מועדון הקריאה: משחקי הרעב, פרק 21

N o R i K o

New member
מועדון הקריאה: משחקי הרעב, פרק 21

סמלי משהו :> ואפילו יש בו גיילניס.

מה בפרק? קטניס גומרת אומר ללכת למשתה כדי להשיג את התרופה עבור פיטה. היא מאבדת את שניות הזכות כשפני שועל היא הראשונה לצאת ולחטוף את השקיק שהיא זקוקה לו, ונקלעת לעימות עם קלוב ממחוז 2. למזלה הרב, ת'רש ממחוז 11 מחליט להגן עליה כדי להחזיר לה טובה על כך שהגנה על רו. על אף שהצליחה להשיג את התרופה של פיטה, קטניס נפגעת במשתה, ועם הגיעה למערה שלה ושל פיטה, היא מזריקה לו את התרופה ומתעלפת.

טוב, מעכשיו בכל יום ראשון הפינה תופיע בכזו שעה, בגלל בעיות מנהלתיות

נו, יותר טוב, יהיה לה יותר זמן לקפוץ ככה
עוד שישה פרקים נגמר הספר!
אומייגאד, כמעט עברנו שליש!

E l S i

New member
אההההה כותרת

סלעים, מערה, מחשבות על טליסמן...

"אני עדיין מסוגלת לזחול פנימה אל פיטה דרך פתח קטן" כי את לא בגודל של ג'ניפר לורנס. (ג'יילו מהממת, אבל היא גבוהה יותר מקטניס בהרבה)

"אם אמות במשתה, לא סביר שמחוז 12 ינצח במשחק" וואלה

"אני מכינה ארוחה מדגים" זו סתירה פנימית בתוך המשפט.

"היכולת שלי להרוג מרחוק היא הנכס היקר ביותר שלי" כלים במשחק. אאוץ'

אני רוצה פיק שמתמקד בפרים לאורך תקופת המשחקים, כשהיא צופה באחותה בטלוויזיה, כשהיא צופה באחרים בטלוויזיה, כשהיא לא ישנה בלילה אלא אם נורי על הפנים שלה וליידי מחזיקה לה את היד. מי כותב לי דבר כזה? (ניסיתי לבד. הרעיון המקורי שהיה לי ל"חיוך" הוא: קטניס חוזרת מהמשחקים מנקודת המבט של פרים אבל אבל זה כבר כתוב בMJ בצורה לא מאפשרת, ולכן אני רוצה את נקודת המבט העוד יותר מוקדמת שלה.

גייל.

"גוזרת חורים לאצבעות" לרגע נראה לי מוזר שהיא "גוזרת" בסכין ולא חותכת, כי "גוזרים" בד"כ במספריים. זה משונה: השורש "חתכ" לא קשור ל"סכנ", וגם "גזר" לא ל"ספר", לכן אני מניחה שאפשר לגזור בסכין, אם מתאמצים מאוד. נסכם בכך שאם מישהו הופך לסכין הוא מסוכן. (והפיכה לסכין- זה סיכון.)

הנאהבים חסרי המזל, תדמית ה-

נובמבר?! למה אני צריכה לראות את המילה הזאת באמצע ספר?

"אם אנצח במשחק אהיה עשירה כל כך שאוכל לשלם... על ניתוח כן להפוך את זה, כי בקפיטול יש כל טכנולוגיה שאני רוצה... אבל לא, זה: למישהו שישמע במקומי

"יערות תמיד נראים אחרת בלילה. כאילו כל הזוויות השתנו" ענבר תזדהה איתי: לקום לשירותים באמצע הלילה בכפר החורש? בדיוק ככה.

שקיק כתום זעיר: זה מן משל על צניעות

"טוב, כל עוד אנחנו מדברות אני עוד לא מתה" אחלה הבחנה.

*זה ממש רע אם הסצנה הזאת מזכירה לי את הטסט שהיה לי היום?*

ת'רש=הענק מהנסיכה הקסומה שאני לא זוכרת איך קוראים לו. פזיק?

