להלהלה
בגלל המחסור הטראגי שלי בזמן אני קוראת ומצטטת בעברית. לא נורא, ככה יהיה לכם קל יותר לקרוא את החפירות שלי XD
"המתיקות מתפשטת בפה שלי, בגרוני, מחממת את גופי בזכרונות של קיץ, של היער בבית ושל נוכחותו של גייל לצדי." -
אוי, אני כל כך אוהבת את זה שהוא הקונוטציה שלה לזכרונות טובים ולאושר.
וכן, אני יודעת ששניה אחר כך היא מעלה לראשה את פיטה... אני חושבת שהאסיטואציה שלה הייתה- "גייל תמיד היה שם כדי להציל את החיים שלי- פיטה הציל את החיים שלי!
"
"אם הוא באמת הציל את חיי, ותחושת בטן אומרת לי שכן, מדוע עשה זאת?" - קטניס את מטומטמת.
"מסיבה כלשהי גייל ופיטה לא שוכנים בשלום במחשבות שלי." -
זו הסיבה לעשות 1+1, קטניס. בואי נחשוב למה גייל לא יקבל את "אהובך" החדש.
ביחד!
"לא קשה לזהות את הכיוון שהגעתי ממנו, על פי נתיב ההרס שגופי המוטרף הותיר בצמחייה." - כשצפיתי בסרט דווקא אהבתי את הסצנה שבה קטניס נכנסת להזיות ומאבדת את ההכרה. עכשיו כשאני קוראת את הספר, אני מרגישה שהיא הייתה די חלשה. קטניס ממש מחורפנת, ממש צורחת, ממש נואשת... חסרה לי פתאום.
אוף, אולי יצלמו את הסרט הראשון מחדש? או יעשו ממנו סדרת טלוויזיה? DD: זהו, כשאני אהיה מולטי-מליונרית אני אעשה סדרת טלוויזיה על HG.
"בעודי ממתינה ליוד שיטהר את המים..." - איזה סבלנות יש לילדה הזאת!!!@$!@$@!$%2 תשתי אותם וזהו! הגיימייקרס לא רוצים שתמותי תוך רבע שעה מפאקינג שתיית מים. תשתי!
"אני מתפשטת ומדשדשת אל הזרם האטי בבגדי התחתונים" - למה נגיד סצנה כזאת לא הייתה בסרט?
|מה גוסטה|
"את יודעת, הם לא היחידים שיכולים לכרות בריתות."
אוי רו קטנה
"אהההה." הקול בוקע מפי לפני שאני מספיקה לעצור בו - אם תשאלי אותי, קט, זה החלק שבו גייל מקנא.
"טכנית, גייל ואני ראויים להצלפה יומיומית על הציד הלא חוקי שלנו ביער" -
"נער שקראו לו מרטין" - זכרתי שמרטין זה שם דתי אז הייתי: "
?!?!?!?!" ואז נזכרתי שזה על שם האל הרומי מרס. אל רומי. כמו הכל אצל קולינס בערך. הכל בסדר
"את יכולה לישון איתי בשק השינה אם את רוצה" - עוד חלק שבו גייל מקנא
"כמה לילות החמצתי?" "שניים" - רגע, איבדתי את הספירה שלי! שבוע מהאסיף עד תחילת המשחקים. עבר בערך... עוד שבוע?
"אם פיטה אכן הציל אותי, אני שוב חייבת לו" - גאדדד היא מעצבנת. כל מערכת היחסים שלהם כל כך מעצבנת.
"אני חושבת שנצטרך לטפל בזה, רו."
- וכך קטניס עומדת על הגבול הדק בין הדמות המעצבנת בתבל לבין הדמות הכי מגניבה אבר.
.