מועדון הקריאה: משחקי הרעב, פרק 16

N o R i K o

New member
מועדון הקריאה: משחקי הרעב, פרק 16

Better late than never! מקווה שלצמים ביניכם היה היום צום מועיל

אנחנו במרחק 480 יום מצאת CF, ובמרחק 11 פרקים מסיום הספר הראשון! וואו, כמעט עברו 2\3! זמן עובר מהר :) ועוד שניה הסרט בDVD!

מה בפרק? קטניס ורו מחליטות לחסל את אספקת הקרייריסטים בקרן השפע. הן רוקמות ביחד תוכנית לפיה יקימו מדורות שיסיחו את דעת הקרייריסטים, ורו מעלה בדעתה שיוכלו לתקשר דרך העורבנים-החקיינים, ע"י שריקה קצרה בעלת 4 צלילים. קטניס ורו יוצאות לדרכן, וכשקטניס מגיעה לקרן השפע היא מבינה כי היא מוקפת מוקשים. היא מחליטה לפוצץ את האספקה ע"י יריית חץ לתוך שק תפוחים.

מבטיחה לסכם מחר
בינתיים, אתם מוזמנים להתחיל! D:

N o R i K o

New member
Aaaaand it's gone

*מה שעבר לי בראש בסוף הפרק
*

- "רו החליטה לבטוח בי בלב שלם. אני יודעת זאת, כי ברגע שההמנון נגמר היא מצטנפת כנגדי ונרדמת." – אוי, זה ממש חמוד שכשחושבים על זה, זה ההוכחה לכך שבהמשך קטניס בוטחת בלב שלם בפיטה.

- "גופה של רו לצידי וראשה על כתפי העניקו לי תחושת ביטחון. אני מבינה לראשונה עד כמה בודדה הייתי בזירה. כמה נחמה יש בחברת יצור אנושי אחר." – ומנגד, ההוכחה החותכת לכך שמה שיש בין פיטה לקטניס הוא די אפלטוני

- "אנחנו מוצצות את הנוזל מהביצים, אוכלות רגל ארנבת וכמה גרגירי יער. ארוחת בוקר מוצלחת בכל מקום שהוא." – Speak for yourself קטניס, אם אני אוכל את זה אני בהחלט לא אגדיר זאת כמוצלח

- "אני לומדת להכיר את רו, הבכורה מבין שישה ילדים, שמגוננת על אחיה בקנאות, שנותנת את הקצבה שלה לצעירים מביניהם, שמלקטת מזון באחו במחוז שאוכפי השקט בו מחמירים בהרבה משלנו. כששואלים את רו מה הדבר האהוב עליה ביותר בעולם, היא משיבה דווקא 'מוזיקה.'" – אני חושבת שכאן אנחנו רואים שחוץ מלהזכיר לקטניס את פרים, רו גם מזכירה לה את גייל ואבא שלה, עוד שני אנשים שמאוד חשובים ואהובים על קטניס. וזו עוד סיבה לכך שהיא כל כך נקשרת אליה, בזמן כל כך קצר.
- "היא פותחת את פיה ושרה שיר קטן של ארבעה צלילים בקול מתוק וצלול." – ואז הגיעה קטניס והפכה אותו לשריקה מפחידה ומרושעת!!!!1

- "עצם העובדה שהוא נצץ כולו גורמת לי לפקפק בכל השאר" – קטניס לא סומכת על גברים מנצנצים, הא?

- "ומה עם הג'יגולו?" – אוי, אחד התרגומים הכואבים.
לא מבינה מה הבעיה ב"מאהב". אבל אני חייבת לציין שבכל פעם שאני חושבת על לאבר בוי, אני חושבת על הסצנה שבה קלוב רוכנת מעל קטניס בסרט ושואלת "Where is your lover boy?" בקול מתגרה

מה, כבר נגמר הפרק? ענייני ונחמד, אבל לא קורה בו הרבה. אבל אני אוהבת את הפרקים האלה

E l S i

New member
ס-ל-מ-ו-נ-ל-ה

טהדם! אייכס. הן אכלו ביצה לא מבושלת של עוף מים בלתי מזוהה

רו. היא פשוט יותר טובה מפרים. היא הרפתקנית. היא אמיצה, היא יוזמת (מחליטה ללמד אותי את איתות העורבני החקיין שלה)

"עצם העובדה שהוא נצץ כולו גורמת לי לפקפק בכל השאר" קראתי נכון, זו עוד ירידה על דמדומים?!

"הוא יושב ומתעסק במין קופסת פלסטיק" IDK , קטניס, זה נשמע קצת חשוד....
אה, היא מבינה "האי שקט שלי לגבי הסיבה שהקרייריסטים" אוקיי. שוב יש לנו א קטניס המחושבת והרובוטית בפרק הזה ("אני מרבה לעצור בחיפוש אחרי קולות לא טבעיים")

"פני שועל - היא זאת שלא הצלחנו להיזכר בה הבוקר" BURN! או, האמת, זה די טוב שהמיועדים האחרים אפילו לא מודעים לזה שאת עוד במשחק, ע"ע ג'והאנה

"מתקרבת לפירמידה בקפיצות קטנות ומשונות, לפעמים נוחתת על רגל אחת ומתנודדת קלות" אוקיי זה פני שועל או פני הסנאי-מעידן-הקרח?

טוב קטניס, אל תזלזלי בעצמך- גם את ערמומית.

היי, זה היה פרק ממש טוב!

למעלה