג'יפה פנימה , כל מי שביקר אותי מהארץ אימץ את הרעיון , יש מעמד לנעליים בכניסה . אין לי מנקים או מנקות ,האמת זה כמעט ולא נפוץ פה רוב האנשים מנקים לבד הבתים פה מאד מסודרים גם אלו עם ילדים ,הסבה היא שכעושים משהו , בישול, תיקון או כל דבר אחר מיד מחזירים למקום ולא מחכים למחר ככה לא מצטברים דברים , ילדים שמים את הילקוטים רק בחדר שלהם וגם בגדים וצעצועים כשגומרים לשחק ישר מחזירים למקום.

תבלי בארץ.

אני חייבת להגיד שאחרי יומיים החום בישראל כבר יוצא לי מכל החורים
אני חושבת ברצינות להגיע לארץ בחופשת האביב בשנה הבאה. כנראה התרגלתי לאויר הנקי וקריר שכייף לנשום, אבל קשה להעריך בקור של צפון אירופה. אבל אחרי יומיים בארץ הוא מאוד מאוד מוערך.

סיפור מסע

אתמול אבא שלי ודודתי חזרו לארץ, ואני מתפנה יותר לפורום. סליחה שלא הייתי פה מספיק בזמן האחרון, וסליחה שלא הוצאתי את "מה בפינה" ביום רביעי.

אז כמו שסיפרתי לכם כבר, ביום שישי לפני שבועיים היינו אמורים לטוס מישראל לסקוטלנד, כשאיתי ועם בוני גם אבא שלי ודודתי, שניהם כבר בני +80.
אחרי הצ'ק אין התישבנו לשתות קפה ולאכול משהוא, כי אבא שלי חולה סכרת וצריך להזריק אינסולין 3 פעמים ביום אחרי האוכל, ואז הוא גילה שאין לו מחטים למזרק. הלכתי לחפש מחטים בטרמינל בנתב"ג ללא הצלחה. במודיעין קיבלו שלילי מהמרכז הרפואי בשדה וגם להגיע למזווה שלו באותו רגע לא ניתן, רק כאשר המזוודות יגיעו למטוס יהיה ניתן להביא לו אותה. שנחכה ליד השער ואנשי הביטחון יטפלו בזה. הטיפול היה יעיל מאוד, אבל מה? המחטים לא היו במזוודה
מנהלת הטיסה בדקה עם המרכז הרפואי שלא אישר לאבא שלי לעלות על הטיסה, ואנחנו חזרנו הביתה, אחרי שחיכינו למזוודות שעה וחצי ואחרי שכירטסו אותנו שוב ליום ראשון – טיסה עם אל על ללונדון ושאר הטיסות (עוד 2 במספר) עם בריטיש אייר וויס. אחי אסף אותנו לביתו לברנ"צ, ולקח אותנו הביתה לבלות בארץ עוד סופ"ש.
ביום ראשון הגענו לשדה התעופה 3 שעות לפני הטיסה. שלא יהיו בעיות. בגלל שאבא שלי נעזר במקל הליכה, הפנו אותנו לדלפק של VIP ואנחנו חשבנו שהכל ירוץ חלק – VIP!!! אז זהו, שלא!!! בצ'ק אין הדיילת אמרה שיש לנו קונקשיין של שעתיים בלבד בהיתרו וזה לא מספיק לעבור מטרמינל 4 לטרמינל 5, והיא לא יכולה לעלות אותנו על הטיסה. רצתי לדלפק הכרטוס של בריטיש, ולמזלי היתה שם מישהי מקסימה שאמרה שהיא לא היתה אמורה להיות שם בכלל. אחרי חצי שעה של חיפוש אופציות כאלה ואחרות, כשהיא אובדת עצות, היא אומרתי לי: "תעזרי לי, את מקומית, איזה עוד אופציות יש לנו?" אמרתי שאני לא רוצה להיות חוצפנית, אבל אם הם יממנו לנו לינה באמצע הדרך, אני מוכנה לישון באמצע הדרך. היא ביקשה אישור וקיבלה!!!
אני עם ילדה ושני בני 80 פלוס, יוצאים ללונדון על הלא נודע, כי את הוואוצ'ר לינה אני יקבל בהיתרו, בשירות לקוחות של בריטיש. "הכל במחשב, את לא צריכה לדאוג."

