מועדון הקריאה: משחקי הרעב, פרק 23

N o R i K o

New member
מועדון הקריאה: משחקי הרעב, פרק 23

סמלי שאנחנו קוראים את ה23 ב-23 לחודש, ומחר ישארו 423 יום ל-CF. אני לא אוהבת את המספר הזה האמת כי סבא שלי נפטר בדיוק לפני חודש
אבל בנימה משמחת יותר, היום לפני שנה בדיוק נכנסתי לניהול הקומונה, וחודשיים וקצת אחר כך נפתח הפורום

מה בפרק? קטניס ופיטה סוף כל סוף זוכים באוכל, והם מנצלים את ההתחזקות של שניהם כדי לצאת מהמערה ולהתחיל לצוד, במיוחד לאור העובדה שת'רש מת והם מבינים כי הם הבאים בתור ברשימת החיסול של קייטו. קטניס צדה ופיטה מלקט גרגירים (
), ולהפתעתם נשמעת יריית תותח והם מוצאים את גופתה של פני-שועל.

המממ, פרק די פילרי, לא? חשבתי להציע לכולכם לקרוא אותו בכיפור כדי שלא תתרצו "אין לי זמן", אבל וואו, הם לא מפסיקים לדבר על אוכל בפרק הזה...

Sexy Darren

New member
צצה כדי לומר מזל טוב

איזה מגניב שלפני שנה הפכת למנהלת! טוב, עם שנה כזאת, תשארי גם 5

לא זוכרת ממש את הפרק, מעבר לקטניס שנכנסת להיסטרייה כי פיטה טיפש ומלקט גרגיריי רעל. ויש לי תירוץ! אין לי את הראשון בבית, מבטיחה השתתפות מלאה בשני.

E l S i

New member
הסוף של הפרק מעולה

כאילו, פני-שועל מתה והכל, אבל הדרך שבה היא מתה

[יש פרסומת לספא בצד וחוץ מלהגעיל אותי במידה רגילה, זה מגעיל אותי אפילו יותר כי ראיתי אתמול פרק של SNL שבו המטפלת בספא מרחה על המטופלים כל מיני חומרים שאיכותם מוטלת בספק... המערכונים שם היו ברמה של חוג תיאטרון בכתה ח'.]

ועכשיו אני נגעלת עוד, כי פיטה מדבר על הקאות, ייאי.

"מה אמרת לפני שהאוכל הגיע? משהו על זה שאני... שאין לי תחרות, הדבר הכי טוב שקרה בחיים שלך" איזה חמוד!

-"לא זכור לי החלק האחרון"

"את ואני והיימיטץ', חמים ונעים. פיקניקים, ימי והלדת, לילות חורף ארוכים סביב האח" פחחח חיוך נחמד יש על הפנים שלי עכשיו

אוקיי בקיצור אני ממש נהנית מהדיאלוג הזה אני לא אצטט את כולו

הוי, היימיטץ', אני יודעת מה זה להדריך בלי שותף להדרכה.

היא הגדירה את קייטו ות'רש כ"מדהימים פיזית"? מה זה אומר בכלל?

"פיטה עצמו רעב מכדי להתווכח" באמת נשמע שמנמן.

האוכל טרי כל כך/שצריך לוודא שלא יקום ויברח

למעלה