"עש ירוק כסוף" נשמע רעיל למדי

N o R i K o

New member
הנה קראתי:

- "אם לא אשרוד את המשתה, לא סביר שמחוז שתים-עשרה ינצח במשחק." - You don't say!

- "מוזר להיות קרובה כל כך פיזית למישהו שנפשו קילומטרים מכאן. הוא היה יכול להימצא בקפיטול באותה מידה, או במחוז שתים עשרה, או על הירח, זה לא היה רחוק יותר מכאן עכשיו. מאז תחילת המשחקים לא הרגשתי בודדה כל כך." - הפרק הזה לגמרי טים גייל.
אבל נו, באמת, איך אפשר לקרוא את הפרק הזה ולחשוב שיש לה רגשות אליו?! :X

- "גייל הוא לא החבר שלי, אך האם היה רוצה להיות לו הייתי פותחת את הדלת הזאת?" כןןןן#$%#@ הוא כןןןןן קחי אותי קטניססססססס$#@! איך אפשר לחשוב שלה אין רגשות אליו?!?! לא באמת קולינס, אני לא מבינה איך הקוראות שלך טים פיטה. אני לא מבינה.

- קטניס מפשיטה את פיטה... אווו
ממש פיפטי שיידס אוף גריי מה שהולך ביניהם!

- קטניס מעמידה פנים ומוחה דמעה. הו קטניס

- "לשבת מכונסים יחד וללגום תה צמחים מבקבוקונים עטופים" - אלוהי מי שכותב לי פאנפיק כזה.

- "אח, גייל, לו רק היית איתי עכשיו"... אח, קטניס, לו רק תמיד היית חושבת ככה, מדברת ככה, מתנהגת ככה.
#$@!$@$ לא טוב לי בלב כל הגיילניס הזה, זה לא בריא לי, לא. לאלא. אני זקוקה לפלאף גיילניס בהקדם האפשרי!%

- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קטניס - "אני אהיה עשירה כל כך שאוכל לשלם למישהו לשמוע במקומי"

- "כאילו העצים והפרחים והאבנים של שעות היום הלכו לישון ושלחו במקומם גרסאות קצת יותר מאיימות של עצמם." - וואו, לגמרי!

- אחחח. הסכין פוגעת לקטניס במצח. כואבבבבבבבבבב. |מדמיינת את הסצנה של פיטה וקטניס כשקטניס היא סימבה
|

- "Where's your lover boy??!??!!?!?" - חחח השחקנית של קלוב עשתה את זה כל כך מצחיק בסרט, שאני לא יכולה שלא לחשוב על זה אוטומטית כשאני קוראת את המילים האלה, ובכלל את התיאור Lover Boy

- "תרופה בשביל הג'יגולו שלך?
" - לא, האמת שזה התשלום...

- "היא כבדה מדי" - חיסרון של הסרט, ובגלל שהיא לא דמות מהותית שאי פעם טרחתי להשקיע בלדמיין, קצת נתקעה לי הדמות שלה בראש. ברור שבספרים עצמם היא אמורה להיות בוצ'ה מגודלת ומפחידה. קרייריסטית שרירית. קריפי... |מדמיינת את המאמנת ביסט מגלי מסתערת על קטניס
|

- "היא מוחה באדישות את הדם מהפצע שלי בשרוול המעיל שלה." - סימבהההההה!

- "בדרכי הצנועה אמות אך לא אובס" - אני אוהבת אותך קטניס.

- לילדה הזו יש המוןןןןןןןןןןן מזל. המון.

- "כדאי שתרוצי עכשיו, ילדת אש."

- אוי קטניס. תהיי לי בריאה. אני אוהבת אותך.

זה מה שאני אוהבת בספרים האלה - בא לי להמשיך לפרק הבא!$@@ ;___;

Black Stain

New member
איך אני אוהבת את הפרק הזה!

- "מוזר להיות כלכך קרובה פיזית למישהו שנפשו קילומטרים מכאן.." -
חיים שלי!!

-"מאז תחילת המשחקים לא הרגשתי בודדה כל כך" - כשהיית לגמרי לבד וכולם היו נגדך אז היית פחות בודדה???? וכשרו מתה היית פחות בודדה??? אה???