הגענו להיתרו ואין ליוו לאבא שלי ולדודה. הם לא ברשימה!!! האמת שלא היה לי מאוד אכפת, רק היה חסר לי להפרד מהם, רציתי להשאר יחד, אבל ביקשתי עזרה, ונאמר לי שבגלל שלי יש דרכון בריטי, אנחנו יכולים כולנו לעמוד בתור של דרכונים בריטים. עמדנו שם כחצי שעה, אספנו מזוודות בטרמינל 4 ואנחנו בדרכנו לטרמינל 5 בשתי רכבות שאטל.
בטרמינל 5 מצאתי את שירות לקוחות ומשם הכל הלך חלק, מי שממיין את האנשים בתור אמר שהם יכולים לשבת ואני יסדיר את הכל, מה שמאוד עזר, כי לבני 80+ לא קל לעמוד 20 דקות בתור, וזאת אחרי כל מה שעברנו באותו יום. הדיילת היתה מקסימה ואמרה לי שמעכשיו הכל יזרום חלק. נתנה לי וואוצ'רים למלון ראנסאס בהיתרו כולל ארוחת ערב ובוקר וכרטיסי נסיעה באוטובוס לשם. היא גם הקדימה לנו את הטיסה לאברדין, שלא יהיו בעיות, כי הטיסה המקורית היתה עם קונקשיין של שעה אחת, וכבר נתנה לי כרטיסי עליה למטוס לטיסות למחרת. המלון היה אחלה, ולמחרת הכל זרם והגענו הביתה בשעה 20:00.
באורקני, מזג האויר לא היה משהוא, אבל הם מאוד נהנו פה. לאבא שלי זאת כבר נסיעה שלישית, אבל לדודה זאת פעם ראשונה, והיא התלהבה מהכל. היה תענוג לארח אותה. היא עזרה לי עם האוכל, ומאוד נהנתי לבשל איתה, היא שתפה כלים והיתה אלופה. ממש תענוג. אבא שלי תפס איזה התקררות ובאיזה שלב והלכתי איתו למיון כי הוא השתעל נורא. הוא קיבל אנטיביוטיקה והרגיש הרבה יותר טוב תוך כמה ימים.

היום ניקיתי את הבית וארגנתי, חזרנו לשיגרת חיינו השקטה ונעימה. חוזרת להיות אתכם יותר, אחרי חופשה של 3 שבועות בישראל ועוד שבועיים של אורחים אצלי בבית

forglemmigej

New member
נשמע כמו סיפור בלהות אבל העיקר שמרתם על מצב רוח טוב

אני עומדת לצאת לדרך עוד מעט ,לוקחת רכבת לשדה תעופה , הבעיה שעושים תיקונים בפסים ואני צריכה להחליף שלוש רכבות באסה לגמרי מזל שהטיסה היא ישירה ומחר בשעה 14 אהיה בארץ נהדרת

וואו חתיכת סיפור, כל הכבוד שלמרות הכל נהניתם

והסתכלתם על הכל בצורה חיובית ככל שניתן
. רק מראה איזה אדם מיוחד את!

אצלי- שבוע די חביב ושקט

חיכיתי מאוד למשהו שקרה והאמת בצורה לא צפויה, וזו הייתה הפתעה נעימה סופסוף אחרי תקופה לא קלה.
השבוע היה לי רק בייביסיטר ביום אחד כך שהייתי די פנויה, התקדמתי בהכנת דברים לגן והאמת שדי מילאתי את השבוע בסידורים.
&nbsp
היום טיילנו לכיוון של זוג חברים שגרים מחוץ למנהטן, אכלנו שם בראנץ' ואז מצאתי שם חנות של dollar tree וכמובן שמצאתי מה לקנות שם. כבר הספקתי להכין מאחד הדברים משחק בנושא איברי הגוף.
&nbsp
תכף אעלה פוסט בעניין בפורום "יוצרים עם ילדים"- מוזמנים לבקר

&nbsp
מחר עדיין לא יודעת מה נעשה, אבל נראה לי ברגוע...
אני סובלת מכאבי בטן די קשים כרגע אז נראה לי עדיף באיזי. נראה...

ב-24 באוגוסט

אלה ימי הרצאות והשתלמויות ואז מתחילים להכין את הכיתות. מתחילים עם הילדים ב-9 בספטמבר, לפי מה שהבנתי.

היה שבוע מעולה מעולה

היה פה מכרים מהארץ,
הם לא התארחו אצלנו אבל בילינו מלא ביחד והיה פשוט תענוג!
&nbsp
סופש היה בנחת. היום היינו בבריכה והיה כייף.
השבוע חוזרים לשיגרה.
אני מתחילה ללמוד ביום שלישי והבנות ביום חמישי.
מקווה שיהיה ברוגע ובקלות.
&nbsp
לגבי הרגלי נקיון-
בארץ היתה לי מנקה פעמים בשבוע.
אבל זה היה כי עבדתי כמו משוגעת ולא היה לי חיים ובטח שלא זמן לארגן את הבית.
פה דווקא הולך בקלות,
אני בטוחה שזה קשור לזה שבגלל שעברנו בלי כלום וקנינו כאן רק מה שהיינו צריכים,
אז אין הרבה ציוד ובלגן שצוברים עם השנים.
בפועל,
כל ערב אנחנו מרימים כיסאות ומפעילים את הרומבה ובזה נגמר הסיפור.
במטבח אני מעבירה סמרטוט לפי הצורך.
&nbsp
מה שכן, את החדר של הבנות פעם בשבוע אנחנו מסדרים יסודי. זה החדר היחיד שבאמת מתבלגן...

למעלה