דודי בן אדרת
New member
נתחיל בשאלה שהפתיעה אותי כי לא חשבתי שיש מישהו שלא יודע ומסתבר שטעיתי
נשאלתי בפרטי ע"י x (רואה, זכרתי לא לחשוף אותך כפי שהבטחתי!), כייף לראות את התמונות שאתם מעלים אבל בגלל גודל התמונה קצת קשה לי לפעמים לראות את כל הפרטים,
האם יש דרך לצפות בהן בדרך אחרת מעבר להופעתן בגוף ההודעה ויותר בגדול?
לx כבר נתתי תשובה אבל הבנתי שאולי יש ביניכם מישהו נוסף שלא יודע...
לחיצה על התמונה המופיעה בצד ההודעה, תפתח לכם אותה יותר בחלון נפרד באמצע המסך, כך תוכלו לראות אותה בגדול וברור יותר!
רוצים לראות את התמונה בדף נפרד?! אין בעיה, בכל פעם שתפתחו תמונה תופיע לכם בראשה האפשרות לעשות זאת.
איך יוצרים חתימה שתופיע באופן קבוע בכל פעם שתעלו הודעה בפורום זה ובכל פורום שקיים ב
נכנסים לעולם המשתמש האישי שלנו.
למי שלא יודע איך עושים זאת, ניתן ללחוץ על השם שלכם המופיע לצד כותרת ההודעה, יפתח לכם חלון ואתם בוחרים ב: לעולם המשתמש,
שם, בשורת התפריטים המופיעה בכחול בראש העמוד שלכם בוחרים ב: ניהול,
לחיצה על ניהול תביא אתכם ל: רשימת קיצורי דרך ואנחנו צריכים לבחור בה את: עדכון פרטים אישיים.
הגעתם הנדרש לכם ושם בצד שמאל של הדף תופיע החתימה הקודמת שלכם, למי שיש, מחקו אותה והכינו לעצמכם חתימה חדשה.
*למי שעדיין לא היה - ימלא את החלון הריק.
**לא לשכוח ללחוץ בסיום על כפתור: שמירה
מתחת לחלון ההודעה מופיעה האופציה לבחירת הסמיילים ומתחתיה תפריט בן 4 שורות,
פותחים את הוספת קובץ ובחלון שנפתח בוחרים את: בחר קובץ ומשם מעלים את התמונה\ות ששמורות על המחשב שלכם בתיקיות\התמונות\המסמכים שלי
*באותה דרך מוסיפים מלבד תמונות גם קובץ וורד וסוגי קבצים אחרים.
כשהקובץ עלה שולחים אותו בכפתור: שלח קובץ
**ניתן לתת שם או כותרת שיופיעו בראש התמונה כשתפתח - לא חובה!!!
***שימו לב שאחרי שליחת הקובץ\התמונה תופיע מתחת לשורת הכותרת הודעה באדום: הקובץ נשלח בהצלחה - אם זה מה שיופיע,פשוט שולחים
נתקלתם בבעיה כזו? בקישור המצורף תוכלו להקטין תמונה און ליין בשניות, בקלות ובחינם
זה כמובן מוביל אותנו להוספת קישורים
באותו טור של הוספת קובץ תמצאו את: קישורים בתוכן ההודעה,
לאחר שהעתקם את כתובת האתר\העמוד שאתם רוצים לשתף אותנו בו, מוחקים את ה: \\:http
ע"י לחיצה על הצד הימני של העכבר מוסיפים את הכתובת,
במחרוזת מתוכן ההודעה תוסיפו מילה\מילים\שם האתר\הקטע\ההצגה שמופיעה גם בתוכן ההודעה שלכם
וזהו - יש לכם קישור!
רוצים לבדוק שהתמונה שבחרתם היא התמונה הנכונה?
לבדוק שהקישור עובד?
תוכלו לעשות זאת בכפתור ה: התצוגה מקדימה (מופיעה ליד שלח\י) ותוכלו לצפות בהודעה שלכם לפני השליחה.
ולסיום, אחרונה אך בהחלט חביבה, שאלתה של חברתנו היקרה יהב - יהבוליק: איך יוצרים זמן?
העלית את השאלה בפורום הלא נכון...אני מניח שתוכלי למצוא תשובה בפורום מדע בדיוני
בחיי שיש פורום כזה!!!