אזזזזזז... מה אתם שומעים כרגע?

ערן1987

New member
מה זה כל הביטים המיותרים האלה?

השפעה חזקה מדי של.. לא יודע מה זה, אבל זה מאעפן, זה מה שזה.

ערן1987

New member
Of Monsters and Men - Empire

אני חושב לעזוב את תפקיד מנהל הפורום, אבל פור ריל. לא יודע, מרגיש תחושת מיצוי, מה גם שבמיוחד בתקופה האחרונה, עם השינוי הפיזי המכוער של האתר וגם העובדה שהתחלתי עבודה חדשה שבגללה אני בקושי במחשב, אני מרגיש שזה מאוד מתבקש.
&nbsp
אבל חבל לי על הפורום כי אני יודע שהוא ימות, נקודה. מה אתם אומרים?

DAN1EL

New member
לא יודע מה להגיד.

אני מבין אותך, מצד אחד, ואני מעריך מאוד את מה שעשית עד כה.
אני יודע שאני לא הייתי לוקח את זה על עצמי (סירבתי לתפוז כמה פעמים לנהל את הפורום הזה וכל מיני פורומים אחרים שהם הציעו לי), ואני גם חושב שהפורום נמצא כבר תקופה ארוכה במצב של גסיסה מבאסת.
&nbsp
מצד שני - זה באמת יהיה חבל. היה לנו פה פעם משהו יפה, ועכשיו הוא מת (*דרמטי*).
אז כן, אני לא יודע מה להגיד.

ערן1987

New member
צודק, גסיסה מבאסת

אני לא מצפה שהפורום יחזור למה שהוא היה לפני עשור, לרמה שכל שתי שניות השרשור שהיה בראש העמוד עבר כבר לעמוד השני (אלה היו הימים!), אבל שיהיה בו משהו מינימלי.. לא יודע, ניסיתי כבר מלא ואני רואה שכולם מתפזרים בחיים וזה בסדר, זה מובן לי. הרבה פה לומדים, נמצאים בצבא, מה לא. זה קשה גם "לתפעל" את התחביב הזה שנקרא פורום MTV.

A Lizard State

New member
מאוד יהיה חבל לי.

קודם כל, כי אתה עושה את התפקיד הזה באמת על הצד הטוב ביותר.
וגם הפורום הוא כבר הרגל של יום יום, בין האתרים הראשונים שאני פותח זה הפורום.
אבל זו החלטה שלך בסופו של דבר.

ערן1987

New member
גם אצלי זה ככה! חח

אבל בזמן האחרון אני גם נמצא פחות במחשב, וכשאני עליו אני פחות נכנס לתפוז כי הפורומים מתים. זה מבאס ממש. אני כל פעם מנסה לפרסם עוד קליפ פה, עוד משהו שם, ואין ממש היענות אז זה מבאס גם להשקיע ולא לקבל תמורה (ואני יודע שאף אחד לא חייב לי כלום, כן?)

Music Man XD

New member
אני מקווה מאוד שלא!

בשנה האחרונה אני כאן הרבה פחות מאשר בעבר, אבל זה נטו כי אני בצבא. אני אשתדל להיכנס יותר (טלפון וכאלה, אם כי האפליקציה מזעזעת!), ואשמח מאוד אם המקום הזה יישאר. אתה מהמנהלים הכי טובים ועקביים שראיתי בתפוז! אתה לגמרי צודק, אנחנו בתקופה לא משהו, והעיצוב הזה מזעזע, אבל יש כאן בסיס של משהו ממש מוצלח וממש אשמח אם זה ימשיך :)
&nbsp
אגב איזו עבודה??

למעלה