מועדון הקריאה: משחקי הרעב, פרק 19

N o R i K o

New member
מועדון הקריאה: משחקי הרעב, פרק 19

הידוע גם בתור פרק הג'וס הראשון, שהפיל כל כך הרבה בנות רומנטיקניות ברשת...

(אני לא הייתי אחת מהן. חבל
)
460 יום ל-CF! וגם HG בדיוק יצא ל-DVD! פאן פאן פאן.

מה בפרק? לאור השינוי בחוקי המשחק, קטניס מחפשת אחר פיטה. היא מוצאת אותו מוסווה ופצוע קשות, ומשתמשת בכישורים שירשה מאמה כמרפאת בנסיון לטפל בפצעים שלו. היא מובילה אותו למערה שתוכל לשמש להם כמסתור, ושם מחליטה לנצל את רעיון 'הנאהבים חסרי המזל' שעולה בהכנות למשחקים ומנשקת אותו. מסתבר שהדבר משתלם לה, כי היימיטץ' שולח להם אחר כך קערת מרק...

אם לא היה 8 בערב, באמת שהייתי מסכמת. מחר! D:
יאללה, טים פיטה, זה פרק ההתפאנגרלות שלכן, צאו מהמחבוא! D:

E l S i

New member
הוי, כמה רומנטי

1-"תתכופפי רגע" "אני צריך לומר לך משהו"

2-"אם הוא לובש בכלל בגדים. המחשבה גורמת לי להסס לרגע"

3-"פיטה, אנחנו חייבים להכניס לך קצת אוכל לקיבה" "בכל מקרה הוא יצא מיד החוצה

4-"אולי הרעיון של פיטה העירום מעורר בי חוסר נוחות מסוים" (do you find this distracting)

5- "'קטניס? אז מה בנוגע לנשיקה ההיא?' אני פורצת בצחוק, כי כל הסיפור מבחיל כל כך שאיני מסוגלת לעמוד בזה."

6- "אם אני לא אחזור הביתה...." "- אל תגיד דברים כאלה לא ניקזתי את כל המוגלה ההיא לשווא" אבל למה את חושבת רק על עצמך?

7- קטניס מנשקת אותו כי "ממילא הגיע הזמן"

קטניס מתגעגעת לזמן שהייתה יכולה לברוח ליער לצוד בזמן שאמא אוורדין ופרים טיפלו בפצועים- כן, בטח- קשה לה לראות פצעים, שלא היא גרמה להם.
אה היא אפילו עונה על זה כי פיטה, כמוני מוצא את זה חשוד ביותר "תסמוך עלי, הרבה יותר קל להרוג מלעשות את זה" נגיד.

המשפט הכי רומנטי בפרק:
"את יכולה להזדרז קצת?" "לא. תסתום את הפה ותאכל את האגזים שלך" זה אשכרה משפט שיכול להיאמר מאהבה.
כמו כן: "אתה לא הולך למות. אני לא מרשה לך. בסדר?"

"כי אתם כל כך דומים" (על היימיטץ' וקטניס) סליחה, פיטה מותק, הפעם אנחנו לא מסכימים. אתה מוכן להסביר?
הם חושבים דומה, אבל יש ביניהם די הרבה הבדלים

אבא/אמא

N o R i K o

New member
כן כן

"אם אחד מאיתנו יהרוג כעת את האחר, הוא יהפוך למנודה עם חזרתו למחוז שתים-עשרה." הו, האהבה הגדולה! XD

"לא משנה מה היו מעשיו בזירה, כנראה הוא הצליח לשכנע את הקהל שהמטרה שלו היא להגן על חיי" – ג'יז, קטניס, כמה סתומה את יכולה להיות. הבנאדם על סף מוות ואכפת לו רק מלהציל אותך. מעניין מה זה אומר?!?!??$@%@

"נשארו לנו קייטו והנערה האחרת ממחוז שתיים, שוודאי חוגגים את הכלל החדש" – גרם לי להעלות לראשי תמונה של קייטו וקלוב יוצאים בקרחנות

"אצטרך למצוא אותו האמצעות העיניים והאוזן הבריאה האחת" – תתפלאי, יש עוד איברים בגוף שלך שיכולים למצוא אותו

לאורך הקריאה אני פשוט חושבת לעצמי שזו סצנה כל כך טובה. למה, למה היו צריכים להרוס אותה בסרט?!
"באת לחסל אותי, מתוקה?"

פיטה: "תזכרי שאנחנו מאוהבים מעל הראש, אז את מוזמנת לנשק אותי מתי שבא לך." קטניס חושבת: 'לפחות הוא עדיין מסוגל להתבדח'. אוי קטניס |פייספאלם| מצבך חמור.

"לא אכפת לי שתראי אותי." – איכ פיטה, זו הטרדה מינית! קטניס בתגובה: "אתה כמו המשפחה שלי." חחחחח ווט מה הקשר

קטניס ופיטה מתנשקים לראשונה. קטניס חושבת לעצמה שהוא קודח מחום... הו הרומנטיקה. מה שעבר לי בראש: what the hell just happened?! גם לפני שניה היא דאגה לו. למה עכשיו היא כזה “אע נשיקה וזה..."

