כן כן
"אם אחד מאיתנו יהרוג כעת את האחר, הוא יהפוך למנודה עם חזרתו למחוז שתים-עשרה." הו, האהבה הגדולה! XD
"לא משנה מה היו מעשיו בזירה, כנראה הוא הצליח לשכנע את הקהל שהמטרה שלו היא להגן על חיי" – ג'יז, קטניס, כמה סתומה את יכולה להיות. הבנאדם על סף מוות ואכפת לו רק מלהציל אותך. מעניין מה זה אומר?!?!??$@%@
"נשארו לנו קייטו והנערה האחרת ממחוז שתיים, שוודאי חוגגים את הכלל החדש" – גרם לי להעלות לראשי תמונה של קייטו וקלוב יוצאים בקרחנות
"אצטרך למצוא אותו האמצעות העיניים והאוזן הבריאה האחת" – תתפלאי, יש עוד איברים בגוף שלך שיכולים למצוא אותו
לאורך הקריאה אני פשוט חושבת לעצמי שזו סצנה כל כך טובה. למה, למה היו צריכים להרוס אותה בסרט?!
"באת לחסל אותי, מתוקה?"
פיטה: "תזכרי שאנחנו מאוהבים מעל הראש, אז את מוזמנת לנשק אותי מתי שבא לך." קטניס חושבת: 'לפחות הוא עדיין מסוגל להתבדח'. אוי קטניס |פייספאלם| מצבך חמור.
"לא אכפת לי שתראי אותי." – איכ פיטה, זו הטרדה מינית! קטניס בתגובה: "אתה כמו המשפחה שלי." חחחחח ווט מה הקשר
קטניס ופיטה מתנשקים לראשונה. קטניס חושבת לעצמה שהוא קודח מחום... הו הרומנטיקה. מה שעבר לי בראש: what the hell just happened?! גם לפני שניה היא דאגה לו. למה עכשיו היא כזה “אע נשיקה וזה..."
באמת היימיץ'? מרק? מכל הדברים הטעימים שאפשר לשלוח? מכל המאכלים המנחמים? מרק?!
קטניס חושבת שפיטה שחקן ממש טוב. קטניס ממש מפגרת. ממששששששש
או שהיא חיה בהדחקות, כמו שאומרים למישהי שידיד שלה דלוק עליה ומוכיחים לה את זה אבל היא ממש לא רוצה שיהיה ביניהם משהו והיא כזה "מה פתאום זה רק כי אנחנו ידידים כל כך טובים"... וזה.
לא ראיתי את זה מתפתח @_@ אני זוכרת ששאלתי את חברה שלי "אני אמורה להתלהב מהם? כי אני לא..."