מה קראנו וצפינו השבוע?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
The expanse חודשה לעונה שנייה!

איזה כיף. אני אחרי ארבעה פרקים ולגמרי מכור.
אקרא את הספר השני אחרי שאצפה בכל העונה הראשונה. לא הייתי ממעריצי הספר הראשון, אבל שמעתי שהשני מוצלח יותר.

is00

New member
"בטרם עלותם לגרדום" של ג'ו אברוקרומבי

השני בטרילוגיית "החוק הראשון". אני די בהתחלה.
השבוע גם סיימתי את הספר "גאות הדם" של מלווין ברג'ס שהיה סביר, אבל לא יותר מזה. אולי אם הדמויות היו קצת יותר מוצלחות או ההיגיון הפנימי שם היה קצת יותר מוצלח. אגב אין ספר המשך לספר הזה, נכון?
&nbsp
אתמול גם ראיתי את "הנוקמים: עידן אולטרון" וממש לא התלהבתי ממנו. בכנות הוא היה קצת משעמם והרגשתי שהשתמשו שם יותר מדי באפקטים מיוחדים ובצורה ממש מורגשת.

Y. Welis

New member
'שאנארה' - פרקים 1+2. לא רע בכלל. הזכיר לי את ג'ורדן...

ובאמת הקירבה בין הסדרות גדולה. רק אולי עיבוד לדונאלדסון (קובנאנט) יהיה שונה. הבעיה שנוצר סטנדרט חדש.
&nbsp
כי למשל ב'לג'נד אוף דה סיקר' (מלפני 7-5 שנים) הגיל של הראשיים היה גם סביב ה-25, אבל הם לא התנהגו כמו צעירים - ניסו להראות מבוגרים; ואילו היום ב'שאנארה' (דרמה ראשונה בז'אנר בהפקת MTV), הם בגיל דומה, אבל יותר טינאייג'רים באופי, כנראה כדי לשמור על קירבה לרוח של 'משחקי הרעב', 'דימדומים' ושות'.
&nbsp
לא קראתי את הספרים, אבל נראה שברוקס השפיע יותר על ממשיכיו האמריקאים מטולקין. עירבב את הגזעים (האלפים אצלו נחותים מבני אדם) ויצר שילוב שונה.

Y. Welis

New member
+ עוד שבועיים בדיוק לאקס פיילז. זה יהיה משהו

2 פרקים ראשונים ברצף. כריס קארט' הביא 2 מהכותבים הטובים (האחים מורגן). + ה-Lone Gunman יחזרו.

Y. Welis

New member
עוד מסקרן - 'פרנקנשטיין' של ברנרד רוז

פעם במאי אימה מקורי, שנחלש מאז. למעשה כבר 20 שנה שלא עשה משהו טוב... אבל אולי. http://www.imdb.com/title/tt4086032
&nbsp
כמו תמיד בהוליווד, יש 2 סרטים באותו נושא כמעט באותה שנה. הקודם היה I, Frankenstein , הלא-רע יחסית הבעיה שכמו 'דראקולה' החדש, גם הוא שם את הסיפור בקונטקסט של מאבק מתמשך בין כוחות אפיים, שמשום מה לא מסייע לקדם את הסיפור... עדיין לא מגרד את הגירסה של ג'קמן מ-02'.
&nbsp

Y. Welis

New member
+ רוי באטי (האנדרואיד-רפליקנט) הופעל השבוע

ל-4 שנים, כידוע.
סביר שנראה בזמן הזה (דצ' 19'?) את 'בלייד ראנר 2'. שמועה שסקוט לא יביים - יתרון.

minimalman

New member
בואי, ריקמן..אין ספק , שבוע לא קל

בשבילי, אפילו הייתי אומר ,לדור שלי/שלנו , ריקמן יזכר קודם כל כהאנס, שוט דה גלאסס, גרובר מ"מת לחיות".
ציטטה אהובה:
Hans :" This time John Wayne does not walk off into the sunset with Grace Kelly. "
McClane:" That was Gary Cooper, asshole. "

RIP

Serf SaN

New member
שאנארה ממש מזכיר לי את לג'נד אוף דה סיקר!

אפילו בעריכה המהירה והילדותית.
עדיין מחבב את זה ואמשיך לראות..

Y. Welis

New member
הדמיון קיים גם ברקע (ספוילר קל)

שבשתי הסדרות מדובר על העולם בעתיד שבו הטכנולוגיה נכחדה, אבל יש שרידי מבנים פה ושם.
&nbsp
&nbsp

Y. Welis

New member
נסה. יש תחושה מעניינת. הבעיה היא הנוער...

ששונה למדי ממה שהיה לפני 6-7 שנים.

Y. Welis

New member
ועוד חדשה החודש - shadowhunters, לפי ספריה של קסנדרה קלייר

- שלפיהם נעשה סרט לפני שנתיים (כושל למדי). בכל זאת חזרו... עם קאסט אחר.
&nbsp
לא מלהיב מדי בינתיים, אבל נראה.

אסור ל

New member
החץ עונה 4

בינתיים זו העונה האהובה עליי. אני ממש אוהבת את מערכת היחסים של אוליבר ופליסיטי, היא מרגישה טבעית ומספקת הרבה רגעים מצחיקים. זה שובר את הפאתוס הקצת מוגזם שאפיין את הסדרה בעונות הקודמות, וזה מעולה.
הגעתי לפרק 8 שמצטלב עם הפלאש, אז עברתי לראות את הפלאש. אני רק בפיילוט, אבל היא נראית כייפית.

into the badlands מפתיעה לטובה

היו לי ציפיות מאוד נמוכות אבל נראה שעשו שם ב-showtime מאמץ ניכר לשמור על עלייה מורכבת ולא להיקלע לקלישאות. החיסרון הבולט של הסדרה זה שהעונה הראשונה נדחסה ל-6 פרקים בלבד ולכן הכל מאוד דחוס ומזורז, אבל אם אתם יכולים למחול על זה אז אפשר ליהנות, במיוחד מהקרבות המרהיבים.

למעלה