באמת היימיץ'? מרק? מכל הדברים הטעימים שאפשר לשלוח? מכל המאכלים המנחמים? מרק?!

קטניס חושבת שפיטה שחקן ממש טוב. קטניס ממש מפגרת. ממששששששש
או שהיא חיה בהדחקות, כמו שאומרים למישהי שידיד שלה דלוק עליה ומוכיחים לה את זה אבל היא ממש לא רוצה שיהיה ביניהם משהו והיא כזה "מה פתאום זה רק כי אנחנו ידידים כל כך טובים"... וזה.

לא ראיתי את זה מתפתח @_@ אני זוכרת ששאלתי את חברה שלי "אני אמורה להתלהב מהם? כי אני לא..."

MoRoSH11

New member

על "נשארו לנו קייטו והנערה האחרת ממחוז שתיים, שוודאי חוגגים את הכלל החדש" – גרם לי להעלות לראשי תמונה של קייטו וקלוב יוצאים בקרחנות"

הרסו אותה בסרט?

"באת לחסל אותי, מתוקה?" היא השורה האהובה עלי משורותיו של פיטה.

N o R i K o

New member
הרסו את כל משפטי הקלאסיקה...

האהוב עליי הוא "Too bad you can't frost someone to death", ולא היה לו אף אזכור בכלל...

אני כל כך חיכיתי למשפט

"תחת מספיק לחץ, פחם הופך לפינינים..." שום איזכור. לדעתי הודיעו את זה עוד לפני יציאת הסרט.

Black Stain

New member
אני עושה קאמבק!

- "אני מכסה את הפה בידיים שלי אבל הצליל הספיק לחמוק ממנו." - בכל פעם שאני קוראת את החלק הזה הוא נשמע לי מטופש יותר ויותר, אפשר לחשוב שהם במרחק של יריקה ממנה שהיא מפחדת להשמיע צליל *גלגול עיניים*, וזה לא שהיא התחילה לצרוח בהיסטריה ולרוץ סביב עצמה במעגלים.. אז אמרה פיטה, ג'יז תרגעי..

- "איך שהניד בראשו לשלילה כדי שלא ארוץ לקרן השפע, איך שנאבק בקייטו כדי שאוכל להמלט. אפילו הברית עם הקרייריסטיםכרת כנראה כדי לגונן עלי." - וול, בוקר טוב סאנשיין!!!!!

- "אני נזכרת ברגע שראיתי אותו נוצץ באור השמש וצועק לי לברוח" - הו, אדוארד 2.0

- "אין ספק שזה פיטה, מי מלבדו היה קורא לי מתוקה?" - חחח ככה היא מזהה אנשים?? כפרה עליה.. היא נדפקה בזירה הזאת חחח

- תכלס אני סתם צוחקת עליהם.. השיחה שלהם כשהיא מוצאת אותו היא האחת החמודות.. לא דביקה ומעצבנת כמו בהמשך, הוא קליל למרות מצבו והיא פחות מרושעת מבדרך כלל

- בספר זה נשמע כאילו חצי רגל שלו קטועה ואני מדמיינת זוועות וגועל נפש אחד גדול.. ובסרט זה היה נראה כמו חתך מנייר

- "כשאני מציעה לו את בשר הפסיון הוא מעקם את האף ומסב את הראש, זה השלב שבו אני מבינה עד כמה הוא חולה." או שפסיון זה ממש דוחה.. מה זה בכלל?

No Reply

New member

חיכיתי וחיכיתי לראות מה זה "מועדון קריאה" - בואנה אתן אדירות!!

צריך לשחרר מהדורה חדשה של הספרים עם ההערות שלכם
. הורס את הבריאות :)

ולגופו של פרק:
הפרק הזה מרגיז כי קטניס אמורה להיות חכמה! נמאס לי מבחורות שלא קולטות שהחתיך החמוד מאוהב בהן. בא לי גיבורה שבטוחה שהוא הרוס עליה אבל בעצם לא ממש\לא עד כדי כך. למה את חייבת להיות ביץ' יהירה בשביל לעשות טעות כזו?!?

אבל מה לעשות, אני רומנטיקקית חסרת תקנה והפרק הזה די כבש אותי :)

E l S i

New member
איזה מזל שסיכמת

פספסתי את הקטע עם דמדומים

ככה היא מזהה אנשים

השיחה שלהם באמת לא דביקה (רק הזיעה והדם והאבק)

תראי, רו שמחה לאכול פסיון, ואאל"ט זה עוף מאכל, שאוכלים ממנו גם כיום

No Reply

New member
אבל מצחיק שהם אוכלים אותו בזירה.

פסיון זה עוף שנשמע פוזאיסט. ז"א, זה באמת עוף פוזאיסט... יקח ממש. אם מתחשק לי להגזים - כמו קוויאר רק בלי היחסי ציבור :)

למעלה