מוסיקה חדשה
C cheburasha New member 20/5/16 #2 כבר ראיתם את הקליפ החדש של OneRepublic ? שווה לצפות... OneRepublic - Wherever I Go
M maayanro123 New member 25/5/16 #1 אם כבר אומנים לא קוריאנים שמצלמים קליפים בקוריאה.. החברה האלה הגדילו לעשות וגם ביקשו מראפר קוריאני להשתתף בשיר שלהם זאת להקה שהחברים בה הם משבדיה ודנמרק ואם אני לא טועה הם גם התחרו בקדם אירוויזיון הדני עם השיר הזה. הגרסה המקורית של השיר היא בלי הראפ, אבל אני חושבת שזה שדרוג נחמד (למרות שאני משוחדת ).
אם כבר אומנים לא קוריאנים שמצלמים קליפים בקוריאה.. החברה האלה הגדילו לעשות וגם ביקשו מראפר קוריאני להשתתף בשיר שלהם זאת להקה שהחברים בה הם משבדיה ודנמרק ואם אני לא טועה הם גם התחרו בקדם אירוויזיון הדני עם השיר הזה. הגרסה המקורית של השיר היא בלי הראפ, אבל אני חושבת שזה שדרוג נחמד (למרות שאני משוחדת ).
C cheburasha New member 24/5/16 #3 Ailee & Ice Cream Lady - Heaven אף אחד לא בפורום לאחרונה   אבל אוסיף בכל זאת עוד וידאו, אולי זה יעורר תגובה. לא מכירה את התוכנית ובקושי מכירה את אחת הזמרות אבל אהבתי את הביצוע המשותף. מקווה שגם אתם
Ailee & Ice Cream Lady - Heaven אף אחד לא בפורום לאחרונה   אבל אוסיף בכל זאת עוד וידאו, אולי זה יעורר תגובה. לא מכירה את התוכנית ובקושי מכירה את אחת הזמרות אבל אהבתי את הביצוע המשותף. מקווה שגם אתם
M maayanro123 New member 25/5/16 #1 לא כזה חדש, אבל מאותה תוכנית אם כבר העלית משהו מהתוכנית הזאת, הייתי חייבת להוסיף גם את זה, למרות שזה מלפני חודש בערך.. התוכנית הזאת נותנת למעריצים לבצע שיר עם הזמר האהוב עליהם, אז לא פלא שאת לא מכירה את הבחורה השנייה הנה מידע מויקיפדיה על התוכנית - https://en.wikipedia.org/wiki/Fantastic_Duo
לא כזה חדש, אבל מאותה תוכנית אם כבר העלית משהו מהתוכנית הזאת, הייתי חייבת להוסיף גם את זה, למרות שזה מלפני חודש בערך.. התוכנית הזאת נותנת למעריצים לבצע שיר עם הזמר האהוב עליהם, אז לא פלא שאת לא מכירה את הבחורה השנייה הנה מידע מויקיפדיה על התוכנית - https://en.wikipedia.org/wiki/Fantastic_Duo
C cheburasha New member 25/5/16 #4 תודה על ההסבר על התוכנית! לדעתי רעיון מדליק לחלוטין ויוצא להם מדהים!
M maayanro123 New member 12/7/16 #1 ואני חשבתי שהסטייליסטית של ביסט שנאה רק את היונסונג מסתבר שהיא שונאת כל ביסט מה זה הבגדים האלה?! (בעיקר ב Ribbon).
ואני חשבתי שהסטייליסטית של ביסט שנאה רק את היונסונג מסתבר שהיא שונאת כל ביסט מה זה הבגדים האלה?! (בעיקר ב Ribbon).
L Larc En Ciel New member 12/7/16 #9 חח האמת שהפעם זה ממש לא הפריע לי בשתי הקליפים יש תחושה של וינטג', במיוחד ב- Ribbon שבו זה גם מתקשר לפירוש של הקליפ עצמו. אבל כן אני מבינה מה את אומרת, אם המילים היו אחרות וגם הקליפ היה שונה הייתי אומרת לעצמי "מה לעזאזל נסגר איתה?".
חח האמת שהפעם זה ממש לא הפריע לי בשתי הקליפים יש תחושה של וינטג', במיוחד ב- Ribbon שבו זה גם מתקשר לפירוש של הקליפ עצמו. אבל כן אני מבינה מה את אומרת, אם המילים היו אחרות וגם הקליפ היה שונה הייתי אומרת לעצמי "מה לעזאזל נסגר איתה?".
M maayanro123 New member 12/7/16 #1 האמת היא שאני מעדיפה את השיר דיבוט שלהם.. אבל אני שמחה שהולך להם טוב. נראה שהם בדרך הנכונה
L Larc En Ciel New member 12/7/16 #10 אני גם שמחה לראות שהם בדרך הנכונה יש להם המון פוטנציאל, ואני מקווה לשמוע עוד מהם בקרוב נראה שגם החברה שלהם הבינה שצריך להכות בברזל כל עוד הוא חם, אחרי הכל הדיביוט שלהם היה לפני משהו כמו 3-4 חודשים
אני גם שמחה לראות שהם בדרך הנכונה יש להם המון פוטנציאל, ואני מקווה לשמוע עוד מהם בקרוב נראה שגם החברה שלהם הבינה שצריך להכות בברזל כל עוד הוא חם, אחרי הכל הדיביוט שלהם היה לפני משהו כמו 3-4 חודשים