קולולו הספר באנגלית חזר אליי!
מסקנת הקוראת (שותפה לפסיכומטרי): "פיטה הזה ממש נקבה... אבל ק(א)טניס הזאת ממש מעצבנת גם. אוף זה מעצבן, אני במתח, אבל אני לא אקרא את השני עד המבחן..."
הפיתוי העיקרי היה לומר לה "ואז בסוף הכל היה גרוע."
טוב כן, אז לפרק P:
Step off before the minute is up, and land mines blow your legs off. - משום מה זכרתי שכולך מתפוצץ, ולא רק הרגליים. אולי זה מסביר למה אין אחוזי התאבדות כל כך גדולים, כי אני בטוחה שאם המוות היה ודאי, הרבה היו הולכים על הצעד הזה לפני שהם נכנסים למרחץ הדמים.
באמת קל מדי לדמיין את קרן השפע... למה היצור המתכתי הזה בסרט, למה? :-\ הוא היה כל כך מכוער.
At one point, I hear a noise and pull my knife, thinking I may have to defend myself, but I’ve only startled a rabbit. “Good to see you,” I whisper. If there’s one rabbit, there could be hundreds just waiting to be snared. - גם אני לא מבינה למה היא פשוט לא צדה אותה על המקום. אולי אין לך אוכל בתרמיל הגב? אולי תרעבי למשך ימים?!
Funny though, I don’t feel too bad. The days of gorging myself have paid off.
I’ve got staying power even though I’m short on sleep - זה לא הפוך? אם את אוכלת מלא את נעשית כבדה יותר וישנונית?
טוב, כנראה שזו רק אני... אחרי הפסיכומטרי דיאטה
Maybe it’s better, if he’s gone already. He had no confidence he could win. And I will not end up with the unpleasant task of killing him. Maybe it’s better if he’s out of this for good. - אני חושבת שבנקודה הזו בספר הראשון הפסקתי לתמוך בקטניס\פיטה, שהיו קצת היילייט עבורי מרגע הראיון. אני מופתעת שהאמרה הזו לא גרמה לי לשנוא את קטניס, זה נורא מגעיל מצידה. זה לא השלב שבו היא אמורה לחשוב שעדיף לה שהוא יחייה, ויהיה סיכוי שהוא ינצח ויביא אוכל לאמא שלה ולפרים, מאשר שהוא ימות?
אה כן, זאת קטניס, ומדובר בפיטה, הזה שהיא חייבת לו והיא לעולם לא תוכל להחזיר, אז עדיף שהוא ימות. המממ, מה עוד זה מזכיר לי...
I become aware of the dryness in my throat and mouth, the cracks in my lips. I've been moving all day long. It's been hot and I've sweat a lot. - נשמע כמו המצב של חלק נכבד מהמבחנים אחרי המבחן הפסיכומטרי
אני לא יכולה שלא להרשות לעצמי לשתות ולצאת לשירותים בזמן המבחן. אני מקווה שהמיקום שלי יהיה נוח וקרוב לשירותים במבחן עצמו, אחרת אני אשתגע
אה, כן, לא רלוונטי...
קטניס, לכי לעשות פיפי, זה חשוב!!1
קטניס כל הזמן מציינת כמה היא קטנה ונמוכה... ג'ניפר לא קטנה ונמוכה בכלל
אולי ליד ליאם כי הוא ענק, אבל ליד ג'וש...
כשמלהקים שחקנים הדמיון שלי לא מתקבע עליהם לגמרי, אבל הוא כן קצת משתבש. אם בעבר דמיינתי את קטניס יותר כהה וקטנה, היום אני סתם מדמיינת אותה יותר כהה
ופחות יפה
I’m actually viewing another screen, an enormous one that’s transported by of one of their disappearing hovercraft. - עוד דבר ששינו בסרט... לא שיש לי בעיה עם הזירה הממוחשבת המגניבה, אבל זה נראה לי הרבה יותר הגיוני
אולי כי אני מאותגרת טכנולוגית...
הסוף... נראה לי שגם אני פשוט העברתי לפרק הבא ולא התעמקתי בהמתנה על "הו, למה זה פיטה?!" למרות שאני די בטוחה שכבר אז הבנתי שמדובר במניפולציה שלו. אבל בכל זאת הרמתי גבה
ההתנהגות הזו זה לא בדיוק מה שאמרת שאתה לא רוצה שיעשו ממך? אני יודעת שאני מציינת את זה כאן הרבה, אבל זה השלב שבו הבנתי שפיטה פשוט יודע לדבר יפה ולהיראות טוב
אולי בגלל זה אחרי המסקנה הזו אף פעם לא הצלחתי להתאהב בו. אני לא אוהבת צביעות
טוב, עכשיו לחזור ללמוד