חדשות עולם הלקים

danra

New member
אני ממש מחכה שיעלו עוד סווטצ'ים

לא מבינה בינתיים מה הרעש סביב הקולקציה.
מקווה להיות מופתעת.

Bonushkie

New member
בארץ או בחו"ל?

בארץ נדמה לי שהמחיר הממוצע הוא 65 ש"ח, זה המחיר באפריל ובחלק מהסניפים בנייל סטודיו, אבל בנייל סטודיו המחיר משתנה בין הסניפים אז ראיתי את זה פעם גם ב50(למרות שמזמן לא הייתי באף אחד מהסניפים והמחיר נוטה להשתנות אז לא יודעת איך זה עכשיו).

בחו"ל המחיר הוא בד"כ 8-9$ לבקבוק, אבל אפשר למצוא אותם לפעמים בפחות. קולקציות חדשות בד"כ יהיו במחיר הזה, במיוחד אלה עם טקסטורה או משהו מיוחד, אבל בעבר מצאתי באמזון/איביי וכו' לקים מקולקציות קודמות ביותר זול, אפילו 6$ ופחות. הבעיה היא המשלוח לארץ, אבל אם מזמינים לארה"ב אפשר למצוא במחירים מצחיקים יחסית למה שמבקשים בארץ. למרות שגם עם משלוח(חוץ מביוטיזון באיביי לא זוכרת איזה אתרים) עדיף להזמין בחו"ל כי בד"כ אפילו כולל משלוח המחיר ללק יוצא פחות מבארץ וגם סביר להניח שהמבחר יותר גדול.

תודהההההההה...התכוונתי לחו"ל

נוסעת אוטוטו לארה"ב ורוצה לקנות שם...שאלתי בשביל לדעת האם שווה שם או כאן.
יש עוד משהו לדעתך שמומלץ להביא משם כי כאן יקר יותר או אין או כל דבר?
אני מתחילה ממש ועדיין אין לי יותר מידי מושג בעניינים.

איזה כיף, תהני :)

תכלס אם הייתי נוסעת הייתי מחפשת קודם כל לקים של זויה (Zoya) יש המון סוגים - חול, מאט, מנצנצים וקרמיים - ובאמת שיש להם לקים הורסים בעיני.
בלתי אפשרי להשיג בארץ וגם דרך האינטרנט זה יוצא יקר למדי... לעומת אסי, צ'יינה גלייז ושות' שניתן למצוא במחירים יחסית סבירים ובתכיפות גבוהה בכל אתר בערך.
לכן הייתי מכוונת ללקים המיוחדים יותר... בטוחה שעוד מומחיות כאן ישמחו להמליץ לך.

נסיעה טובה!

למעלה