מועדון הקריאה: משחקי הרעב, פרק 14

N o R i K o

New member
מועדון הקריאה: משחקי הרעב, פרק 14

494 יום לצאת CF!!! אמג, זמן עובר מהר. אני זוכרת שיצאנו מהסרט והיה 600 יום D: איזה יופי!

מה בפרק? רו רומזת לקטניס, שנמצאת בעמדת סיכון מול הקרייריסטים, שמעליהם קן צרעות ציד - כאלו שעקיצתן מסוכנת, עלולה לגרום להזיות ואף למוות. קטניס בוחרת להמתין לשעות הבוקר כדי לתת לכוויות הטריות שלה לעבור, ורק אז לתקוף את הקרייריסטים. עם עלות השחר, כשהם עוד ישנים, קטניס מפילה את קן הצרעות על הקרייריסטים. המיועדת ממחוז 4 וגלימר, המיועדת ממחוז 1 שאוחזת בקשת ובאשפת החיצים, נפגעות, וקטניס מנצלת את ההזדמנות כדי לקחת מגלימר את החיצים, על אף שהיא מסתכנת בכמה עקיצות. שניה לפני שהיא מתעלפת, פיטה מבריח אותה מהקרייריסטים, וקטניס מבינה שהתנהגותו הייתה העמדת פנים ושהוא למעשה מציל את חייה.

ומה דעתכם?

סלחו לי על כך שהחום המיס לי את המוח ואני משאירה את סיכומיי להמשך השבוע. חם לי כל כך. |נמסה|

E l S i

New member
תגובה מיותרת

*אני עדיין עם בטהובן באוזניים, תודה נוי!*
*אוקיי, נגמר. חזרתי לאד :p*

"להקת הקרייריסטים" להקה. כמו חיות. {(למשל הAnimals, שהם להקה)}

"אני נאלצת לשבור באמצעות אבן כמה מאצבעותיה ,(או מה שהיה פעם אצבעות)

אוקיי זה היה פרק קצרצר ומעורפל שעשה לי ממש רע ואני לא רוצה לדבר על זה

Black Stain

New member
חוזרת לסכם

- אני לא יודעת מה אתכם אבל גם אם אלו היו צרעות רגילות זה היה מספיק מפחיד בשבילי.. נראה לי אם הייתי צריכה או להתקרב לדבר הזה או למות ברעב שם למעלה, קרוב לוודאי שהייתי מתה מרעב.

- הי היא ניסרה את הענף בזמן ההימנון בלילה?! הסרט רצח לי את כל רצף העלילה

-"השפעת המשחה קסומה כמעט, היא מעלימה את הכאב מיידית ומותירה תחושת קרירות נעימה." - לא תזיק לי משחה כזאת עכשיו.. נהרס לי המזגן בבית ובא לי לבכות..

- "נראה שגלימר יצאה מדעתה לחלוטין, היא צווחת ומנסה לשווא לחבוט בצרעות בקשת שבידה.היא צועקת לאחרים לעזררה אך איש אינו חוזר, כמובן." - זה ממש ממש עצוב..

- "לא ניתו לזהות את הנערה הזאת, שהיתה עוצרת נשימה ביופייה בשמלת הזהב שלבשה בראיונות" - כנ"ל.. מסכנה גלימר ;[ זה מזעזע

"כל גופו מנצנץ" (של פיטה)- אולי באמת משחקי הרעב הוא דמדומים 2 אחרי הכל

"ואז הנמלים מתחפרות לי בעיניים ואני מאבדת את ההכרה" - איוווו!!

אחד הפרקים האהובים עליי, מזעזע בדיוק ברמה הנכונה.. גם בקריאה ראשונה לא הפתיע אותי שפיטה בעצם הציל אותה..
זה גם אחד הקטעים האהובים עליי בסרט..
הצרעות ציד האלה זה כמו לקחת מנת סם ממש ממשששש רעה.. בטח בקפיטול יש אנשים שמוכרים את הארס של צרעות הצייד קצת מדולל.. בדוק

-

N o R i K o

New member
פיטה=אדוארד

האהבה ללא תנאים כבשה אותי, אבל הנצנצים?

OMGGGGG

וואו, בדוק יש אקסטות של צרעות ציד בקפיטול. בדוק. עזבו אתכם מורפליום, אני הייתי מתמכרת לזה. D:

למעלה