- "הידיים שלי כבר נוקשות מהקור, ולכן אני לוקחת את הגרביים להחלפה של רו, גוזרת חורים לאצבעות ולובשת אותם כמו כפפות.. זה עוזר" - חחחחחחח צחקתי לבד עם עצמי עכשיו ממש הרבה זמן כי זה הזכיר לי את הימים שאני וחברה עבדנו בתחנת דלק בחורף הקפוא הזה שהיה השנה.. קפאנו למוות והמזגן לא עבד והיינו עם חרמונית מעליה מעיל ואז התכסנו עם עוד חרמונית מיותרת.. שום דבר לא עזר והיינו כלכך נואשות ששמנו באיזה כלי מים רותחים והנחנו עליו את הידיים אחרי כל יציאה החוצה לתדלוק...
קטניס.. איי פיל יור פיין גירל!

- "מעמידה פנים כמוחה דמעה משלי.." - חחחח זה מצחיק כמה מעט זה מעניין אותה שהוא שוכב שם גוסס.. טוב סבבה היא רצה לסכן את החיים שלה בשביל להשיג לו את התרופה אבל בתכלס תכלס זה היה יותר בשביל עצמה, נראה לי יותר עיניין אותה מה יגידו עליה בבית אם היא לא הייתה הולכת לנסות לפחות וזה היה יושב לה על המצפון לנצח שהיא לא ניסתה להציל אותו כי היא חייבת לו את החיים שלה.. זה פחות השיקול של:"פיטה ימות והוא כה יקר לליבי!!"

- "נשמתי מעלה עננות קטנות ולבנות המתאבכות באוויר הלילה" - הפסקתי לעשן לפני 3 שבועות.. ועכשיו תראי מה עשית קטניס!!

- "אני אהיה עשירה כלכך שאוכל לשלם למישהו לשמוע במקומי!!" - נראה לי לאווקסים יש חוש שמיעה מפותח

- "היא משספת חתך עמוק מעל הגבה הימנית, ופרץ של דם נוטף על פניי, מעוור את עיני הימנית, ממלא את פי בטעם המתכתי העז של דמי שלי" - למההה זה לא היה בסרט?? למה כל מה שהיה לה זה חתיך קטן מנייר מעל הגבה??

- "כיוון ששום פיטה לא מופיע להציל אותי" - חחח פחמימות זה אף פעם לא הפיתרון!

- "היא מוחה באדישות את הדם מהפצע שלי בשרוול המעיל שלה" - זה הדבר שנשמע לי הכי כואב בינתיים.. זה פצע פתוח היא תזהם אותו!!

- "כמעשה אחרון של התרסה, אני אלטוש בה מבט כל עוד אוכל, פרק זמן שלא יהיה ארוך ככל הנראה, אבל אני אלטוש בה מבט, אני לא אצעק, ובדרכי הצנועה אמות אך לא אובס." - חיים שלייייי!!!!!!!!!! אני ממש ממש אוהבת אותה בפרק הזה וסוף של הקודם

- "אני אוספת במלוא הפה דם ורוק ויורקת בפרצופה" -
תתחתני איתי?

-"דמעות עולות בעיני.כל המתח כל רוח הקרב אוזלים ממני לנוכח הזיכרון."

- "כדאי שתרוצי עכשיו, ילדת אש." - בדימיון שלי ת'רש ממש ממש גברי ומושך.

-"קייטו כורע ליד קלוב, חנית בידו ומתחנן שתשאר איתו" -
עוד משהו שהיה אפשר בקלות להכניס לסרט ולתת את המימד האנושי של קייטו אז ולא בנאום המטופש שלו בסוף

- "הדבר האחרון שאני זוכרת זה עש ירוק עדין ויפייפה נוחת על קימור המרפק שלי" - איכ.. אני מתארת את זה כמו הזבובים הירוקים

-

N o R i K o

New member
רק שקטניס לא תחזיר אותך לסיגריות!

ישר כוח דנה@$%@$@ אנחנו מאמינים באי-עישון שלך

למעלה