הנה קראתי:
- "אם לא אשרוד את המשתה, לא סביר שמחוז שתים-עשרה ינצח במשחק." - You don't say!
- "מוזר להיות קרובה כל כך פיזית למישהו שנפשו קילומטרים מכאן. הוא היה יכול להימצא בקפיטול באותה מידה, או במחוז שתים עשרה, או על הירח, זה לא היה רחוק יותר מכאן עכשיו. מאז תחילת המשחקים לא הרגשתי בודדה כל כך." - הפרק הזה לגמרי טים גייל.
אבל נו, באמת, איך אפשר לקרוא את הפרק הזה ולחשוב שיש לה רגשות אליו?! :X
- "גייל הוא לא החבר שלי, אך האם היה רוצה להיות לו הייתי פותחת את הדלת הזאת?" כןןןן#$%#@ הוא כןןןןן קחי אותי קטניססססססס$#@! איך אפשר לחשוב שלה אין רגשות אליו?!?! לא באמת קולינס, אני לא מבינה איך הקוראות שלך טים פיטה. אני לא מבינה.
- קטניס מפשיטה את פיטה... אווו
ממש פיפטי שיידס אוף גריי מה שהולך ביניהם!
- קטניס מעמידה פנים ומוחה דמעה. הו קטניס
- "לשבת מכונסים יחד וללגום תה צמחים מבקבוקונים עטופים" - אלוהי מי שכותב לי פאנפיק כזה.
- "אח, גייל, לו רק היית איתי עכשיו"... אח, קטניס, לו רק תמיד היית חושבת ככה, מדברת ככה, מתנהגת ככה.
#$@!$@$ לא טוב לי בלב כל הגיילניס הזה, זה לא בריא לי, לא. לאלא. אני זקוקה לפלאף גיילניס בהקדם האפשרי!%
- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קטניס - "אני אהיה עשירה כל כך שאוכל לשלם למישהו לשמוע במקומי"
- "כאילו העצים והפרחים והאבנים של שעות היום הלכו לישון ושלחו במקומם גרסאות קצת יותר מאיימות של עצמם." - וואו, לגמרי!
- אחחח. הסכין פוגעת לקטניס במצח. כואבבבבבבבבבב. |מדמיינת את הסצנה של פיטה וקטניס כשקטניס היא סימבה
|
- "Where's your lover boy??!??!!?!?" - חחח השחקנית של קלוב עשתה את זה כל כך מצחיק בסרט, שאני לא יכולה שלא לחשוב על זה אוטומטית כשאני קוראת את המילים האלה, ובכלל את התיאור Lover Boy
- "תרופה בשביל הג'יגולו שלך?
" - לא, האמת שזה התשלום...
- "היא כבדה מדי" - חיסרון של הסרט, ובגלל שהיא לא דמות מהותית שאי פעם טרחתי להשקיע בלדמיין, קצת נתקעה לי הדמות שלה בראש. ברור שבספרים עצמם היא אמורה להיות בוצ'ה מגודלת ומפחידה. קרייריסטית שרירית. קריפי... |מדמיינת את המאמנת ביסט מגלי מסתערת על קטניס
|
- "היא מוחה באדישות את הדם מהפצע שלי בשרוול המעיל שלה." - סימבהההההה!
- "בדרכי הצנועה אמות אך לא אובס" - אני אוהבת אותך קטניס.
- לילדה הזו יש המוןןןןןןןןןןן מזל. המון.
- "כדאי שתרוצי עכשיו, ילדת אש."
- אוי קטניס. תהיי לי בריאה. אני אוהבת אותך.
זה מה שאני אוהבת בספרים האלה - בא לי להמשיך לפרק הבא!$@@ ;___;